söndag 28 november 2010

Nej till islam i Sverige - tre skäl

Tre skäl till varför vi måste säga NEJ till islam i Sverige: Synen på gott och ont, på människovärdet och på demokratin.

Stening till döds anser vi vara grymt, barbariskt och oacceptabelt. I islam är sådana grymma straff en del av dess sharialagar. Att tillämpa dödsstraff för t.ex. ogifta mödrar, är en god gärning i islam. Man försvarar dessa grymma straff med: Det drabbar ingen oskyldig.

Vi anser att alla människor har samma människovärde, oavsett vilken religion man tillhör. Muslimer delar in mänskligheten i muslimer och ickemuslimer. Bara muslimer har fullt människovärde.

Med demokrati menar vi fria val mellan olika partier, som representerar folkets olika åsikter. Vid muslimska "demokratiska" val är endast muslimska partier tillåtna. Det kallar vi diktatur.

Med detta i minnet menar jag ändå inte att muslimer är mer onda än andra. Skillnaden är islam. Att en muslim ljuger inför en ickemuslim är tillåtet, om det gynnar islam. Så länge muslimer är i minoritet, håller de god min till majoritetsbefolkningen. Men när de blivit i majoritet har de en plikt mot Allah att införa islamistiskt styrelse. Man startar ett muslimskt parti och tar makten i ett sista demokratiskt val.

För våra barns och barnbarns skull måste vi alltså säga NEJ till islam i Sverige. För våra efterkommandes skull måste vi stoppa den muslimska invandringen.

Sverige är tyvärr fullt av okunniga, naiva och godtrogna människor. Troende kristna är naiva i sitt välkomnande till muslimer. Genom detta gräver de kristna kristendomens grav. Även de som tror på tolerans, humanism, ateism och demokrati gräver gravar för allt de tror på, när de omfamnar islam.

Världens befolkning kan delas in i de kunniga, som insett faran med islam och de okunniga, som ännu inte förstått.

En lista på kunniga islamkritiker skulle kunna se ut såhär: Pat Condell, Robert Spencer, Oriana Fallaci, Bat Ye'or, Ayaan Hirsi Ali, Mark Steyn, Brigitte Gabriel, Lars Hedegaard, Jan Milld, Kent Ekeroth, Julia Caesar, Geert Wilders, Daniel Pipes, Nonie Darwish, Valid Shoebat, Irshad Manji, Salman Rushdie, Taslima Nasrin, Bruce Bawer, Tony Blankley, Pamela Geller, Elisabeth Sabadisch-Wolff, Wafa Sultan. (tips om flera mottages tacksamt)
Och här kommer det fjärde skälet: Nu hotar islamisterna Vilks på svenska!

Islam is not for me!


Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

6 kommentarer:

 1. Lägger till Pamela Geller och Elizabeth Sabadisch-Wolff. Om jag kommer på fler återvänder jag och lägger till dessa.

  SvaraRadera
 2. Tycker att det är lite synd att du publicerar dina inlägg utom någon som helst källredovisning utom ett och annat tveksamt YouTube-klipp.

  Det får dig att framstå som falsk. Och att det som publiceras är lögn.

  SvaraRadera
 3. Tack Robin!
  Till Anonym: Jag råder dig att gå igenom min lista av islamkritiker! Lyssna på båda sidorna, försvarare och kritiker, och avgör sen vilka du tror mest på!

  SvaraRadera
 4. Listan kan göras mycket längre, men listan på naiva godhetsnymfomaner är tyvärr så in i helvetes myckets längre. Dessvärre tillhör ju dessa fåtrattar etablissemanget, och har hela jävla lögnapparaten fulmedia bakom sig. Till anonym:
  Vad i helvete är det som är tveksamt med att em islamist står på fullt allvar och uttalar dödshot?? Fåntrattar som du kommer aldrig att vakna innan det är det försent....

  SvaraRadera
 5. Hej alla

  Jag är fru LINDA, en ansedd långivare som ger lån till alla individer, både funktionshindrade och icke-funktionshindrade. Jag ger ut lån till både anställda och arbetslösa, hittills kommer du att kunna betala tillbaka i rätt tid.

  Jag ger ut lån med en låg ränta på 3%, så du kan se att det har gjorts lätt.


  Alla intresserade sökande bör kontakta mig via min email

  mrslindarobertloanfirm@outlook.com

  http://privatelanders12.wixsite.com/loan

  eller text / ring mig 1

  (323) 989-9329


  Tack och jag väntar på din ansökan

  Vänliga hälsningar

  LINDA ROBERT

  SvaraRadera