söndag 31 oktober 2010

Kampen gäller demokratin

Idag vet väl alla att det pågår en sorts kamp mellan de politiskt korrekta partierna och det invandringskritiska partiet Sverigedemokraterna.
Men alla vet uppenbarligen inte vad kampen egentligen gäller.
Kampen handlar inte om rasism och främlingsfientlighet, som de korrekta försöker inbilla oss.

Kampen gäller i stället om vi ska kunna bevara Sverige som en ickereligiös demokrati, genom att kraftigt begränsa invandringen av främst muslimer, eller om vi ska tillåta att Sverige förvandlas till en muslimsk diktatur, genom att tillåta en stor invandring av muslimer.

Fakta: Sverigedemokraterna är inte rasister. De vill bara rädda Sveriges demokrati. Sverigedemokraterna är inte fientliga mot några människor. De är bara kritiska mot invandringspolitiken. De är ett helt vanligt demokratiskt parti, som vill ha samma nivå på invandringen som socialdemokraterna ville ha 1989.
Beviset för detta är Luciabeslutet, som i princip är identiskt med SD:s politik och som stöddes av samtliga partier utom folkpartiet.

Socialdemokraterna införde Luciabeslutet med dess kraftiga begränsning av invandringen, som ligger i nivå med SD:s politik. Regeringen Bildt ville behålla det, men tvingades av folkpartiet med Bengt Westerberg i spetsen att avskaffa det.

Detta är fakta, som går att kontrollera på nätet. Gör det!

Skulle då alla utom folkpartister vara rasister? Nej, självklart inte.
Alltså är inte heller SD rasister. Varför ljuger då de korrekta politikerna om detta? Jag har inte alla svar, men jag antar att de vill rädda sitt eget skinn. De vill undgå folkets hårda dom.

Man är helt enkelt rädda att folket ska få veta att de skäller SD som rasister, för samma politik som de alla, utom fp, stödde under åren 1989-1991.
Detta torde vara klarlagt.

Däremot kvarstår de obesvarade frågorna om varför och på vilkas order, man övergav Luciabeslutet, som alltså inledningsvis stöddes av samtliga partier utom folkpartiet. Varför svängde alla så snabbt helt om och började predika att Sverige behövde en stor invandring och mångkultur för att överleva? Varför blev det tabu att påpeka att invandring från främmande kulturer leder till konflikter? Och varför skedde det samtidigt i hela Europa? Var det på order av EU? Handlade det om olja och Eurabia? Frågorna kräver svar!
 Invandring, från främmande kulturer, skapar konflikter:

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

4 kommentarer:

 1. Tackar för den analysen, visst handlar det om ideologin och om vi skall ha diktatur eller demokrati i framtiden. Idioterna väller nu ut i massmedia och beskyller allt-och-alla för att vara SD-nazist-rasist-främlingsfientliga, men jag säger som min 4-åring hemmavid:

  Den som sare-han vare.

  /Ulrica G-sson

  SvaraRadera
 2. Jättebra redovisning!! Tack!! :-)

  SvaraRadera
 3. Bra beskrivning och bra skrivet,
  det ska vi skriva på näsorna på
  PK-journalisterna!

  SvaraRadera