torsdag 2 september 2010

Stoppa Sveriges självmord!

Sverige begår långsamt självmord genom invandring. Det handlar om en massinvandring av människor från en kultur som är så främmande från vår egen, som om den kom från en främmande planet. Islams kultur är vår kulturs raka motsats. Två så skilda kulturer kan absolut inte samsas i samma land. Det är omöjligt. Det leder till kamp om makten. Det har redan börjat. I vissa områden pågår ett lågintensivt krig. I vissa områden har muslimerna blivit så många att svenskarna flyr. Detta sprider sig nu snabbt över hela landet.

Den muslimska kulturen är stark och självsäker och fanatisk. Den svenska är undergiven, vacklande och osäker. Vilken kultur som vinner kan alla inse.

Detta vansinniga experiment kallas "mångkultur". Det borde heta "svensk självutplåning".Varje dag ser vi resultatet: Mord, rån och våldtäkter har blivit vardagsmat. Mord och våld är så vanligt att det bara blir en liten notis i tidningen.
Som svensk ska jag ha rätt att bevara min kultur och mina traditioner utan att mötas av hån och förakt. Det ska vara lika självklart att Sverige ska vara svenskt, som att Saudiarabien är saudiarabiskt.
Ska vi kunna rädda vårt land, som vi känner det, måste vi stoppa massinvandringen av muslimer till Sverige!CBN News: Malmö har allvarliga problem:


Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

4 kommentarer:

 1. Om det tredje världskriget av den kände danske psykologen Nicolai Sennels.

  http://snaphanen.dk/2010/09/02/tredje-varldskriget-sa-har-blir-det/#comment-154078

  SvaraRadera
 2. När riksdagen för andra gången röstar igenom ny grundlag är vårt öde beseglat. Detta sker efter valet. Då får alla invandrare även dom illegala samma rättigheter som dom etniska svenskarna. (SD kan inte ändra på det även om dom kommer in i riksdagen).

  Mångkulturen skrivs in i grundlagen. Svensk militär och den europeiska militärpolisstyrkan EUROGENDFOR kan kallas in av regeringen vid ev svenskt uppror mot Islam och muhammedanska invandrare. Svensk militär har redan på svensk mark (i södra Sverige) i hemlighet samtränat med denna europeiska militära insatsstyrka. Samträning har även skett i polen med svensk militär.

  Offentlighetsprincipen försvinner. Och jag kan garantera att bloggar som denna kommer att förbjudas.

  Partier som stämplas som "främlingsfientliga" kommer att förbjudas. Så SD kommer inte att bli långvariga i riksdagen om dom nu kommer in. All "främlingsfintlighet" i tal och skrift kommer att kriminaliseras.

  Vi går en tung framtid till mötes...

  Peder

  SvaraRadera
 3. Sd kommer också att förbjudas. Alla dissidenter kommer samlas upp i "omskolnings-läger". Där kommer garanterat användas tortyr för att bryta ner människorna, enligt beprövat gammalt MKULTRA-recept.Glöm ej hellre att dödsstraffet är tillbaka tack vare Lissabon-fördraget så det är inte omöjligt att det kommer förekomma avrättningar inne i lägre. Detta kan komma ske (sannolikt) redan nästa år!

  SvaraRadera
 4. Framtiden ser verkligen inte ljus och fin ut för gamla Sverige numera. Sorgligt att det skulle bli såhär, förhoppningsvis får SD många fler röster än någon kunnat ens drömma om!

  SvaraRadera