onsdag 11 augusti 2010

Försök förstå min sorg och vrede!

Det här riktar jag till alla som hatar och föraktar Sverigedemokraterna. Jag riktar det även till mina barn som tagit avstånd från mig. Försök förstå min sorg och min vrede! Sorgen över vad vi håller på att förlora och vreden över vad vi istället tvingas att anamma. Sverige och hela Europa är idag på väg att överge vårt samlade västerländska kulturarv. Istället påtvingas vi något som kallas "mångkultur". Vad är "mångkultur"? En soppa vars starkaste krydda heter islam, Allah och Muhammed? En krydda så stark att den dödar alla andra?

Utanför mitt fönster skiner solen. Allt ser ut ungefär som det brukar. Man kan tro att allt är som det ska. Jag ser ingen moské. Jag hör inget böneutrop. Ännu. Men i min närhet planeras minst ett större moskébygge. Flera andra s.k. källarmoskeér finns redan. Det finns otaliga muslimska föreningar. Muslimska skolor planeras.

Sverige och Europa föraktar sitt eget kulturarv. Egentligen är det makthavarna, hela eliten, som står för föraktet. Samtidigt beundrar och idealiserar de islam och den muslimska kulturen. En del säger helt öppet att det gör väl inget om Europas befolkningar byts ut och ersätts med araber och afrikaner. De flesta talar tyst om det.

Jag tar hjälp av två videoklipp för att illustrera vad jag menar.

Det första visar först Mona Sahlin som säger att hon vill ha fler moskéer. Efter Sahlin kommer en ljudillustration om hur det kan låta i en moské när muslimer dyrkar Allah. Lägg särskilt märke till ynglingens ansiktsuttryck. Så kan man se ut när man skriker ut sin vrede över att någon ritat en bild av hans heliga profet.

Det andra klippet är från filmen "Second Best". Den handlar om en man som adopterar en liten pojke med traumatiska minnen och deras mödosamma väg att hitta till varandra. Lägg märke till musiken på slutet och hur den skiljer sig från moskéljudet. Åtminstone för mig framstår tydligt den stora skillnaden mellan dessa två kulturer. Den ena är stark, mäktig och fanatisk. Den andra är blygsam, vidsynt och tolerant. Den ena är villig att offra sina anhängares liv för att vinna. Den andra avskyr våld och tolererar det mesta, även den intoleranta religionen islam.Vilken kommer att vinna?


Bloggaren Uffe (På slak lina) har reagerat. Han kallar detta "det sorgligaste inlägget han någonsin läst". Han kallar mig "en rädd/ sjuk kvinna". Kolla gärna vad Pat Condell har att säga om min "sjukdom"!
Daniel Pipes: Ett muslimskt Europa
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

21 kommentarer:

 1. Hej Feminix,

  Jag håller inte med dig om allt. Bl.a. blir jag upprörd över din länksamling som bl.a. går till Demokratbloggen och värre hatbloggar.

  Men här känner jag bara stor sympati. Det måste vara fruktansvärt att förlora sina barn till PK. Jag kan bara hoppas och tro att de kommer att ändra sig. Vi som älskar Sverige, svensk kultur måste stå starka och hjälpa varandra.

  Med vänlig hälsning

  SvaraRadera
 2. Det behövs hatbloggar när vi har att göra med en ideologi som hatar oss och allt vad vi står först. Om vi inte kan uppbåda motstånd mot barbarerna som ockuperar oss så kommer vi gå under i blod, lidande och död. Så enkelt är det. Du kan ju förstås konvertera för att rädda livhanken, Johanna men frågan är om du har tänkt igenom saken och förstått vilket helvete det är att leva under islams ok, särskilt som kvinna, att ständigt vara mindre värd än boskap. Speciellt med tanke på att du växt upp i ett demokratiskt och fritt land så kommer du veta vad det var du förlorade men då kommer det vara försent.

  SvaraRadera
 3. Ja du, Feminix,

  Jag har följt din blogg länge och uppskattar den mycket.

  Att dina barn tar avstånd från dig beklagar jag.

  MEN du och alla andra i din generation kanske borde ta och fundera över vilket ansvar ni har.

  Vem har röstat fram massinvandringen?
  Vem har röstat fram en Stalinistisk familjepolitik?

  Kan det vara 40-talisterna....

  SvaraRadera
 4. Oj! Du har inte funderat på vem som är fylld av villfarelser då omgivningen och dina nära och kära tar avstånd? Du är säkert en underbar far. Fokusera på det som är positivt i livet och inte vad du eventuellt tror skulle kunna hända. Samhället ÄR inte på väg utför.

  Dags att stanna upp och reflektera om ditt förakt, din rädsla (hat?) för det främmande ger dig något av värde.

  Lev! Ut och umgås med dina vänner och familj. Njut av det som finns i vårt land. Sverige är fantastiskt och kommer att vara så i överskådlig framtid. Var inte så rädd över din egen identitet och dess plats i samhället. Du förminskas inte för att det finns andra människor med andra tankesätt runt om kring dig. Troligen utvecklas du till att bli mer.

  Lider med dig....

  SvaraRadera
 5. Underbar mor, ska det vara.

  SvaraRadera
 6. När du jämför kulturerna så skriver du att den ena är villig att offra sina anhängares liv för att vinna. Jag antar att du då syftar på din egen kultur eftersom du verkar villig att offra dina barn för att vinna.

  SvaraRadera
 7. Till Oförstående! Jag tänker främst på självmordsbombare.

  SvaraRadera
 8. Stå på dig, det är mer skrämmande att PK ismen till och med får barn att sluta tänka. De som tar avstånd ifrån dig är nog snarare mer rädda att bli uthängda av "diktaturens kreatur" än något annat.

  SvaraRadera
 9. Det galna i ditt resonemang är fortfarande att du klumpar ihop moderata muslimer med radikala självmordsbombare.

  Det är ju bevisligen inte den stora majoriteten av jordens muslimer som hyser den typ av antivästliga värderingar du är rädd för.

  Det är ju bevisligen inte den stora majoriteten av invandrare som utför de brott du ondgör dig över.

  Så hur kan islam vara ett problem? Hur kan invandring vara ett problem?

  SvaraRadera
 10. Låt mig bara få ställa en fråga, i klargörande syfte. Antingen är man Sverigedemokrat, eller så är man för PK för att våga säga att man är Sverigedemokrat, är det så ni tror att det är? Det låter verkligen så på kommentarerna.

  SvaraRadera
 11. Så är det. Svart eller vitt. För eller mot. Antingen vet du hur det är, annars är du PK. Finns inget annat än SD-sanning.

  "Är du inte med oss är du mot oss", som Bush sa.

  SvaraRadera
 12. @ Ola Berg

  Du påstår: "Det är ju bevisligen inte den stora majoriteten av jordens muslimer som hyser den typ av antivästliga värderingar du är rädd för."

  Detta är uppenbarligen totalt felaktigt och visar tydligt att du inte följer med i den omfattande internationella debatten om Islam och muslimer.

  Alla seriösa undersökningar pekar på att en klar majoritet av världens muslimer stöder sharia lagstiftning.

  Här kommer ett exempel:

  ”The Islamist goal of giving Shari’a a larger role in Islamic society is viewed positively in Egypt, Pakistan, and Indonesia, at the same time as this is widely recognized to be a goal of al Qaeda. However, support for promoting Shari’a in general in the Islamic world is stronger than support for giving Shari’a a larger role in governing one’s own country.
  In Egypt 81 percent said they agreed with the al Qaeda goal of “requir[ing] a strict application of Shari’a law in every Islamic country” (65% strongly); only 12 percent disagreed. Pakistanis were similar with 76 percent agreeing with this goal (52% strongly); 5 percent disagreed. Indonesians, however, agreed by only a narrow plurality: 49 percent supported the goal (just 14% strongly), while 42 percent disagreed. In Morocco in late 2006, 76 percent agreed.

  http://www.worldpublicopinion.org/pipa/pdf/feb09/STARTII_Feb09_rpt.pdf
  (sid. 29 i dokumentet)

  SvaraRadera
 13. Jag har tänkt mycket på dig feminix.

  Jag har ett par bekanta som är Jehovas och deras resonemang att du måste "rädda människor innan det är för sent" påminner mycket om deras resonemang då de säger: "Du måste gå ut och knacka dörr. Om det brinner hos grannen har du en skyldighet att berätta det".

  Du behöver hjälp att komma ur det här och jag hoppas för dina barns och din egen skull att du/ni söker dig/er till någon typ av familjerådgivning. Om du nu måste fortsätta "knacka dörr" så kanske du ska göra det när dina barn inte är i närheten och inte låta tid med dem förspillas för att du "måste göra det". Det låter som detta förstör ditt liv och ingenting är värt förlusten av att förlora sina nära och kära.

  Fokusera på dem när ni träffas och inte din "predikan". Krockar de två sakerna så välj för jösse namn dina barn de gångerna. Styr inte undan dem för detta.

  För min del får du predika hur mycket du vill. Det är dina tankar och åsikter (även om jag anser dem vara helt uppåt väggarna när du tex, tolkar Orback, Sahlin, Reinfeldt osv) och du har rätt att stå för dem.

  Men välj dina barn!

  I all välmening.

  /D.

  SvaraRadera
 14. "Det galna i ditt resonemang är fortfarande att du klumpar ihop moderata muslimer med radikala självmordsbombare."

  Här kommer det direkt från hästens mun, Ola.

  "Prime Minister Erdogan has repeatedly suggested that ”Islamophobia” is a crime against humanity and that there is no such thing as moderate Islam vs. radical Islam, there is only Islam. He has also stated that the goal of Turkish foreign policy is to ”restore the might of the Ottoman Empire,” something that will naturally cause concern among many Greeks, Serbs, Bulgarians, Romanians, Croats, Armenians and other abused former Ottoman subjects"

  SvaraRadera
 15. Man blir trött av att läsa PK isternas propaganda. De vågar inte ens se verkligheten.

  SvaraRadera
 16. ...så du citerar en radikal/nationalistisk muslim och menar att hans ord gäller för alla muslimer....mmmm...troligen....

  Naturligtvis ligger det i radikala muslimers intresse att bunta i hop de icke-radikala muslimerna till sig själva.

  Förvisso är han PM men hans väg dit har ju inte direkt varit fri från kritik från icke-radikala muslimer och övriga vilket visar att hans tanke om "ett Islam" inte existerar i verkligheten.

  Kom igen Robin. Du kan bättre än så här. Det ger dig ingen diskussionsglans att ställa din syn på Islam på samma sida som de radikala.

  Jag ser problemen hos de radikala men låter inte dem representera alla.

  SvaraRadera
 17. D, jag avslutar här med dialogen med musse-kramare som dig. Erdoclowns uttalande står för sig själv och är korrekt. Det går helt enkelt inte att komma längre med förnekare som dig. Det är som att stånga pannan blodig mot väggen.

  SvaraRadera
 18. Jobbigt att få mothugg? Är det inte SD-anhängare som brukar klaga på att ingen vill ta debatten med dem?

  Hans uttalande står för honom och hans syn, inget annat. Att han är en clown har jag ingen anledning att förneka. En otäck clown också.

  Du måste lära dig att skilja på äpplen och päron, Robin. Då kanske du får lättare att argumentera.

  Ha det bra!

  /D.

  SvaraRadera
 19. Ola Berg! Vi har soldater, som ska slåss för vår nationella frihet. Hela folket behöver inte bli soldater. Men folket och soldaterna är ändå en enhet med samma mål. På samma sätt är det med muslimerna. Samma mål. Bara olika medel.

  SvaraRadera
 20. Bäste herr D.!
  Om du vill veta precis allt som vi andra redan vet så föreslår jag att du åtminstone försöker ha ett öppet sinne och använda ditt sunda förnuft.

  Du säger att Feminix liknar dina bekanta som är Jehovas vittnen. Detta visar bara på hur lite du vill förstå av det som händer i Sverige. Du är inte den enda som sitter med inne med förnekelse och energi för att berätta hur fel andra har i denna fråga.

  Den som kan väga båda sidor med ett sunt förnuft samtidigt som man vågar sig själv att respektera andras kunskaper, åsikter och insikter OCH att lära sig av dem, kommer man rätt nära sanningen.

  Så du har ganska mycket att jobba på om vi säger så.

  Jag själv var pro-palestinsk före 9/11 men djupdök in i denna kulturella gryta för att söka svar och idag skulle jag nog kunna säga att jag har en mycket stor kunskap om islam, muslimer och deras kulturella struktur och mentalitet samt mål.

  Om du nu vill söka svar på ett korrekt sätt, fråga mig och verifiera mina svar så kommer du också att byta spår som jag gjorde.

  Shoot!

  SvaraRadera