torsdag 22 juli 2010

Hets mot folkgrupp?

 Vad är det för skillnad mellan islamismen och nazismen?
M. var listigare än H. Han dolde sin ism bakom en religion.

2 kommentarer:

 1. Skillnaden mellan HITLER och nazistiska sk "arier" och pedofilprofeten med dagens islamister och "hel-/halv-/kvartsintegrerade "muslimer" är att dolda agendan verkligen är dold av religionen islam, men likafullt är politiskt, globlalt allomfattande och endast ger sk "rättrogna" muslimer rätt att leva. Normala hundägare med eller utan religion som inte handlar om islam, är således tillsammans med sina husdjur predistinerade att att få lämna jordelivet snabbare än normalt om islamisterna ges möjlighet till majoritet i världens länder...

  Vi tycker att den som själv trycker en laddad och osäkrad pistol mot tinningen och därefter trycker av, vore en galen idiot, MEN vad är det då som våra "folkvalda" politiker gör mot oss svenskar och mot sig själva? Är det inte just detta som riksdagens nuvarande partier har utsatt oss för under flera decennier?

  Omsorgen om mina barn och barnbarn kräver att jag röstar på SVERIGEDEMOKRATERNA! Det m-å-s-t-e bli stopp på asyl- och anhöriginvandringen NU!

  SvaraRadera
 2. Man kan aldrig jämföra nationalsocialism (lär stava till det ordet någon gång, det heter inte nazism) och Islam.

  För det första hade inte Adolf Hitler något större religiöst intresse. Han var politiker och renlevnadsmänniska. Han hade lite intresse av thulesällskapet, inget mera. Hans intresse för kristendomen var rätt sval.

  Hitler och NSDAP byggde upp ett starkt Tyskland, som när Hitler tog makten var i lågkonjuktur och hade skulder upp över öronen efter första världskrigets overliga skadeståndskrav.

  Ändå lyckades han och de närmaste sätta upp Tyskland på fötter igen, ett stortyskt rike av tyskar för tyskar. Här snackar vi inte om någon billig arbetsimport av främlingar från baltländerna. Mycket av alla de bra politiska sakerna Hitler och NSDAP införde plagierade sedan Socialdemokraterna i Sverige, bl.a. betald semester för arbetare samt att man belönade barnafödande (barnbidrag om du nu känner till det).

  Vad Islam har med politik och Hilter att göra är en av de dummaste jämförelsena jag läst på länge. Men det är klart, vissa vill ju vara pk och då kan man ju alltid "kasta lite skit" på Hitler för det går ju alltid hem, 99% av befolkningen hatar Hitler (men till 85% så har de aldrig ens läst en bok om honom mer än det de lärde sig i skolbänken).

  Men det är klart, gör man reklam för att man ska rösta på en sverigedemokratisk jude till Riksdagen (Kenth Ekeroth) så säger väl det sig själv att man ska blanda ihop Hitler med självaste mellanöstern och ökenfararideologin Islam i nutid. Märker att denna blogg blir alltmer som politiskt inkorrekt. Man lever inte upp till namnet d.v.s.

  SvaraRadera