tisdag 8 juni 2010

Vågar du se sanningen om Islam?

Starka nerver krävs! Geert Wilders säger bara den skrämmande sanningen. Inget annat. Vi måste våga se sanningen - om vi alls ska ha en chans att vända om och hejda det som pågår. Vi får inte blunda längre! För våra barn och barnbarns skull.

 Till Mikaela på bloggen En ung kvinnas bekännelser: Det finns en viktig skillnad mellan islam och andra religioner. Islam är även en politisk ideologi. Jag tror säkert att DIN bild av islam är fin och vacker. Och jag tror också att du vill behålla den vackra bilden. Därför utestänger du information som skulle kunna rubba den. Jag tror tyvärr inte att din fina islam är den samma som finns ute världens alla moskéer, hos de skriftlärde, hos mullorna i Iran, i Saudiarabien och i andra länder där islam härskar med stenhårda regler och dödsstraff för att vilja lämna islam. Islam är inte bara kärlek, det är även skräck och fasa.
Om du är känslig och skör kanske du inte ska gå in till min blogg och se filmen där Geert Wilders förklarar varför han, jag och många andra är rädda för det som du älskar. Bara om du tror att du klarar det bör du se och lyssna på Wilders. Han säger det jag inte kan sätta ord på.
Om alla muslimer vore lika fredliga som du så skulle Theo van Gogh inte blivit mördad, Hirsi Ali och Geert Wilders och många andra islamkritiker skulle nu inte behöva leva under dödshot. Och du och jag skulle inte behöva ha olika syn på islam. Tyvärr är verkligheten inte så fin. Om du hade vetat vad jag vet idag hade du aldrig konverterat till islam, det är jag övertygad om. Kom ihåg att Wilders riskerar sitt liv för att säga det han säger. Tror du han skulle riskera sitt liv för en lögn?


Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

12 kommentarer:

 1. feminix, men jag undrar hur du kan veta mer om islam än jag, min man, min imam och så många andra i världen?(Den fredligaste och finaste tolkningen är majoriteten av alla muslimer i världen. Men minoriteten syns för att de är speciella.) Vad gör just du så duktig på den här religionen? Klart att jag vill att islam ska vara fin, men det är den oxå. Jag medger att allting inte är som jag önskar (hade gärna skitit i att be öht men det ingår) men så är det med allting ju. Man kan inte få allt.

  Du skriver "Om alla muslimer vore lika fredliga som du så skulle Theo van Gogh inte blivit mördad, Hirsi Ali och Geert Wilders och många andra islamkritiker skulle nu inte behöva leva under dödshot."

  Om alla muslimer? Om alla människor vore som jag så skulle det vara fred på¨jorden. men människor är olika, både om man delar nationalitet, religion eller t.om blod. Så är det bara. Bara för att man är muslim så betyder inte det att man är på ett visst sätt. Man har lagarna, men bara för det så väljer inte alla att följa dom, eller hur?
  Ska majoriteten få skit och ignoreras för vad minoriteten gör?
  Ska svenska folket bli kallade för mördare för att Thomas quick har dödat massa folk eller?

  Jag skiter fullständigt i vad de där människorna gör där borta, för jag precis som dom kan läsa och i skillnad från dom så kan jag tänka.

  Om du nu är så fruktansvärt rädd för islam och du har ju dina anledningar då du tolkar det som extremisterna så borde du istället för att försöka omvända de som inte är extrema att luras att tro att islam är fint och sprida den fina tolkningen så den andra glöms bort. Islam eller ej, för det kvittar väl egentligen för dig ändå? Du gör ju egentligen motsatsen till det du säger att du gör. Du varnar inte, du sprider extremism.

  Vi båda är väl emot våld och det som hör till? Så hjälp mig då istället att utrota fanatikernas fantasier. Både muslimska och andra fanatikers fantasier.

  Wilders får gärna offra sitt liv för en lögn. Men han tror på den lögnen så han känner väl att det är rätt val. Sedan finns de folk som älskar att lida och må skit och varför kan inte han vara en sådan person? De finns folk som utsätter sig för saker (tex. skära sig) för att avleda smärtan men sedan finns de dom som gör det för att må skit eftersom det är deras livsstil. De vill inte ha hjälp.
  Samma med de som offrar livet såhär. Han vill ha dödshot, en del vill skära sig.

  Kan du inte glädjas åt att jag sprider ett fredligt islam och så skakar vi hand på att detta är den islam vi vill ha, och inte en våldsam sådan. Du säger ju själv att min islam kanske är fin. Om alla tror att detta är islam (ifall det mot alla odds inte skulle vara det)så blir ju alla fredliga och chanserna att ta bort våldet ökar. Men nä, folk läser din blogg om islam och följer den istället. Smart? Nej.

  SvaraRadera
 2. Muslimer kallar judar och kristna för apor? Läs detta: http://islam-svarar.se/pages/content/view/107/36/

  SvaraRadera
 3. ... om någon dödar en människa, som inte själv har dödat någon eller försökt störa ordningen på jorden och sprida sedefördärv, skall det anses som om han hade dödat hela människosläktet. Och om någon räddar ett människoliv, skall det anses som om han hade räddat hela människosläktet (Koranen, 5:32)

  SvaraRadera
 4. sådär feminix, nu har jag sett hela videon. Jag vill inte byta religion? Jag har svar på allt han säger och filmen är så löjlig att jag skulle kunna sätta den i min blogg så fler ser den utan att jag känner att den sanna islam blir hotad.

  Jag vill bara att islamofober ska lära sig vilka islamiska sekter man bör undvika och lära sig att många människor i mellanöstern, afrika och andra u-länder befinner sig många ggr utan kunskap och är helt inne i en djupt rotad och hemsk kultur. Hedersmord tex är ingenting muslimskt utan kulturellt. Likaså kvinnlig könsstympning. Wilders okunskap syns hela filmen igenom. Han talar om eurabia. Men bara 20% av alla muslimer bor i arabländerna. Då talar han isf om arabisk kultur och inte islam. Och hedervåld som kan ske i mellanöstern är en kulturell del som muslimer vill ha bort. De som inte är därifrån själva dvs, och använder det så alla utom de själva blir drabbade.

  Många muslimer önskar att världen blir muslimsk, men detta för att det blir lättare att leva som muslim då. Sen är det klart att det vore skönt om fler tror och tänker som en själv. Men jag kan trösta er som är rädda för ett islamiskt samhälle att inom islam tror vi att innan undergången finns det inte en enda muslim kvar på jorden. Så det betyder väl att muslimerna förlorar på jorden? Om man nu ska se det som en tävling.

  vår profet mohamed (saw) stred, det vet vi men det var i självförsvar. "Gud älskar inte angripare" står det i koranen och varenda (låter som de är fler än de är) "krigshandling" som står i koranen som islamofober använder sig av kommer ifrån specifika händelser. Förföljelser av profeten osv. Det står oxå att man inte ska ta judar till "vänner" men ordet vänner är fel översatt och att man inte ska ta de till det felaktiga ordet "vänner" var just då, då judarna blev upprörda (inte konstigt då de ville ha fler judar såklart) när allt fler blev muslimer. De attackerade muslimerna och såklart ska man akta sig för de som för våld mot en. Oavsett religion. Men det var DÅ. Och givetvis om/när samma sak sker idag.

  salafi och wahabi är två sekter som påstår sig vara ursprunget och den rätta vägen. Vem vet, kanske är det sant för vad vet vi människor? MEN de flesta muslimer idag är emot dessa inriktningar då de är extremare än andra och det är just dessa inriktningarna som saudiarabien har b.la.

  Om du läser igenom flertalet muslimska bloggar så kan du se att vi är emot dessa gruppers syn. Jag vet att salafi sprids och jag känner till flera svenska salafis och de bloggar, men majoriteten vill förhindra denna spridning precis som ni.

  Ifall ni vore smarta (inte just du utan alla som sprider falsk information om islam) så berättar man hur fel salafi och wahabi är, och inte islam. Då skulle många muslimer istället tacka er.

  FRED!:)

  SvaraRadera
 5. Det finns flera sorters islam, lika så som det finns flera sorters kristendom, judendom och alla andra religioner i världen. I USA är kristendom också en politisk ideologi, färdig att använda alla medel mot "fienden", ansvarig för tortyr och andra hemskheter.

  Det finns saker i varje religion som vore nog att skrämma människor från att konvertera, och saker som är nog för att locka människor till att konvertera. Man behöver ju inte "leva upp" till det värsta bara för att man tilltalas av det goda. Det finns nästan 700 millioner muslimer, och bara några hundra av dem är extremister, fundamentalister, fanatiker och terrorister.

  Geert Wilders film är misledande och även felaktig i flera avseenden. Vissa koransitat är påhittade och vissa andra skickligt använda för att säga något de inte egentligen säger. Man kan sitera bibeln också och ge en likadan bild på kristendomen.

  Geert Wilders är en idiot som förstorar upp hotet mot honom för att försöka ge mer tyngd åt sin film. Om människor ville ha honom död, skulle han vara död.

  Om hela världen vore fredlig skulle ingen behöva leva under dödshot, men så är det ju inte. Tack till Geert Wilders och andra som han, behöver flera muslimer leva under dödshot och bli trakasserat.

  SvaraRadera
 6. Mikaela! Naturligtvis försvarar du din älskade religion mot all kritik.
  Jag vet nog inte mer än du om din fina islam. Men troligen vet jag lite mer om den militanta och politiska islam.
  Du tar upp en Koranvers för att visa hur fin och och barmhärtig islam är. Inser du inte vad orden betyder? Jo, det är fel att döda en människa som INTE stör ordningen på jorden. Då är det förstås ok att döda alla som stör den fina muslimska ordningen, dvs alla som kritiserar islam.De är ju FIENDER till islam.
  När islam fått makten i ett land(ta Iran som exempel). Vad gör man då för att hålla sina kritiker lugna? Jo, man avrättar några hundra av de mest störande offentligt, så att alla kan ta varning. Man brukar hänga upp dem i lyftkranar för att riktigt visa hur barmhärtig islam är. Det brukar räcka för att resten ska bli fogliga och inte bråka och störa ordningen på jorden och sprida sedesfördärv. Som sagt, det är mycket god och barmhärtig religion som du dyrkar, Mikaela. Den godaste och kärleksfullaste på hela jorden.(NEJ!)Verkligheten talar sitt tydliga språk. Mot verkligheten har din önskedröm inget att säga till om.

  SvaraRadera
 7. Tss.. ja om du tycker att det är att störa ordningen ifall man ifrågasätter saker och ting och det bara för muslimer, ja då är det ju verkligen tur att inte du är muslim och dessutom följer det till punkt och pricka.

  Att störa ordningen är väl samma sak för alla oavsett religion? Tex att man förstör för andra medvetet, bråkar och lägger sig i allting, skräpar ner och bryter mot lagar hur som helst. Om du läste samma text på ett papper du fått av ex. en styrelse om förhållningsreglerna så skulle väl inte du tolka det såhär? Att man inte för ifrågasätta?

  Du överreagerar och övertolkar allting. Så det är ju bra att du avstår ifrån islam. Annars hade du väl varit en extremist. ;)

  SvaraRadera
 8. Mikaela. Problemet med att "tala om hur fel" wahabism och islamism o.dyl. är att när någon gör det så är det så fiffigt ordnat att det tas som en attack mot alla muslimer i hela världen och man blir islamofob. Om inte denna fobi mot islamofobi vore så sjuklig så skulle just det ske och de politiskt korrekta skulle inte dra alla er muslimer över en kant.

  SvaraRadera
 9. Det finns muslimer som säger att islam är god, kärleksfull och barmhärtig. När man sen läser muslimernas lagbok Koranen så står det att otrogna skall piskas med hundra piskrapp, de som stör ordningen och sprider sedesfördärv skall dödas utan förskoning, korsfästas eller få hand och fot avhuggna. Efter denna förnedring i detta livet skall de för evigt utstå outsägligt lidande i det kommande livet efter döden. Deras hud skall brinna upp och växa ut igen för åter brinna upp - i evighet.
  Och den heliga Koranen ljuger väl inte? Jag undrar bara - hur kan någon frivilligt välja denna religion?

  SvaraRadera
 10. Frid,

  Om alla muslimer hade varit för tortyr, mord och terrorism, så hade väl alla muslimer redan samlats för att göra sig av med alla "otrogna". Eller?

  Tror du inte därför att det är något i dina slutsatser du drar som är fel?

  Skyll därför inte allt dåligt på Islam, utan på de minoriteter på utsatta platser som utan förstånd gör saker de inte ska göra. Islam är perfekt, vi människor är långt ifrån perfekta.

  SvaraRadera
 11. Tycker Mikaela ska flytta till Egypten tillsammans med sina katter så får vi väl se hur långlivade dom blir där. Dom kommer väl få uppleva fotbolls-vm varje dag...

  SvaraRadera
 12. Somaiyah, är islam perfekt? Om islam vore perfekt så skulle ni inte ha en profet som uppmanade till mord, lögner och och pedofili. Islam är falsk religion. Inse fakta och omvänd er. Enbart den kristna tron erbjuder sanningen och försoning med Gud.

  SvaraRadera