onsdag 30 juni 2010

Demokratin behöver Sverigedemokraterna

I en demokrati behöver vi olika partier att välja emellan, eftersom alla inte tycker lika i alla frågor. Vissa vill ha höga skatter, andra låga osv.  I alla frågor, utom en, finns det tillräcklig variation. Men när det gäller invandringen är plötsligt alla sju riksdagspartier, från höger till vänster, helt överens om en och samma linje - en stor, nästan fri invandring.

Därför behöver vi ett nytt parti för oss som inser att Sverige inte kan ta emot fler invandrare än vi klarar av. (Verkliga flyktingar är bara ca 5 procent av alla som kommer. Dem klarar vi nog.)

Sverigedemokraterna har uppstått för att det finns ett demokratiskt behov av ett nytt parti, Det är de övriga partierna som är odemokratiska, när de vägrar att respektera detta nya parti och dess väljare.

Detta borde ju vara självklart för alla demokrater. Det är en skandal att Reinfeldt och gänget är så fega att de inte klarar av att vara demokrater.

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar:

  1. Dom andra partierna klarar inte av SD för dom vet att SD ligger högt på listan av partier som många kommer att rösta på (om dom nu kommer så långt att dom ens ids ta sig till vallokalerna). Jag hoppas att svenska folket gör något åt saken för en gångs skull, annars är det slut med gamla Sverige. Då blir det bara för svensken att skaffa sig bönematta och ta reda på åt vilket håll Mecka ligger.
    Vi kan inte ens tänka tanken att det inte är lönt att rösta så som folk har tänkt i alla tider. Nu gäller det att göra något åt saken!

    SvaraRadera