onsdag 30 juni 2010

Varför är massinvandring så viktigt?

Thoralf: Massinvandringen är viktigast för alla sju riksdagspartierna. För detta är de beredda att samarbeta över blockgränsen!

Resultatet av massinvandringen blir att muslimerna blir i majoritet och svenskarna i minoritet. Detta kan bli verkligt redan 2037! Svenska folket skall bytas ut! Varför, varför är detta så viktigt?

Flashback, Bengt W: Andel muslimer i Sverige i framtiden:
"Om man antar att ökningstakten för närvarande ligger runt 40.000 per år så stämmer det också ganska bra med utvecklingen mellan 2000-2008. Antalet barn i muslimska familjer är också något högre än i de ickemuslimska, så ökningstakten kan förmodas öka även om invandringen hålls på nuvarande nivå. Faktum är att under hela perioden 1930-2008 så stämmer det ganska bra att approximera 8-10% ökning per år. I såfall får man följande siffror för framtiden:
2020 = 1.400.000 personer
2030 = 3.600.000 personer

Om man antar att hela Sveriges befolkning också ökar, men inte lika mycket, så kan man kanske gissa på 14 miljoner invånare år 2037? Just det året bör antalet muslimer vara uppe i 7 miljoner, vilket gör att 2037 är året då Sverige för första gången har muslimsk majoritet."
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

8 kommentarer:

 1. Ibland har jag på inlägg av dig som jag anser är rasistiska skrivit svar men inte skickat.

  Din blogg gör det f ö tydligt att rasism -- ja, jag anser att dina åsikter innebär rasism -- och låg intelligens hör ihop.

  Well, detta rörde muslimer -- alltså tro -- men-men: Om antal muslimer, som du skriver, ökar med 40000 varje år så kommer inte antalet att öka med 2.2 miljoner på 20 år, utan endast med 0.8 miljoner (800000) på 20 år. Ganska rudimentärt, liksom.

  Än mer fantastiskt är att du tror att de ska öka från 3.6 till 7 miljoner mellan 2030 och 2037.

  Idag ökar inte antalet med 40000 per år. Nettoinvandring från länder med muslimsk majoritet var 2009 mellan 31000 och 32000, där kristna från Irak ingår. (Vore muslimsk nettoinvandring 30000 så föder inte var fjärde muslim varje år barn så att antalet uppgår till 40000.) Och om 40000 är fallet skulle du alltså ändå inte få in närheten av de siffror som du och någon dilletant som du refererar till påstår.

  Men att påpeka detta eller andra fakta för dig är nog lite som att starta en diskussion där du hävdar att fakta inte spelar någon roll för att du har dina fakta. Helt idiotiskt alltså, som diskussion om detta, SD:s totalt orimliga budget mm alltid blir. Att den blir det är lätt att förutse med tanke på de totalt vrickade ståndpunkter, rena konspirationsteorierna mm som sådana levereras. Det är därför jag inte brukar finna rätt enkla avslöjanden av det meningsfullt. Att de som är obegripligt fel ute från början ska förstå att de är fel ute är osannolikt.

  Jag anser att du bl a (förutom annat som jag nu inte tänker ta upp) är en bloggare med överdriven rädsla för muslimer på ett sätt så att jag anser att din blogg kan beskrivas som islamofobisk. Detta gör att jag vill att du tar bort länken till min blogg. Jag vill inte sammankopplas med någon som du, ens med en länk.

  Tack på förhand! (OCH GÖR NU DETTA FÖR F--N!!!)

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Ett fel av mig. Var fjärde muslim behöver såklart inte föda barn för att addera 10000. Har vi 500000 muslimer idag så räcker det att var 50:e muslim föder barn under året och det kan för all del vara en större andel. Kombinationen högre fertilitet och lägre ålder för mödrar är ett stort bidrag till demografisk förändring. Men det måste analyseras noggrant -- på ett sätt som inte har med din "metodologi" att slänga ut vilka som helst siffror -- och kan vara en faktor som kanske kan öka antal muslimer med omkring 0.4 till 0.5 milj/decennium fast invandring är 0.3 milj/decennium. Att vi har 3.6 milj muslimer 2030 och 7 miljoner muslimer år 2037 dock fortfarande helt omöjligt.

  De bakom Bevara Sverige Svenskt tror jag det var som kring 1980 att etniska svenskar skulle vara i minoritet inom 4 år.

  Åter igen: Jag vill att du tar bort länken till min blogg från din sajt.

  SvaraRadera
 4. Svar till:

  @ magnus123 (at) live.se

  Det var intressant att få blicka in i en så regimtrogen hjärnas tankegångar och kognitiva förmåga.
  Jag ska i detta inlägg fortsättningsvis undvika alltför elaka insinuationer.

  Det Tankesmedjan Feminix i sitt blogginlägg beskriver är exponentiell tillväxt. Hennes beräkningar är alldeles korrekta utifrån antagandet att tillväxten på den muslimska poulationen är 8 – 10 % per år. Jag vet att du Magnus tycker ökningstakten på den muslimska populationen mellan åren 2030 – 2037 är. Som du själv uttrycker det:
  ” Att vi har 3.6 milj muslimer 2030 och 7 miljoner muslimer år 2037 dock fortfarande helt omöjligt.”

  Det är den inte alls.

  En ökningstakt på 10 % i en population, oljekonsumtion, en ekonomisk tillväxt, eller vad som helst, har en fördubblingstid på sju (7) år. Den exponentiella funktionens fördubblingshastighet kan enkelt beskrivas som 70 dividerat med procentökningen. I detta fall 70 dividerat med 10 (%) som är lika med 7 (år). Moderna kvartalskapitalistiska människor med tunnelseende och kort horisont (vissa mer än andra) har väldiga problem med att förstå innebörden av detta matematiska samband. Vilket kan få väldigt allvarliga konsekvenser oavsett om det handlar om Peak Oil eller invandring.

  Med denna lektion så förstår du själv att ökningstakter om 40 000 för den muslimska populationen beskriver den ungefärliga ökningstakten för just detta år 2010 (”ganska rudimentärt” som du själv skrev). Nästa år är ökningstakten 44 000, året därpå 48 400 och året därefter 53 240 osv. Det blir ganska snabbt stora tal. Det mest kända historiska exempel är väl dubblingen av vetekorn på ett schackbräde.
  Jag tror att du Magnus gör dina antaganden om rasister, antifascism, låg intelligens, hög intelligens, islam, demografiska förändringar brottsutveckling utanförskapsområden svenskar, katolicism, invandrare o s v genom ett politiskt korrekt filter. Fråga alltid dig själv - vem äger media och varför vill dessa att jag ska konsumera just deras verklighetsbeskrivning. Jag är helt övertygad om att du har förmågan att tänka självständigt och inte lita blint på vad mainstream medialandskapet erbjuder sina läsare. Det här är viktiga frågor som bör diskuteras ordentligt.

  Väl mött
  Lappri/

  SvaraRadera
 5. ...Förresten här finns en mycket bra beskrivning av den exponentiella funktionen och dess implikationer på olika samhällsfenomen, med det blygsamma namnet The Most IMPORTANT Video You'll Ever See. vem vet - det kanske är så.

  Länk: http://www.youtube.com/watch?v=F-QA2rkpBSY

  Väl mött!
  /Lappri

  SvaraRadera
 6. Tack vare Euromed och om Turkiet kommer med i EU så kan muslim-populationen öka dramatiskt på mycket kort tid. Sannolikt kommer vi därför vara i minoritet redan om bara några få år från nu. Men såna som Mange tänker inte längre än den politiskt korrekta näsan räcker.

  SvaraRadera
 7. Man vill byta ut folket därför att dumma människor är mer lättstyrda och det finns inga dummare än tåget som musslorna. Allt man behöver göra sedan är att kontrollera imamer och mullor. Resten sköter sig själv.

  SvaraRadera
 8. Håller med om resonemanget om exponentiell tillväxt,
  men de flesta fenomen i naturen träffar förr eller senare
  på något som begränsar tillväxten
  Kurvan planar då ut = en Gauss kurva.

  SvaraRadera