onsdag 16 juni 2010

De som spottar på SD är inte elaka

 De som spottar på SD är inte elaka. De är snälla. Deras hjärtan blöder för världens alla olyckliga som flyr från sina hemländer. De "nyanlända svenskar" som hade oturen att födas i fel land och som nu vill "hem" till Sverige.
- Alla har rätt att bosätta sig i Sverige och få svenska bidrag, säger de snälla. Vi svenskar kan ta från barn, sjuka och gamla. Vi kan dela med oss.

De som spottar på SD har aldrig blivit rånade eller våldtagna av ett gäng invandrare. De har aldrig blivit kallade svennehora.
- Svenskarna får skylla sig själva, menar de. Invandraren blev kränkt. Det är synd om honom. 

De som spottar på SD kan inte förstå att här som i alla konflikter finns det två sidor. Vilken sida man stöder tror jag beror på vem man identifierar sig med. Invandraren eller svensken. Människor från främmande länder eller sina egna landsmän.

De snälla förstår inte att snällhet mot människor från främmande länder kan gå så långt att det blir till grymhet och förakt mot det egna landets befolkning. Snällhet mot andra blir grymhet mot de egna.


De snälla förstår inte att landet med världens generösaste välfärd kan locka till sig människor som fullt medvetet väljer bort mindre generösa länder.

De snälla förstår inte att landets egna folk till sist kan bli färre än invandrarna. Och den dagen är det för sent att ångra sig.

Den dagen har vi svenskar förlorat allt som våra förfäder slogs för, vår frihet och vår demokrati. Då har Sverige blivit ett land som styrs av en religion som inte förändrats sen 600-talet.

Den islamska mardrömmen kan tyvärr bli sann.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

7 kommentarer:

 1. 3 Mos 19:33: När en främling bor hos er i ert land, skall ni inte förtrycka honom.
  3 Mos 19:34: Främlingen som bor ibland er skall räknas som infödd hos er. Du skall älska honom som dig själv. Ni har ju själva varit främlingar i Egyptens land. Jag är HERREN, er Gud.

  SvaraRadera
 2. Guds Basun! "Men om någon icke drager försorg om sina egna, först och främst om sina närmaste, så har denne förnekat sin tro och är värre än en otrogen" 1Tim.5:8

  SvaraRadera
 3. Förvisso men:

  Apg 2:45: De sålde sina egendomar och allt vad de ägde och delade ut till alla, efter vad var och en behövde.
  Apg 4:35: och lade ner betalningen för apostlarnas fötter. Och man delade ut åt var och en efter vad han behövde.

  SvaraRadera
 4. Guds Basun! Ska vi ha Rosengård över hela Sverige menar du? Nej tack. Svenska skattemedel ska gå till svenskars behov. Sverige kan inte vara världens socialkontor. Ska vi ge bort Sverige till muslimerna? Nej tack. Därför behövs SD. Det är det enda parti som ser till svenskarnas behov.

  SvaraRadera
 5. Nej, inte ska vi ha något Rosengård över hela Sverige (även om redan har det). Vad jag inte tycker om hos SD är tanken på folkhem, korporativism och den gamla förankringen i (national)socialism. Partiet vill diskutera budget med vänstermaffian. Det är sådant som får mina nackhår att resa sig. Jag själv står för åsikten att staten vuxit sig för stor, och vi behöver återgå till Nattväktarstaten så att den personliga friheten inte förtrycks. Sedan vill ju SD behålla de invandrare som finns Sverige i dag.

  SvaraRadera
 6. Nattväktarstat är det väl inget parti som vill ha? Kritiserar du SD för att inte vilja köra ut invandrare som rotat sig här?
  Hur kan du kombinera nattväktarstat med att dela ut bidrag till alla som har råd att resa till Sverige? Vilket parti är närmast dina ideal?

  SvaraRadera
 7. Nej, jag vet att inget parti vill återgå till en tid då den enda uppgiften en ledare hade var att skydda medborgarna från inre och yttre hot.
  Jag kritiserar SD för, som jag förstår det, att dom vill dela ut PUT till alla de som väntar på svar.
  Vi ska inte dela ut några bidrag till resor. Vi ska hjälpa på plats. För om vi tar hit alla, vem ska då bygga upp nationerna när det en gång blir fred? Hur många Kosovo-Albaner har lämnat Sverige för att delta i uppbyggnaden av sitt land? Eller alla de Iranier som flydde undan kriget mot Saddam, och sedan gick på Sergelstorg och demonstrerade FÖR mullorna, är det rätt att ge dom PUT?
  Det finns inget parti i Sverige som ens kommer i närheten av mina ideal. Det enda som jag någonsin röstat på var NyD. Numera ägnar jag all min tid åt Gudsriket.

  SvaraRadera