fredag 18 juni 2010

Nej, islam hör INTE hemma i Sverige!

 Vill vi ha detta i Sverige? Hugga händerna av tjuvar och dödsstraff för otrohet? Nej!
Men muslimer som vill införa dessa sharialagar har nu kommit till Sverige. Islam och sharia är en stor del av mångkulturen. Den som vi sägs inte klara oss utan.
DN skriver (2007): Skolchef hyllar sharialagarna:
"Om en tjuv får handen avhuggen skulle brottsligheten minska. Om den som ertappas med sexuell otrohet dödas skulle antalet äktenskapsbrott minska. Det skriver en företrädare för en arabisk-islamisk friskola [Al-Mustafaskolan i Järfälla] på en nätsida där han ger svar på frågor om islam.[...]
Kamal Moubadder säger att han inte vill att dödsstraff för otrohet eller att tjuvar får händerna avhuggna införs i Sverige i dag med tanke på det skulle rubba 'helheten i rättssystemet'. Men han accepterar islamiska sharialagar i andra länder och medger att han kan tänka sig dem i Sverige under en förutsättning:
- En enda: om svenska medborgare i en demokratisk process väljer dessa lagar så kan de införas, säger Kamal Moubadder till DN."
Sverigedemokraterna är det enda parti som inser faran med den stora muslimska invandringen. Därför finns det inget annat parti för mig. Vi måste stå upp och försvara våra svenska ideal!
Våga Vara Svensk! Som den modiga folkpartisten Erika Nagy säger, på Markus Wiechels blogg.

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

9 kommentarer:

 1. Den här "kamelen" och hans vidriga traditioner hör inte hemma i Sverige. "Kamelen" kan ta sig i brasan! Ut med både "Kamelen" och islam ur Sverige!

  SvaraRadera
 2. Ska religionsfriheten endast gälla vissa religioner, eller ska alla omfattas? Om vi ska sparka ut islam, ska vi då också i rimlighetens namn sparka ut alla som tillhör HareKrishna och Sikher? Vart ska man sätta gränsen? Själv anser jag att religion är en personlig angelägenhet och skall hållas i hemmen eller i därför avsedda lokaler. Religiösa symboler ska inte existera i det offentliga rummet. Ingen religion ska ha företräde och tolkningsrätt i ett jämlikt samhälle. Men det är som sagt min personliga åsikt.

  SvaraRadera
 3. Guds Basun! Religionsfrihet måste sätta en gräns för en religion som inte bara är en religion utan också är en politisk ideologi. I islam är religionen inte bara en privatsak det genomsyrar hela samhället. Lagarna i muslimska länder är sharia. Koranens ord är lag.Islam är inte en oskyldig snäll religion. Det är en politisk ideologi som eftersträvar världsherravälde. Ta reda på fakta!
  Vi i väst, i våra demokratiska toleranta länder, får inte vara så naiva att vi inte se ulven i fårakläder som vill äta upp oss levande. Churchill varnade förgäves för Hitler. När det var för sent insåg man att han hade haft rätt. Ska vi nu göra om samma misstag?

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 5. Calvins styre i Genève var en grym teokratisk diktatur, baserad på kristendomen. Ska kristna också sparkas ut, eftersom bibeln talar om upprättandet av ett gudsrike, ett rike som styrs av en gud? Vi kan ju inte godta en teokrati (den kristna) samtidigt som vi förkastar en annan teokrati (islam) Calvins terror var inte bättre än den terror som islam utövar på Irans folk. Efter ett antal års studier i religionsvetenskap så anser jag att jag till viss del förstår en del fakta. Säger jag att jag kan allt då överdriver jag. Jag har aldrig levt i en teokrati så jag kan inte referera till någon erfarenhet. Tyvärr. Sedan ska du veta att jag är känd som en som driver andra till vansinnets gräns.

  SvaraRadera
 6. Lika bra vi slutar nu då!

  SvaraRadera
 7. Vi tar lite allvar istället. Våra journalister och politiker är så fruktansvärt övertygade om att sharia inte är något som kommer att införas i Sverige. Men tyvärr är det ju så att i vissa områden i våra städer, så tillämpas redan sharia, vid t.ex. familjeproblem. Det finns som jag ser det, tre verkliga fiender som lider av oikofobi, och det är politiker, journalister och kulturadeln. Jag vet inte hur man ska få dom att inse faran med att "skrota" vårt land.

  SvaraRadera
 8. Jag håller med dig! Kanske tycker vi i grunden lika ändå?

  SvaraRadera
 9. Denn bild jag fann på nätet säger allting:
  http://www.starter.se/Mohammed.JPG

  Ladda ner och sprid bilden, den kommer vist från "everybody draw mohammed day"

  SvaraRadera