måndag 3 maj 2010

(S)kilj er, så får ni bidrag!

 Detta är sant. Det hände i Norrköping omkring 1973. En fembarnsfamilj, fadern polis, modern hemarbetande. Fadern gick till myndigheten och frågade om de kunde få bostadsbidrag. (Skatteomläggningen med ungkarlsskatt även för familjeförsörjaren hade nu gjort att familjen fått svårt att få pengarna att räcka.)
Svaret blev: Ni kan inget få, men om ni skiljer er så kan ni få bidrag. Skilj er!

 Visst är socialismen underbar? Och till mig berättade en folkpartist att han var glad över att det nu är omöjligt att försörja en familj på en inkomst!
 Nu lovar Mona Sahlin att ta bort vårdnadsbidraget. Valfrihet är fult för sossarna och hemmafamiljerna ska krossas. (Jag röstade på sossarna en gång i tiden.)
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se! Sverigedemokraterna

2 kommentarer:

  1. Jag röstade på sossarna förr också, mest för att alla andra gjorde det, men sen jag börjat tänka efter lite så har man ändrat åsikt.
    Nu ska vi ju få höjda skatter allihopa också och Mona tror att "höginkomsttagarna" som hon kallar oss medelinkomsttagare, inte har någonting emot det. Tvi vale. Nu står man nästan inför valet och kvalet om man ska rösta på SD eller alliansen för att rädda det som räddas kan.

    Fasa för alla vore ju om pengaspridarna i vänstern kommer till makten...

    SvaraRadera
  2. Mitt förakt för politiker är i par med min avsky för korkade/fundamentala muslimer. Det vill inte säga lite..... bunta ihop allihop och skicka dom dit solen inte skiner....

    SvaraRadera