onsdag 5 maj 2010

Problem med massinvandringen? Nej, nej, festligt!

 En av de "berikare" som vi inte kan klara oss utan är "svensken" Mirsad Bektasevic från Kungälv. Han var 2007 den förste svensk som dömts för terroristbrott. Han ångrar inget och har bin Ladin som förebild.
 Han satt i bosniskt fängelse (dömd till 15 år) och ville hem till Sverige. År 2009 fick han som han ville. Här i Sverige vet han att han snart blir fri att leva ett "muslimskt liv".

Men har invandringen skapat några problem? Nej, nej, inte om vi får tro våra kära politiker här i Norrköping. Margaretha Ericsson (KD) kvittrar glatt på sin NT-blogg: 
"Det var verkligen festligt när Alliansens partiledare kom till Norrköping på sin tågturné i dag. Hörsalsparken var full av folk, solen sken och alla fyra partiledarna var verkligen på topp och fick rungande applåder efter sina anföranden. Det känns bra att höra och se dem tillsammans. De kompletterar varandra och de känns verkligen som trygga ledare för landet."
Kan man här ana någon insikt om våra allvarliga problem? Nej, hon är så trygg med dessa trygga ledare.
Men Jörgen Rundgren då, moderaternas starke man, vad har han att rapportera? Jo, istället för "festligt" använder han ord som "roligt" och "extra roligt". Innehållet är lika tomt på en korrekt samtidsanalys som hos Margaretha.
Precis som när Leif Pagrotsky kallar problemstaden Malmö för "Sveriges framtid"(I positiv bemärkelse!).Total förnekelse.
 (Att förneka verkligheten, vad kallas det i psykiatrin? Försvarsmekanism, projektion eller förtryckande av känslor?)
Länk till Sverigedemokraterna
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar:

  1. När man läser sådant vill man bara gå och spy. Hur kan man vara så blind och är man inte det då ljuger man duktigt. Lika illa båda två....

    SvaraRadera