söndag 2 maj 2010

Vad säger islam om att slå sin fru?

 Jag har förärats ett par kommentarer från Sara (blogg knasigasara). Hon skriver:
"Du kanske skulle läsa om Islam och hur muslimer ska vara istället för att skriva tjafs på din blogg som andra kanske ärligt talat tror på? 

I Islam är det inte tillåtet att slå sina fruar, vart har ni fått det ifrån? Kvinnan behandlas bättre än i någon annan religion. Men sure, nu när jag läser din blogg förstår jag bara att det här är ännu en av alla rasistbloggar :)Så du menar att alla kyrkor ska finnas trots att inte alla i Sverige är kristna? När det finns ungefär lika många (eller fler) muslimer som jättegärna skulle vilja gå till en moske och be? Du vet väl att Sverige har religionsfrihet? :P"
Sara, det är mycket otäckt som påstås vara icke tillåtet i islam - utom i vissa fall - alltså tillåtet. Muslimer skriver själva om det.
Sindbad - muslimernas mötesplats i Skandinavien skriver signaturen Abdulmalik:
"Det man kan undra över är hur kuffar förfasas över att man inom islam får tillrättavisa sin fru (mao kanske försöka rädda henne från helveteselden) på ett först ödmjukt sätt, att prata, sedan att separera sina sängar, och sista hand slå lätt med siwak (tandborste) eller qoutra (tygstycke) utan att skada huden eller lämna märken."

Även sidan Islam svarar tar upp frågan: Islam och hustrumisshandel:
"Det finns en del fall där frun med flit fortsätter att uppföra sig felaktigt och uttrycker förakt för sin make och bortser från hans äktenskapliga rättigheter.

Istället för skilsmässa kan mannen vidta en annan åtgärd som kan rädda äktenskapet åtminstone i vissa fall. Det beskrivs mer korrekt som ett lättare slag mot kroppen, aldrig i ansiktet, och gör det till en mer symbolisk gest än ett straff."

True Islam: Om att slå sin fru:
"Islam förbjuder män att slå kvinnor förutom i ett mycket begränsat fall: När hustrun är rebellisk och inte lyder - gäller inte när hon inte lyder uppmaningar eller order - och endast som en sista utväg. Mannen ska först ta avstånd från henne, sedan lämna hennes säng ens för att sova på natten och om hon fortsätter att vara rebellisk, och endast om de första stegen misslyckades kan man stöta till henne, inte slå. De tidigaste kommentatorerna förstod att denna slags slå skulle vara mycket lätt, inte lämna några märken alls och skulle inte göras med någonting större än en tandborste."

Så i vissa fall är det alltså tillåtet att slå sin fru i islam. I skenet av detta är det väl inte konstigt om många svenskar i Sverige inte vill ha hit fler muslimer?

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!
Sverigedemokraterna

43 kommentarer:

 1. Får mig att tänka på föreståndaren för ett ställe som tog emot och hjälpte kvinnor som utsattes för våld av sina män, hon sa att de vågade inte föra statistik på vilka som sökte hjälp. Utfallet kunde leda till anklagelser om rasism...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mary Coolman sluta kommentera här, Tack!

   Radera
 2. Ja, fy fan för folk som slåss med tandborstar! Nä, skämt å sido.

  Amerikanskan Laleh Bakhtiar har gjort en översättning av koranen som hon kallar The Sublime Quran. Enligt henne finns det 25 olika betydelser av ordet daraba, som används i koranens sura 4, vers 34. Ordet kan bl.a. användas både i betydelsen "slå" och "gå iväg". Bakhtiar har använt det senare uttrycket och fått stöd från ordföranden i USA:s största organisation för muslimer, Islamic Society of North America.

  SvaraRadera
 3. Religionsfrihet betyder först och främst eller borde åtminstone betyda det, FRIHET FRÅN religion. Oavsett hur man väljer att tolka det så finns det knappast nån religionsfrihet i musse-länder. Det är knappast tillåtet att utöva kristendom eller buddhism i Iran eller Syrien t ex. Tvärtom är det snarare så att man tvingas gilla läget eller så dör man. Så enkelt var det med den saken.

  SvaraRadera
 4. Otroligt att en man som inte ens är muslim kan så mycket om religionen, där ser du ett levande exempel på en som läser innan han uttalar sig om någonting, lär dig efter "Svarten"!

  Robin Shadowes: Varför finns det kyrkor i Egypten och Marocko? Och varför just ta Iran och Syrien som exempel, ärligt så tror jag det finns kyrkor i Syrien.
  Inte bra att uttala sig om saker man inte vet någonting om :)

  SvaraRadera
 5. För att både Egypten och Syrien var kristna länder innan dom blev erövrade av mohammedanerna. Jag vet iaf att den koptiska minoriteten i Egypten är svårt förföljd och det förekommer såväl tvångskonverteringar, mord och massakrer. Kyrkor är det inte tillåtet att bygga nya utan tillstånd av myndigheterna, vilket är ytterst sällsynt. Man får inte ens reparera dem utan tillstånd och det är därför vanligt att dom bara står och förfaller. Skulle aldrig få för mig att sätta min fot i ett MENA-land frivilligt, inte ens om jag hade fått flera miljoner spänn för det. Sand och sopor är dessa skitländer gjorda av och mentaliteten verkar inte bättre. Jag betraktar dem alla som barbarer och ingenting annat. En film som The Hurt Locker torde vara närmast 100% realistisk. Kanske inte helt men nästintill.

  SvaraRadera
 6. Svarten, dina magiska ordtrollerikonster kan inte trolla bort de brutala, människoföraktande, blodiga offentliga avrättningarna i muslimska diktaturer. Man slaktar människor med utstuderad sadism, för att plåga dem så mycket som möjligt och för att skrämma andra till underkastelse. Trolla bort det om du kan! Den som försvarar islam, försvarar även sharialagarnas grymhet, menar jag.

  SvaraRadera
 7. feminix: Det finns ingen grymhet i sharialagarna. Du menar alltså att det är dåligt att det inom Islam är fel med otrohet? När man är otrogen stenas man ju. Men det du missat är nog att det behövs 4 vittnen för att både MANNEN OCH KVINNAN ska bli stenade.

  Det finns ingen tvång i religionen, inom islam ska det inte förekomma någon tvång och dom som tvingar folk att bli muslimer är inte riktiga muslimer.

  SvaraRadera
 8. Feminix

  "magiska ordtrollerikonster"?

  Jag presenterar bara fakta.

  SvaraRadera
 9. Sara! Menar du att stening till döds inte är grymt? Är det ett rättvist straff för otrohet? Om en ogift kvinna blir med barn behövs inga vittnen. Då är det ett rättvist straff att stena kvinnan när barnet är fött, menar du? Detta tycker alltså alla ni riktiga muslimer? Vi som tycker det är grymt, vi är ju inga riktiga människor vi är ju bara "kuffar", otrogna. Förlåt mig, Sara, men jag har inte din "fina" tro på din "barmhärtiga" gud. (Är han verkligen barmhärtig, som kräver stening av ogifta mödrar?)

  SvaraRadera
 10. "När man är otrogen stenas man ju. Men det du missat är nog att det behövs 4 vittnen för att både MANNEN OCH KVINNAN ska bli stenade."

  Är du riktigt frisk i knoppen? 2008 blev en 13-årig flicka stenad i Somalia. Hennes enda brott var att hon blivit våldtagen men eftersom hon inte hade fyra vittnen så dömde din fina sharia-domstol henne till döden för att haft sex utanför äktenskapet! Nä fy fan vad sjukt system! Här ska vi banne mig inte ha sharia över huvudtaget inte ens i famlijefrågor som i Storbritannien. Britterna är inne på en farlig väg. Mycket farlig väg för mohammedanerna kommer inte ge sig förrän dom har fått igenom hela paketet med hudud också.

  "Det finns ingen tvång i religionen, inom islam ska det inte förekomma någon tvång och dom som tvingar folk att bli muslimer är inte riktiga muslimer."

  Tvång är det enda sammanhållande kittet inom islam. Jag har inga uppgifter om tvångskonvertering på europeisk jord - än, men det är inte ovanligt i muslimska länder med kristna minoritetsbefolkningar som Pakistan. Fast det lär bara vara en tidsfråga innan vi får hit detta fenomen här också. Det har att göra med hur ni ökar befolkningsmässigt. Ju starkare ni blir, desto fler friheter gentemot ursprungsbefolkningen tar ni till.

  Sedan har vi ju fenomenet apostasi vilket är tillåtet inom alla religioner utom en. Inom islam är det belagt med dödsstraff. Ja, jag vet att alla länder inte har dödsstraff i frågan men i praktiken blir det det ändå, för gör inte staten det, så sker det inom klanen istället och mördaren får sedan milt eller inget straff alls.

  Sedan har vi ju alla möjliga tvångsbeteenden inom islam. Som att man måste tvätta sig på ett speciellt vis innan bönen. Bönen i sig är också tvångsmässigt utformad med sina regler om att det måste ske på exakta tider varje dag och med sina komplicerade rörelse-mönster och att verserna måste uttalas på arabiska oavsett vilken nationalitet man har. Sedan har vi ju det där med badrumsreglerna. Vilken fot man går in med respektive ut med. Vilken hand man torkar sig med. Att man måste duscha med kläderna på även i hemmets privata sfär. Det är ett tvångsmässigt beteende. Jag kan bara råda dig att gå till skol-psykologen om dom nu inte har avskaffat sådana i besparingssyfte. Annars får du väl kolla på dom gula sidorna i telefonkatalogen eller helt enkelt googla fram en. Du gör iaf skäl för ditt namn, för knasig är du, inget snack om saken.

  SvaraRadera
 11. Varför är ni så okunniga om er egna religion? Varför måste ni gå i så hört försvar. Saker står i den "heliga" boken, vore det inte lättare att erkänna detta. Det skuldlägger ingen eg, om det är det som känns jobbigt. Det skadar inte heller era fantasier.

  Resten av oss får ta ansvar för våra liv. Varför ska muslimer vara fråntagna detta????

  Ta tag i de frågor som rör islam. Det är enkelt. Vill ni leva som på 600 talet, eller kliva in i nuet?

  Allt går att ordna

  SvaraRadera
 12. Men nu är det ju så att dom i Somalia inte kan ha följt sharia - lagarna!

  Och "jag tänker inte ens kalla dig det." Jag har rätten att försvara min religion om någon smutskastar den utan att ha läst någonting om den. Man läser det som media skriver, men ingenting mer. Kallar du det rätt?

  SvaraRadera
 13. Contrary to earlier news reports, the girl stoned to death in Somalia this week was 13, not 23, Amnesty International can reveal.

  Aisha Ibrahim Duhulow was killed on Monday, 27 October, by a group of 50 men who stoned her to death in a stadium in the southern port of Kismayu, in front of around 1,000 spectators.

  Some of the Somali journalists who had reported she was 23 have told Amnesty International that this age was based upon a judgement of her age from her physical appearance.

  She was accused of adultery in breach of Islamic law but, her father and other sources told Amnesty International that she had in fact been raped by three men, and had attempted to report this rape to the al-Shabab militia who control Kismayo, and it was this act that resulted in her being accused of adultery and detained. None of men she accused of rape were arrested.

  “This was not justice, nor was it an execution. This child suffered a horrendous death at the behest of the armed opposition groups who currently control Kismayo,” said David Copeman, Amnesty International's Somalia Campaigner.

  “This killing is yet another human rights abuse committed by the combatants to the conflict in Somalia, and again demonstrates the importance of international action to investigate and document such abuses, through an International Commission of Inquiry.”

  http://www.amnestyusa.org/document.php?id=ENGPRE200810317930

  Du får väl försvara din s k barabariska "religion" så mycket du vill. Du är också väl medveten om att kuffar som oss kommer bli dödade för sånt vi skriver här om er "religion" den dagen ni lyckas ta över Sverige från oss. Ni kommer inte visa oss samma tolerans som vi har visat er och det vet du.

  Sedan kan jag till viss del förstå sådana som dig som är födda in i skiten. Du har blivit hjärntvättad sedan du var baby och har knappast haft något val. Du har aldrig fått lära dig kritiskt tänkande då islam knappast uppmuntrar sådant, då det enligt skäggen i klänning och rolig hatt är anti-islamiskt. Mer obegripligt är det då med konvertiter som Svarten som trots allt växt upp med svenska värderingar. Enda förklaringen jag kan komma på är att han måste blivit tappad på huvudet som bebis - mer än en gång.

  SvaraRadera
 14. Robin Shadowes

  Jag är inte muslim, vilket Sara också skriver i en kommentar ovan. Men sådana "detaljer" är naturligtvis inget du behöver bry dig om, eftersom din "argumentation" huvudsakligen tycks grunda sig på okunskap, lögner och personangrepp.

  SvaraRadera
 15. Efter att ha kollat in din blogg så betecknar jag ditt absurda påstående som ren skär taqyyia. Född i Soddy Barbaria och inlägg som till 99% handlar om islam säger en hel del. Som jag sade tidigare, din mamma tappade dig nog på huvudet några gånger för mycket som baby. Stick tillbaka till Soddy Barbaria!

  SvaraRadera
 16. Bara för att man är född i ett speciellt land betyder inte det att man är muslim.

  Sen så har han precis samma rätt som dig att vara i Sverige, han är svensk medborgare.

  Snart kommer du väl säga att jag inte har rätt att vara här som faktiskt är FÖDD i sverige!

  SvaraRadera
 17. Alltid samma gamla visa från ALLA muslimer; dom slåss med näbbar och klor för sin “religion” och det är alltid någon "annan sekt” som “inte är riktiga muslimer” som håller på och härjar. Men man kan inte fördöma det som andra muslimer gör, det gör man bara inte mot en "bror eller syster i islam”.
  Och så undrar ni varför vi drar er alla över en kam??!?!?

  SvaraRadera
 18. Sara

  Jag är inte född i Saudiarabien.

  Den där göken saknar tydligen förmågan att ta till sig enkel information och bygger istället upp sin egen lilla föreställningsvärld helt skild från verkligen.

  Lönlöst att försöka föra en seriös diskussion med sådana personer.

  SvaraRadera
 19. Svarten, så det där med Soddy Barbaria var ett blogg-inlägg. My bad. Däremot tror jag inte ett ögonblick på att du inte är mohammedan då i stort sett allting på din ding-dinga blogg handlar om islam. Vill du försöka övertyga oss om att du inte är mussla så får du väl försöka lite bättre. Såg att du var polare med Huckle-Cherin så ni får väl slå era fårskallar ihop och se om det går att åtala oss "rasister" och "islamofober". Tills dess ger jag er båda fingret och slutar med att ni måste båda ha blivit tappade på huvudet som bebisar. Islam är en psykisk sjukdom. Bye, Svarten!

  "Sen så har han precis samma rätt som dig att vara i Sverige, han är svensk medborgare.

  Snart kommer du väl säga att jag inte har rätt att vara här som faktiskt är FÖDD i Sverige!"

  Jag skiter högaktningsfullt i om ni är födda här eller inte. Sverige tillhör svenskarna och inte islam. Ni hör hemma på den arabiska halvön och inte i Norden. Ni ska bara ut härifrån. Lagar är skrivna på papper och kan ändras. Vi betraktar er som femte-kolonnare och trojanska hästar. Spelar ingen roll om ni fått svenskt medborgarskap då det har delats ut på felaktiga och alltför lösa grunder. Ni kan inte lura oss. Vi vet att ni är invadörer och kolonisatörer i islams namn. Vi vet också att ni har infiltrerat våra institutioner för att använda våra lagar emot oss och införa islam som enda styrelsesätt. Ni kan försöka stoppa oss men vi kommer kämpa till döden för våra liv och vårt land. Vi betraktar er som landsförrädare och ni kommer drabbas av samma straff som norske nazisten Vidkun som dom quislingar ni är.

  SvaraRadera
 20. Men jag är FÖDD i sverige!
  Vad ska du göra åt det? Slänga ut mig? Fast jag har lika stor rätt att vara här som du?!

  SvaraRadera
 21. Nej Sara det har du inte. Kan du inte leva och acceptera de lagar, regler och koder som byggt samhället har du inte här att göra.

  Sitter man likt dig och propagerar för helig lag före förnuft. Då är man knasig bortom all rimlighet. Således bör du åka till ett land där du fritt få leva dina anala religion. Jemen passar väl bra. Där är det 100% muslimer, och det ska då råda fred.

  Med tanke på ert skruvade sätt att tolka fred, så borde det vara himmelriket på jorden för dig.

  Du kan ta med dit resten av de as som sitter på våra anstalter, svenskar som invandrare. Ni kommer nog att trivas bra i hop där nere i sanden. å tänk så mycket överraskningssex du ska få. Det måste väl göra dig glad

  SvaraRadera
 22. Nej, du har verkligen inte lika stor rätt att vara här som oss. Vår nation är nära 1000 år gammal och en av dom äldsta fortfarande existerande nationerna i världen. Vår flagga är också en av dom äldsta, vet bara att den danska är äldre än vår.
  Våra förfäder har med andra ord byggt upp detta land med sin svett och möda under många hundra år. Till resultat har vi nu fått ett högteknologiskt samhälle men för hur mycket längre? Ni mohammedaner håller nämligen i snabb takt att rasera allt detta som det tagit hundratals år att bygga upp.

  Innan du försigkommer mig med dessa valloner så tar jag själv upp dem. De kom hit i början av 1600-talet inbjudna av den svenske kungen som hade hört talas om deras överlägsna smide. Det var kanske nåt tusental som kom hit och inte frågan om massinvandring som idag. Deras smides-kunskap var överlägsen vår så dom hade ju något att erbjuda till skillnad från er. Allt ni har att komma med är islam och era barbariska seder.
  Dessutom är vallonerna efter snart 400 år assmilerade in i det svenska folket tack vare ingiften, något som ni knappast vill. Tvärtom tar partners från ert hemland och håller er för er själv. Precis som zigenarna. Dom har funnits här i 500 år och har inte blivit vare sig integrerade eller assimilerade. Så i zigenarna ser vi er mohammedaner om 500 år, bara så oerhört många fler. Nej, du Sara, vet inte vilken nationalitet just du tillhör men svensk är du inte och kommer aldrig bli.
  Sara, vi avskyr er inte för att ni är mörkare än oss. Vi avskyr er för era barbariska seder och traditioner som ni försöker införa här där dom absolut inte hör hemma. Eftersom ni vägrar att utvecklas och bli moderna, utan envist klänger fast vid detta islam som vi västerlänningar tydligt kan se är ren skit. Vi har inte samma blinda fläck som ni. Just därför skall ni ut härifrån. Att somliga av er är födda här rör oss inte i ryggen. Ni är ett lika naturligt inslag i vår fauna som spanska mördarsniglar! Och minst lika ovälkomna!!

  SvaraRadera
 23. Undrar vem av oss som inte kan acceptera lagarna här i Sverige.
  Någonsin hört talas om religionsfrihet?

  I Sverige försöker man så gott det går att följa de mänskliga rättigheterna, en av dessa är religionsfrihet, som i europakonventionens nionde artikel uttrycks med orden

  "Envar skall äga rätt till tankefrihet, samvetsfrihet och religionsfrihet. Denna rätt innefattar frihet att byta religion eller tro och frihet att ensam eller i gemenskap med andra, offentligt eller enskilt, utöva sin religion eller tro genom gudstjänst, undervisning, andaktsövningar och iakttagande av religiösa sedvänjor.

  Med andra ord sagt: Alla ska ha rätt till att tro och utöva sin religion.

  SvaraRadera
 24. Sara, du kan tro på flygande spaghettimonstret vad mig anbelangar så länge du håller det för dig själv och inte kör ner den i halsen på oss andra. Vilket du och dina gelikar gör när ni springer omkring med era svarta sopsäckar och hucklen. Håll era religiösa symboler för er själva så behöver ingen bli irriterad. Det gäller för övrig ALLA religiösa symboler. Har man valt att bosätta sig i ett land som Sverige där religion inte är det primära så får man acceptera det. Annars finns det massor av länder dit man kan flytta som passar ens kynne bättre. Judar flyttar till Israel, muslimer har ett ännu större urval!!

  SvaraRadera
 25. Sara, ni mohammedaner missbrukar den lag å den grövsta. Den skapades enbart för att man skulle kunna utöva den privat och inte bli förföljd för en epcifik tro. Den skapades definitivt inte med syftet att mohammedaner skulle köra ned sin "religion" i halsen på landets etniska innevvånare. Har du svårt att begripa detta eller spelar det liksom ingen roll bara ni får dyrka er gud som ni vill och hur som helst på vår bekostnad?? Religionsfrihet tolkar vi som rätten att slippa religion, något ni gör ert allra värsta för att dagligen kränka oss med!!! Religionsfrihet innebär INTE att svenska staten skall betala era jävla moskéer och islamska centra med skattemedel. Det innebär EJ heller att vi ska betjäna er med särskilda tider på bad, gym och så vidare. Sånt skit får ni finansiera själv! Du tror väl för helvete inte staten betalar om Pingstkyrkan vill bygga en ny kyrka? Men er behandlar dom med silkesvantar som om ni var guds utvalda folk. Det är inte bara ni mohammedaner som spottar på oss svenskar, landsförrädarna gör det också!! Det är inte ni som gjort oss till andraklass-medborgare i vårt eget land, nej det har landsförrädarna gjort! När ni lyckats ta över makten och landet ifrån oss lär ni sparka ned oss ytterligare ett snäpp till till tredjeklass eller rent av fjärdeklass-medborgare. Det vill säga tills den verkliga förföljelsen och folkmordet sätter igång. Då kommer ni utrota varje svensk till sista man!!

  SvaraRadera
 26. Det är inte svenskarna som betalar moskéer. Oftast så får man bidrag från muslimska länder, svenskarna bidrar inte med ett rått öre.

  Alltså snälla du. Det du säger är så sjukt osammanhängande så det är inte sant.

  SvaraRadera
 27. Den lagen skapades nog för att såna som du inte skulle kunna kränka såna som mig hela tiden. Inte för andra orsaker.

  SvaraRadera
 28. Sara, tada... där kom det som ett brev på posten! Du är kränkt hela tiden. Du kanske är född kränkt? Är det något i generna hos musslor kanske?

  Och förresten, det heter RÖTT öre, inte rått... om du är född här borde du veta det. Men du har kanske inte följt med på svensklektionen som du borde? Eller var hucklet i vägen så att du inte kunde höra?

  SvaraRadera
 29. Ann-Marie: Jag är född här i Sverige. Och ja, jag blir kränkt av er här. Men tänker inte klaga över det.

  Jag lämnar den här diskussionen nu.
  Ni är inte riktigt kloka. Vilken bra människosyn ni har, verkligen.

  SvaraRadera
 30. Sara; du uppför dig inte som om du vore född i Sverige! Och nu när du blivit kränkt, ska du göra som alla andra, springa till DO för att få lite semesterpengar till gamla hemlandet?
  Tack för komplimangen förresten. Har en alldeles ypperlig människosyn. Folk är folk oavsett hudfärg, religion etc., en del är bra, en del är hyfsade och en del är riktigt dåliga.. ganska enkelt.

  SvaraRadera
 31. Enda anledningen till att jag kränker sådana som dig är för att jag är jävligt trött på sånt pack som er som går omkring och tydligt visar att det är ni som äger Sverige och att vi svenskar är inget annat en skit under era skor!! Vi har blivit reducerade till dhimmis utan att ens blivit tillfrågade, fattar du det din mohammedan-slyna??? Nu får det fan i mig vara slut!!! Ni mohammedan-svin mördar och våldtar er genom vårt land!!!! Nu senast Beatrice, hedersmördad av en jävla mohammedan!! Innan dess en gammal kvinna blir ihjälslagen av en sketen mohammedan-jävel!!!! Du jag skiter fullständigt i om du är född här eller inte men både du och annat mohammedan-pack skall ut från vårt land!!! Du kan anmäla mig för HMF bäst fan du vill!!! Ja, jag hatar såna svin som er, det erkänner jag men det är helt och hållet självförvållat!!! Ni har djupt missbrukat vår gästfrihet och nu är det slut på sötebrödsdagarna!!! Ni föraktar inte bara oss kuffar, vi är tydligen så lågt stående att det inte ens värt att lära sig vårt sketna kuffar-språk ens!! Och varför skulle ni det? Ni får ju tolkar, dom verkar ju närmast stå som spön i backen!! Och kom nu inte och säg att det är muslimska länder som betalar tolkarna!!!

  SvaraRadera
 32. Oj, det var visserligen ett tag sedan detta inlägg skrevs, men, återigen, oj. Jag blir lika ledsen varje gång jag läser sådant här, inte inlägget kanske, utan mer kommentarerna, för ni vill ha ut "oss muslimer". Jag är muslim från Bosnien och Hercegovina. Vi följer inga sharia lagar, vi slår inte våra kvinnor som någon sista utväg, det finns många muslimska bosnier som dricker, röker, har sex, blir gravida osv, inte blir vi stenade till döds för det. Vi blir ständigt attackerade av andra muslimer, "riktiga muslimer", som säger sig ha egenrätt på vår vackra religion, för ja, det är en väldigt vacker religion. Jag blir ledsen när unga tjejer tvingas gifta sig utan att ha haft något förhållande innan det, utan att ha någon som helst erfarenhet, jag blir otroligt ledsen när unga flickor dödas pga sin vilja att bryta sig loss från familjen. Hela min familj jobbar, båda mina föräldrar har svensk högskoleutbildning och välbetalda jobb, dom betalar skatt och talar flytande svenska, likförbaskat får dom och även jag dag efter dag stå ut med sådant här trams fast vi självklart inte står för någonting sådant hemskt som kvinnomisshandel eller mord. Vill ni ha ut oss också? Och om svaret är ja, så är min fråga, varför?

  SvaraRadera
 33. Hana, tillbaks till ruta ett och läs om kommentarerna....

  SvaraRadera
 34. Hana! Du verkar vara en "modern" muslim. Du säger själv att ni moderna blir attackerade av de "riktiga" muslimerna (de som vägrar att modernisera islam).
  Moderna muslimer ser jag inte som ett direkt hot, bara som ett indirekt hot. Det direkta hotet mot vår västerländska demokrati kommer från de fundamentalistiska muslimerna. De som kallar sig "riktiga muslimer".
  En viktig fråga är dock: På vilken sida skulle du och de moderna muslimerna ställa sig om ni tvingades välja mellan ett samhälle grundat på "riktig" islam och ett sekulärt samhälle.
  Man kan tänka sig om några år, då de "riktiga" muslimerna har bildat ett islamistiskt parti, som vill införa sharia, skulle du rösta på det?
  Det indirekta hotet från den tysta majoriteten av fredliga muslimer utgörs av var deras lojalitet ligger. Skulle de gå emot sina fundamentalistiska bröder för att stödja det sekulära samhället?
  Eftersom man inte kan se utanpå en muslim vilken sida han skulle välja, vill jag ta det säkra före det osäkra och kraftigt begränsa den muslimska invandringen.

  SvaraRadera
 35. Hana! Jag glömde säga att jag vill inte köra ut dig eller någon annan.

  SvaraRadera
 36. Feminix, för att göra en lång kommentar kort, jag hade aldrig, under några omständigheter röstat för mord, ja, sharia lagarna är mord. Jag tycker gott och väl att det räcker med att jag tror på Gud och på hans sändebud. Jag anser att den heliga boken är ren sanning, däremot inser jag att jag lever i Sverige, ett land som inte styrs av religion. Jag lever bland ortodoxa, katoliker, protestanter, shiamuslimer, sunnimusimer, buddhister, ateister osv, jag kan inte leva som människorna gör i Saudiarabien, jag VILL inte leva som människorna gör i Saudiarabien, jag lever i ett mångkulturellt Sverige som jag älskar, svenskarna lär sig av min kultur, jag i min tur lär mig av er.

  SvaraRadera
 37. Jag fick en kommentar postad på min blogg innehållande två kommentarer som tydligen skall ha postats här, jag hittar inte dom här på bloggen men svarar ändå utifrån det jag fick postat på mitt kommentarsfält.

  Svar på första kommentaren postad av Robin Shadowes:
  Jag tycker Lars Vilks med flera är provocerande, dom visste vad reaktionerna skulle bli, dom hoppades på att muslimerna skulle reagera som dom gjorde, för vem visste vem den danske konstnären var innan detta hände?

  Men, för att svara på din fråga, jag tyckte att det var fel, mina föräldrar tyckte att det var fel, alla runt omkring mig tyckte att det var fel, vi anordnade inga manifestationer, nej. men anser inte du att man är en riktig svensk eller att man är en ärlig människa om man inte gjorde det? Om svaret på detta är ja, så anser du att majoriteten av dina nordiska bröder och systrar är på muslimernas sida. Eller? Varför ska ständigt behöva bevisa någonting när majoriteten av "er" inte gör hälften det ni förväntar er av "oss". Förklara hur du tänker där så lovar jag att svara mer utförligt.

  Den andra kommentaren svarar jag på senare ikväll då den var bra formulerad och hade bra argument, den förtjänar ett lika utförligt svar. Just nu har jag inte tid att skriva ett bra svar, så jag ber återigen om ursäkt för att det dröjer, men, du ska få ditt svar.

  SvaraRadera
 38. HAHAHHAHAHA ÅH, detta måste vara det bästa jag läst på år och dagar!
  Islam är sadistiskt och fel, punkt slut.

  SvaraRadera
 39. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 40. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 41. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 42. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera