onsdag 19 maj 2010

Läs Återuppvaknandet!

Jag ber dig om en enda sak: Läs Återuppvaknandet!

Från bloggen Allahu Akbar (där hittar du länk till dokumentet):

"Idag kommer du på många bloggar att mötas av samma budskap. Vi vill hänvisa dig vidare till ett dokument. Ett dokument vi  gärna hjälper att sprida, för budskapet i det är viktigt.
Det är inte vi som bloggar som skrivit det. Vi stödjer dock många av de ord som sägs, och vill hjälpa till att sprida det. För innehållet är viktigt för oss alla.
Det är många sidor med med information om islam. Det ger en grundläggande förklaring till allting vi skriver om på våra bloggar om islam. Varför vi varnar för islam och dess utbredning. En tillbakablick i historien, för att kunna se samtiden och framtiden.
Vi är oberoende oroliga medborgare och bloggare,  i ett land, vars demokrati och friheter håller på att förfalla. Vi vill att du som läsare tar del av vår oro.
Sätt dig i lugn och ro, läs igenom det hela. Tänk efter kring det som sker i vårt samhälle och runt omkring i hela världen.
Det är dags att vi vaknar upp i Sverige och Europa. För frihet, demokrati och rättvisa. Det är dags att vi väcker upp  demokratin.
Hjälp till att värna om demokratin och våra friheter genom att läsa och sprida dokumentet till familj, vänner och bekanta.
Ni är helt fria att sprida texten i delar eller dess helhet.
//En orolig Svensk medborgare.

Återuppvaknandet

Uppskattningsvis finns det mellan 180 och 320 miljoner radikaliserade muslimer i vår värld idag. De är välorganiserade och väl förberedda på den konflikt som inletts med västvärlden. Dessutom har de tillgång till finansiering för stora kostsamma projekt! Det är nu dags att informera Sverige om vilka dessa människor är och vad de sysslar med. Bara när man vet vem man har att göra med så kan man förstå vad som händer och varför!  Ta ett djupt andetag…
Kort historik.
1683 lyckades den polske kungen Johan Sobieski bryta belägringen av Wien och få den Ottomanska armén att  retirera. Europa var räddat från Islams utbredning ännu en gång, men för hur länge? När det Ottomanska riket föll samman på 1920-talet och  Kamal Atatürk genomförde sin
sekulariserings-revolution i Turkiet, verkade epoken av plågsamma
invasionsförsök av det stora islamiska kalifatet att äntligen vara över. Sultanatet hade i århundraden flyttat fram islams gränser, allt i enlighet med ideologin som Koranen förespråkade genom dess profets texter och påbud.  Men nu var det västvärlden som ledde utvecklingen och hade övertaget över den islamiska världen.  All expansion västerut blev omöjlig och den annars så fruktade islamiska expansionen glömdes bort under de två världskrigen och egentligen ända fram till 1990-talet.
Du kan ladda ner och läsa vidare på följande adress:

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

  1. Det är DU som ska ha tack för detta unika dokument!

    SvaraRadera