tisdag 18 maj 2010

Mångkultur föder hat

 Mitt Sverige är sig inte likt. Rån, våldtäkter och mord sker varje dag. Hatet och rädslan har blivit vår vardagsmat.

När människor med alltför främmande kulturer tvingas ihop föder det hat. Hat hos offer och hos gärningsmän.
Hat mot nakna armar, ben och hår. Hat mot ogifta, som bor ihop och får barn.
"Svennehoran" får skylla sig själv när hon blir våldtagen av invandrargänget. Hat föder hat, som föder mer hat.

Vid varje rån, varje våldtäkt och varje mord, borde de medskyldiga politikerna sitta där på de anklagades bänk, bredvid gärningsmännen.

Ja, Bengt, just du borde sitta där. Du tvingade de borgerliga att upphäva Luciabeslutets begränsning av invandringen. Du öppnade porten till Sverige på vid gavel.

Utan att fråga vad folket ville, bestämde du och dina vänner att Sverige skulle bli "mångkulturrellt".
Men mångkultur föder hat, Bengt! Hatet föder våld, inbördeskrig och folkmord. Har du inget lärt dig av forna Jugoslavien?

Ja, Bengt, du och dina kompisar är landsförrädare. Ni förrådde Sverige och förvandlade vårt fina land till ett ghetto, på randen till inbördeskrig.

När mina söner blir rånade, mina döttrar blir våldtagna och mina kära blir mördade, då växer hatet. Hatet som hotar att kväva mig. Jag vill inte ha er mångkultur! Jag vill inte ha hatet!
Jag kan inte gråta längre. Jag vill gråta, man jag kan inte.
Jag anklagar dig, Bengt! Du och dina vänner förrådde Sverige!

Läs Återuppvaknandet!
Läs även andra bloggares åsikter om
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

5 kommentarer:

 1. Sven Inge "Finge" Nilsson19 maj 2010 17:01

  Tackar för denna artikel
  Bara nu alla som håller med dej/oss om detta oxå vågar ta steget och sätta en röst på Sd så denna skit kommer upp till ytan,
  Finge

  SvaraRadera
 2. Finge! SD är mitt hopp!

  SvaraRadera
 3. Jag riskerarnu att göra dig mycket besviken
  Jag vill avråda dig att släktforska och söka dina rötter då ditt släktträd kan innehålla valloner(de var inte svenska)
  Många som kallar sig svenska har tyvärr denna barlast
  Kyrkan har influenser från andra kulturer då den har rötter i just islam
  Kungahuset är som du vet inte svenskt(förutom då Daniel som troligen är åtminstone lika svensk som du)
  Någon nationalsång har vi ej heller då ingen regering har tagit beslut om detta och följaktligen är det bara när Polens nationalsång ljuder som vårt land hyllas
  Karl XII som ni brukar hylla för att han var så framgångsrik lyckades iallafall att få någon som bevarade hans minne och vi får framleva våra dagar med koldolmar och annat som kallas husmanskost Idag kan vi ju dessutom variera kosten med kebab,pizza,hamburgare och ett antal andra exotiska rätter

  SvaraRadera
 4. Anonym:
  Hörnu här; jag har vallonsk bakgrund och jag är svensk sedan generationer tillbaka. Dvs: jag är född här och därmed uppfostrad att leva i Sverige och då självklart enligt de lagar och värderingar som vi genom århundraden gemensamt format och uppfattar som grunden i vår kulturella identitet. För att vara svensk och uppfattas som dito, krävs just detta självklara och mycket enkla. I Sverige. Det du antyder, det är att Sverigedemokrater inte accepterar någon med utländsk bakgrund - vare sig i nutid eller inte ens historiskt. Det är deprimerande och raseriväckande att ta del av all desinformation som du och dina gelikar obekymrat hasplar ur der: renodlade fördomar och direkt förtal.
  Jag föreslår att du befriar dig från dina förutfattade meningar och lär dig samsas med faktum: för att vara svensk krävs endast att leva och verka som en svensk och uppfatta Sverige som sitt hemland, värt att försvara och bevara. (Hemland ej att förväxla med moderland/fosterland.)

  Så var väldigt god: lägg ner kåldolmar och pizza och ta reda på vad SD verkligen står för, så slipper du lägge mer energi på att angripa det enda demokratiska parti vi faktiskt har kvar att hoppas på i vårt land. Det är inte konstigt att fördomarna florerar när sådana som du går runt och gör sitt bästa för att sprida desinformation om SD. Du kanske inte är medveten om det, men det enda du gör med dina vansagor är att motverka ett demokratiskt samhälle och aktivt verka för din egen glada och lyckliga framtid i förtryck, blomstrande våld och fullständig misär.

  SvaraRadera
 5. Till Anonym! Jag har inget emot valloner eller någon annan duktig arbetssam invandrare som vill assimileras i Sverige och bli en del av svenska folket.

  Det jag är emot är massinvandringen av muslimer, som kräver att vi ska anpassa oss till dem.

  Jag vill att invandrare ska ta seden dit de kommer. Om inte bör de resa hem.

  SvaraRadera