torsdag 4 mars 2010

Muslimsk friskola i Norrköping

 Jasminskolan har fått skolinspektionens tillstånd att starta en muslimsk friskola i Norrköping, skriver NT
När en svag kultur möter en stark, så anpassar sig den svaga. Steg för steg tar muslimerna över. Behöver vi muslimska skolor i Sverige? Är inte Sverige ett sekulärt land? Jag trodde i min enfald att vi skulle ha en skola för alla. Snacka om att vägra integrera sig och sina barn!
 Ummah Observer är dock nöjd.
Först sa man nej, skrev NT
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

9 kommentarer:

 1. ...Visst är det så. Som så ofta beskriver du Sveriges (västerlandets) situation utan politiskt korrekta skygglappar.

  /Lappri

  SvaraRadera
 2. Vi har även kristna skolor i Sverige. Att du enbart ifrågasätter de muslimska skolorna tycker jag därför är underligt, med tanke på att argumentet är att du vill ha en skola för alla i vårat sekulära Sverige.

  SvaraRadera
 3. Amanda: Så länge islam inte erkänner den sekulära staten, religionsfrihet och yttrandefrihet, dvs demokratins hörnstenar, är det djupt problematiskt med muslimska friskolor i Sverige.

  Johannav

  SvaraRadera
 4. Johannav: Hur yttrar sig att islam inte erkänner religionsfrihet och yttrandefrihet i Sverige menar du?

  SvaraRadera
 5. Islam erkänner inte religionsfrihet i muslimska länder. Testa att resa till Saudiarabien med en bibel i bagaget så lär du nog bli varse. Religionsfrihet och yttrandefrihet har vi enbart på pappret numera i Sverige. När ni musslor kommit till makten även här så lär det bli slut ävn på det.

  SvaraRadera
 6. Jag har bett den här sajten tidigare att sluta länka till min blogg. Var snäll och låt bli det! Jag vill inte ha länkar till min blogg från den här bloggen!

  SvaraRadera
 7. Jag har bett den här sajten tidigare att sluta länka till min blogg. Var snäll och låt bli det! Jag vill inte ha länkar till min blogg från den här bloggen!

  SvaraRadera
 8. vad jag letade efter, tack

  SvaraRadera
 9. Jag tycker inte det alls är så konstigt att ifrågasätta muslimska skolor. Alla dessa friskolor ska ifrågasättas, även de kristna. Särskilt nu när extremerna inom religionen börjar krypa upp ur hålorna och visa sina fula trynen igen, just när vi förpassat dem från den offentliga miljön.

  Religion är någonting som ska skötas på fritiden, ungarna ska inte indoktrineras från första början. Vad föräldrarna gör med sina ungar kan vi inte göra någonting åt, men det ska inte gå några allmänna medel till indoktrinering av sagor och myter. Inte ens islamska sagor i den politiska korrekthetens namn..

  SvaraRadera