tisdag 23 februari 2010

"Framtid För Sverige" borttagen!

Hans Bergströms "Framtid För Sverige" är borttagen! Varför? En kopierad del av originalet finns dock här på Feminix Verkstad. (Bergström är tidigare chefredaktör på DN.) Nu är hans "Framtid För Sverige" försvunnen, som om den aldrig funnits. Inte ens ett litet cachad-spår kunde jag hitta. Såvitt jag förstår så ville Bergström med detta initiativ få de borgerliga att inse och öppet börja tala om baksidorna med massinvandringen.Bergström föreslog en valallians inför valet 2006. Han kallade den "Framtid För Sverige". Citat:
 "Den invandring som har skett till Sverige under de två senaste decennierna är den största förändringen som Sverige och dess folk någonsin gått igenom.[...] Arbete och självförsörjning var en förutsättning för att få uppehållstillstånd i Sverige, liksom det fortfarande är i många andra länder. Sedan 1975 är dock kravet på egenförsörjning avskaffat i svensk lagstiftning.[...]
Sveriges invandringspolitik är extremt generös
Sverige, vars befolkning utgör c:a 2% av Europas, står för nästan 30% av de uppehållstillstånd som av humanitära skäl beviljas i Europa (UNHCR 2000).[...] Invandring och tillhörande problematik kostar idag så mycket att den påverkar all annan form av offentlig konsumtion. Den senaste och mest omfattande studien kring invandringens kostnader visar att invandringen kostar de svenska skattebetalarna 267 miljarder kronor årligen[...]Faktum är att man från myndigheters och medias sida uppmanar invandrare att bibehålla och odla sin egen kultur och religion på bekostnad av integrationen med svenskarna. Detta har bl.a. lett till en hög kriminalitet bland vissa grupper av invandrare. Det handlar om grov våldsbrottslighet vilken så gott som uteslutande begås mot etniska svenskar. De straff som Sverige tillämpar avskräcker inte människor att begå grova våldsbrott.[...]
Eftersom skattetrycket av flera skäl måste minska i Sverige och eftersom invandringen tar så enormt mycket konsumtionsutrymme i anspråk så måste kostnaden för invandringen minska. Annars har vi snart inget näringsliv eller välfärd kvar. Vi föreslår följande:[...]Invandring från länder utanför EU ska starkt begränsas.[...] Att få permanent uppehållstillstånd kan komma ifråga först efter sju års vistelse i Sverige. Först efter att man fått PUT ska man kunna ansöka om att bli svensk medborgare. Vederbörande ska då ha ett arbete eller på annat sätt kunna försörja sig själv. Personen i fråga får inte ha begått något brott."


Vanligt sunt förnuft alltså och ändå kontroversiellt sprängstoff!
Detta vågade inte de borgerliga befatta sig med! Feghet! Nu har vi i alla fall ett parti som vågar: SD!

Uppdatering: På DSM finns ett samtal med Hans Bergström från 2003.

Citat: "Vid samtalet berättade Hans Bergström också om de två projekt han närmast kommer att ägna sig åt.[...]Det andra projektet gäller den muslimska världen och hur en hel kultur förnekar modernismen och vilka följder detta fått och i än högre grad hotar att få - inte bara globalt ekonomiskt utan i alla olika avseenden. Vad det ytterst handlar om är demokratin och det öppna samhället, som inte längre hotas av vare sig kommunismens eller fascismens ideologier utan av religiös fundamentalism. Plötsligt har tankar och föreställningar med förankring i 600-talet fått ett slags folklig legitimitet samtidigt som detta kommit att hota hela Västvärlden."
En klarsynt man!
Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

6 kommentarer:

 1. borttagit varifrån ? När är texsten skrivit ? mvh.

  SvaraRadera
 2. Se vilken konsekvens Muslimsk invandring har runt Europa:

  http://fitnawatch.wordpress.com

  SvaraRadera
 3. Steen! Borttagen från nätet. Min länk: http://www.geocities.com/ffsverige/
  Jag letade förgäves på alla sätt jag kunde. Tyvärr. Hans invandringspolitiska manifest var undertecknat 13 november 2005.
  En e-mailadress som jag inte testat: info@framtidforsverige.nu

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 5. En geocities adress? De är väl inte allt för pålitliga iofs...

  SvaraRadera
 6. Geocities har lagt ned.

  SvaraRadera