tisdag 19 januari 2010

Stoppa invandringen - tabu men nödvändigt

Nalin Pekguls artikel på Newsmill: "Sd får inte vara ensam om att diskutera problem med mångkultur" visar tydligt att hon ser problemen men inte vågar säga "Stoppa invandringen tills vi hittar en lösning!"

Sanningen är ju att den största skillnaden mellan Sd och de andra partierna är just detta att Sd vågar säga det som är tabu: Stoppa invandringen, med undantag för riktiga flyktingar!

"Det är sant att det finns muslimska extremister som utåt vill framstå som djupt troende människor men som i själva verket har en dold agenda och vill påverka samhället i en fundamentalistisk riktning.[...]Sverigedemokraterna har hittills gynnats av att de fått framstå som det enda parti som ser problemen i det mångkulturella samhället. Om vi vill bryta Sverigedemokraternas framgångar och förhindra att partiet kommer in i riksdagen måste vi själva vara beredda att ingående diskutera de problem som finns och föreslå lösningar.[...]På många plan kan det vara besvärligt att leva i ett mångkulturellt samhälle, men det är ett sådant samhälle vi ska försvara och utveckla."

Varför måste vi det? Varför måste vi bejaka något som medför problem för oss? Islamiseringen, som oundvikligt följer på massinvandringen, är som en sjukdom som vi inte kan bota och måste stoppa spridningen av. Det är det som Nalin Pekgul inte vågar säga. "Stoppa invandringen!" har blivit tabu.
Sverigedemokraterna törs!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

5 kommentarer:

 1. Att stoppa såväl in- som utvandring går nog ej alls för sig - men att förändra båda delarna förefaller ju vara åt hållet rätt sunt - tycker Josef B.

  SvaraRadera
 2. Det gick ju vid Luciabeslutet 1989. Varför skulle det inte gå nu? Nu är ju läget värre.

  SvaraRadera
 3. Helt plötsligt känner jag en våg av vrede och ilska välla upp inom mig!! Hur har detta kunnat ske utan att någon försökt dra i bromsarna. Varför hatar de oss, dessa som skall företräda oss i regering och parlament?? Det brusar i öronen och skimrar i rött framför ögonen. Känslan av vanmakt är outhärdlig. Vårt stora misstag var att sitta nöjda när 68-vänstern misslyckades. Tyst och försiktigt har de tassat in i maktens korridorer, på tidningsredaktioner och in i kontrollrum på radio-TV m m. Och nu tar de en gruvlig hämnd på svenska folket genom att helt enkelt välja ett nytt folk!/Hm

  SvaraRadera
 4. Ja hur sossarna ser på det hela framgår tydligt när man ser artiklar som denna: http://ekuriren.se/ledareasikter/asikter/1.606819

  SvaraRadera
 5. Tage Erlander 1965: "Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden."

  SvaraRadera