lördag 9 januari 2010

In med muslimer och ut med Sverigedemokrater!

 Ja, så skulle man kunna tolka allt vad våra makthavare sagt de senaste åren. Ytterligare ett exempel på detta är psykoanalytikern Tomas Böhms analys av Sverigedemokraterna i DN: "Sverigedemokraterna är en ortodox minoritetsgrupp".
 "Om vi alltså skulle tillämpa SD:s program på dem själva som en ortodox minoritetsgrupp, skulle de inte få vara kvar här eftersom de är alltför osvenska. Men eftersom vi inte vill vara som SD, utan räknar toleransen som en eftersträvansvärd svensk egenskap, kan de få stanna här om de håller sig inom demokratins gränser, inte hetsar mot folkgrupper eller döljer gamla nazister i sina led."


Svenskar har ingen rätt till Sverige, enligt våra makthavare. Däremot är det självklart att araber har rätt till sina länder och att afrikaner har rätt till Afrika. Men Sverige tillhör alla i hela världen, eftersom "alla människor har samma värde".

Svenskarna är få och vilsna medan muslimerna är många och målmedvetna. Svenskarna får inte försvara sin patetiska kultur och sina löjliga traditioner. Muslimerna däremot försvarar, med stolthet och kraft, sin religion och sina traditioner. Ja, de använder alla medel, även dödshot, mord och terror för att visa sina muskler och sin okuvliga vilja.

Har Europas makthavare insett att kampen redan är förlorad? Struntar de i om Europas folk byts ut? Vill de rentav byta ut oss? (Hur många barn har våra familjer? Ett till två? Muslimerna har mellan sex till tolv?)

Svenskarnas ledare, våra egna makthavare, tycks ju redan ha övergivit oss och ställt sig på muslimernas (segrarnas?) sida. Allt de säger går ju ut på att svenskarna inte har något som är värt att försvara. Allt de säger går ju ut på att allt utländskt är så mycket mera värt. Vi svenskar uppmanas suga åt oss det nya och förkasta det gamla. In med det muslimska och ut med det svenska.

Vilket lag har störst chans att vinna? De som tror på sig själva och sitt lag eller de som föraktar sig själva och allt det som är det egna?

Tänk er två fotbollslag! Det ena uppmuntras att slåss för sin ära och det andra uppmanas visa tolerans för de andras segervilja. Vilket lag som skulle vinna är inte svårt att räkna ut.

Det som våra makthavare nu gör mot oss skulle stämplas som landsförräderi, om det vore i idrottsvärlden.
Den nya svenskheten tycks vara tolerans mot allt utländskt och intolerans mot allt svenskt. Islam och muslimer ska tolereras även om de är intoleranta mot oss. Vi ska anpassa oss till dem. De behöver inget ändra.

Tomas Böhm är en riktig svensk. Han tolererar allt och alla. Han kan t.o.m. låta Sverigedemokraterna stanna i Sverige, om de uppför sig som han vill.

Kort sagt: Den bästa svensken är en nyanländ muslim. De sämsta svensken är Sverigedemokrat som vill försvara det svenska.
Är svenskarna världens mest självföraktande folk? Är vårt mål att utplåna oss själva?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

15 kommentarer:

 1. Vi har betalat, och vi fortsätter att betala, för vår egen kolonisering. Som en reaktion mot detta kommer SD med betydande sannolikhet att ta plats i riksdagen om drygt åtta månader. Detta perspektiv ger etablissemanget mardrömmar och sömnlösa nätter. Även en pajas som Tomas Böhm har nu släpats fram från under en sten för att ge sitt bidrag till den allmänna hetskampanjen. Patetiskt!

  SvaraRadera
 2. Svarta , gula, vita (eller blå!!)..Makt (politikerna) och Rätt (Domstolarna). Inte makt (imamen) är rätt (imamen).

  SvaraRadera
 3. Definiera "det svenska", tack.

  Så bara för att vissa länder behandlar sina medborgare så jävla illa att de måste fly hit, så ska vi också behandla dessa illa, alltså? Smart.

  Du tar till och med upp islamistisk terror i bloggen. Du vet väl att det sker ca 400 terrordåd i EU-området varje år - ca 1 brukar ha islamistisk anknytning.

  Den där barnstatistiken vore fin att få en källa på också. :)

  SvaraRadera
 4. Jag skulle inte tro att den psykoanalytikern kan analysera någon neuros över huvud taget, så förvirrad som han verkar.

  Fobi kan man få på grund av att man reagerar på något okänt och att en känsla fixeras. Men genom kunskap om vad det är som ligger bakom så löser fobin upp sig. Neuros och förnekelse går hand i hand enligt freud, som ju är psykoanalysens fader.

  Däremot är Bhöms egen sjukdom lätt att diagnostisera. Han har fått Stockholmssyndromet och kastar sig platt på marken för det som han upplever som övermakt.

  Om nu det politiska läget radikalt skulle förändras så kommer vi att få se just Tomas Böhm som en av dem som hårdast kritiserar Islam.

  Men nu vill han mot bättre vetande påstå att SD består av folk som har främlingsfobi och Islamofobi, utan att ens förstå vad en fobi egentligen är för någonting.

  Man kan nämligen inte få fobi för någonting man mycket väl vet vad det är. Det är endast det okända som skrämmer till neuros!

  Så okunnig var den psykoanalytikern!

  SvaraRadera
 5. Gäsp... Du är patetisk. Ut och gör lite nytta med dig istället för att sitta framför datorn och sprida dessa villfarelser.

  SvaraRadera
 6. Demokratbloggen, jag kan inte hitta ordet "fobi" någonstans i Bhöms analys. Psykoanalysen är lätt att kritisera, de har många lik i garderoben. Så ta och plocka huvudet ur arslet och kritisera Bhöm för något han faktiskt står för.

  SvaraRadera
 7. Lol, författaren till inlägget verkar ju inte ens ha läst texten han kommenterar. Åtminstone diskuterar han inte på någon sätt de resonemang som förs i artikeln.

  Sen föreslår jag att författaren kollar upp fakta så att han inte riskerar att sprida lögner som spär på rasism och främlingshat (för det vill han ju inte, eller?). Jag tänker främst på påståendet att muslimer föder 6 - 12 barn. ett helt absurdt påstående, som dessutom är ganska lätt att kolla upp. I Iran föds 1.85 barn per kvinna, i Indonesien 2.21 barn, i Pakistan runt 4 barn per kvinna. Det finns ingen som helst koppling till religion, det handlar om hur utvecklad landets sjukvård, och utbildningssystem är. För bättre faktakoll föreslår jag att du kollar www.gapminder.org

  SvaraRadera
 8. "svenska politiker, som Persson eller Reinfeldt, har blivit som alla andra: rena maktpolitiker utan ideologiska lidelser." skriver Rickard Swartz på annan plats i DN idag.
  Sällan man hör såna vågade men sanna ord i pk-media men Swartz tillhör väl de mest frispråkiga, dock är han litet sent ute.
  Sen när var en statsminister eller ledande statsråd en politiker?
  Westerberg, Bildt, Persson, Reinfeldt likadana allihop. Kört sönder landet genom maktarrogans. Inte blir det bättre med Sahlin.

  SvaraRadera
 9. Tankesmedjan Feminix LOL!!!!

  /Petter

  SvaraRadera
 10. Man bör akta sig för att kalla Böhm självföraktande svensk. Han är ju i själva verket en svenskföraktande jude. Rätt ska vara rätt.

  SvaraRadera
 11. Det är tydligt att alla vill kalla sig för anonym här. Det kanske är skönast så.

  Böhm antyder eller faktiskt skriver rakt på sak att sd vill kasta ut folk ur landet på grund av att de inte har satt sig in i problemet, utan gömmer huvudet i sanden. Så här skriver han:

  "Sedan länge vet man inom psykologin att främlingsrädsla och främlingsfientlighet kommer från en egen rädsla för det okända. Vi har alla en rädsla för det vi inte känner till, liksom för det okända inom oss själva, som är frestande att lägga ut på grupper som verkar vara annorlunda eller svaga."

  Så ser fobi ut!

  Anonym kan öppna ögonen nu. Jag har precis hittat stället där Böhm beskriver fobi. Och jag har också tidigare förklarat att Böhm inte förstår vad fobi är för någonting.

  Men det förstod du kanske att jag skulle svara. Du ville bara skriva ner dina rädslor för att på det sättet försöka behärska dem genom att slå på andra.

  Förskjutning kallas det på psykoanalysspråk. Men det kanske du inte heller känner till, eftersom det kanske är du själv som är Böhm och svarar anonymt här, och hoppas finna någon som kan hjälpa dig till rätta!

  SvaraRadera
 12. Bra skrivet! År 2050 kommer muslimerna att vara majoritet i Sverige om det föder lika mycket barn som nu, ca 10-12 per familj. Då blir vi svenskar stenade till döds om vi är "otrogna".

  SvaraRadera
 13. Tomas Böhm befinner sig uppenbarligen inom psykoanalysens väggar... men man måste väl ändå fråga sig om det är som sakkunnig eller som patient?

  SvaraRadera
 14. Patrik, vilka imponerande argument! Men du har aldrig klarat dig mot sakkunskapen. (psykologer, jurister mfl.)


  Feminix, Var stod det i debattartikeln att SD skulle ut och muslimer skulle in? Ingenstans, snarare tvärtom.

  SvaraRadera