söndag 10 januari 2010

Hemmaföräldrar är livsviktiga för Sveriges framtid!

 I mer än trettio år har vi familjekämpar vädjat till sossar, liberaler och feminister att ge svenska föräldrar en ekonomisk möjlighet att vårda sina egna barn.

Vi har vädjat förgäves. Vi har setts som arbetsskygga byfånar. Feministerna har hånskrattat åt oss.
Blev barnen lyckligare och friskare av dagistvånget? Blev kvinnorna friskare och lyckligare av arbetstvånget?

Priset för dagistvånget betalas av våra barn. De separeras från sin trygga förälder redan vid ett års ålder, alltså två år innan den så viktiga anknytningen är färdig. Den blir ju fullbordad först i treårsåldern. Detta vet alla psykologer, men de tiger och sviker därmed alla barn i Sverige. Detta svek är oförlåtligt.

Oförlåtligt är också liberalernas svek. De ställer sig på socialisternas sida mot föräldrarnas valfrihet och barnens rätt till sina föräldrars tid.

Den generation som nu är unga föräldrar, har även de oftast vuxit upp på dagis och utan en fullbordad anknytning. Det naturliga för dem är därmed ytliga kontakter mellan människor. De vet ju inte om något annat.

Ytliga kontakter. Det är allt som svenska folket nu känner till. Verkligt djupa kontakter mellan människor, det är något okänt.De flesta av oss är därmed psykologiskt underutvecklade. Och vi begriper det inte ens. De enda som har upplevt djupa familjekontakter är den äldsta generationen. Och vad de säger räknas ju, som vi vet, inte i Sverige.


Kan det vara därför som det är så långa köer till Barn- och Ungdomspsyk? Är det därför svenska kvinnor tvingas sjukskriva sig för att akut ta hand om sina familjekriser?


Det finns bara två svenska partier (de övriga krigar ju öppet mot familjerna) som förstår detta med att vi människor behöver ett fåtal djupa kontakter hellre än hundratals ytliga och det är Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna. 

Ingen man kan nu längre känna stoltheten i att kunna försörja sin familj. Möjligheten att försörja någon annan än sig själv är nu ett minne blott. Själviskhet och egoism har blivit normen.

Feministerna har svikit oss alla. Hur kunde detta ske?
Alla vi som vill rädda våra barn, föräldrar och familjer, vi måste rösta på ett av dessa partier; Kd eller Sd. Det är vårt enda hopp.

Läs mer på bloggen Hemmaföräldrar: "När kultureliten idiotförklarar gräsrötterna"
"För i vårt land vill föräldrar verkligen hitta en balans mellan familj och arbete och en majoritet vill ge sina barn mer än ett år i föräldrarnas vård! Istället för att idiotförklara svenska folket och i ledare efter ledare komma med en massa pekpinnar, är det dags att börja lyssna på gräsrötterna och våga släppa fram dem i media."
Familjekämpar finns på Familjekampanjen´s blogg
Anefur, bänk 15, skriver om vårdnadsbidraget: "Valfrihet inget för den liberala pressen!"
Sydsvenskan spyr över vårdnadsbidraget som man kallar KD-fällan.
Vårdnadsbidraget tvingar förskolor att lägga ner, klagar DN.
Per Kågeson: Vänta med dagis i tre år, Ab
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

7 kommentarer:

 1. Bra Skrivet. Sanningen kommer ikapp. Om 50 år kommer dom att skratta åt dagisexperimentet.

  SvaraRadera
 2. Jamen indoktrineringen/hjärntvätten måste börjas i tid, det måste ju alla förstå. Ska vi ta hand om våra egna barn kan ju denna så viktiga del i samhället inte ske!

  SvaraRadera
 3. Eftersom vårt barn varit hemma under de första fyra åren vill jag säga att resultatet inte behöver bli särskilt bra för det. Hon (20)har ett helvete att komma loss från de starka familjebanden och det tär på hela familjen. Kanske fler och ytligare kontakter varit enklare att tas med. Ingen vet, allt är bara spekulationer.

  SvaraRadera
 4. Du har faktiskt rätt och slätt fel. Centerpartiets alternativ gällande barnomsorgspeng för att skapa valfrihet för familjerna är kanske inte bekant. Ett tips är då att läsa på lite.

  SvaraRadera
 5. Jag skulle uppskatta om du slutade länka till min blogg, då jag inte är intresserad av att blandas ihop vare sig med dig, dina åsikter eller dina ev åsiktskompisar, läs följande länkar så försår du att vi har INGET gemensamt!

  http://olssonstankar.blogspot.com/2007/08/guess-whos-coming-to-dinner.html

  SvaraRadera
 6. Olsson verkar vara en sur och tvär gammal gringubbe... vad hade hans bloggsida med barnpassning att göra??!!

  SvaraRadera
 7. Centerpartiets alternativ gällande barnomsorgspeng för att skapa valfrihet för familjerna är kanske inte bekant - skriver Erik Hultin. Nej, det är inte bekant för mig, varför jag skulle vara tacksam för upplysning. Varför har vi inte hört något sådant från Centerpartiet under hela valrörelsen??

  SvaraRadera