torsdag 3 december 2009

Politikernas underkastelse inför islam:Varför?

Det är inte muslimernas krav, som kommer att krossa vår demokrati, utan våra "snälla" politikers underkastelse inför kraven.
Frågan är bara VARFÖR de skänker bort allt som är oss kärt. Det är likadant i hela EU. Muslimernas välmående har högsta prioritet. De egna folken struntar man i.
Är man bara "snäll" eller är man rädd att reta muslimerna? Rädd att hoten ska verkställas?

Det kan väl inte enbart förklaras med en allmän "dumhet". Är det så att omsorgen om den egna positionen väger tyngre än lojaliteten med det egna folket?

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!Läs även andra bloggares åsikter om ,

21 kommentarer:

 1. Det är väl ganska självklart. De är dumma i huvudet!

  SvaraRadera
 2. Jo, men det är något mer. Är det att omsorgen om den egna positionen är större än lojaliteten med det egna folket?

  SvaraRadera
 3. Det kan finnas många tänkbara motiv...

  "Enade vi stå, söndrade vi falla" lyder ju ett gammalt ordspråk. Det kan ju tänkas att starka krafter vill slå sönder sammanhållningen hos foket... de blir ju så mycket lättare att styra då!

  SvaraRadera
 4. 9/11 visade väl om något att våld löser alla problem. Får de inte som de vill så kommer våldet helt enkelt.

  SvaraRadera
 5. Kanske det här kan ge en viss vägledning då:

  http://demokratbloggen.wordpress.com/2009/12/03/kapitalismens-offensiv/

  SvaraRadera
 6. Makteliten är räddare än folket eftersom makteliten vet att ordningsmakten är i ett hopplöst underläge - som dessutom snabbt förvärras. Det vet även vi som läser bloggarna, men vi är få.

  SvaraRadera
 7. Googla NWO (New World Order) så faller många pusselbitar på plats. Vad våra eliter har planerat för oss är långt värre än vad författare som Stephen King eller Lovecraft skulle ha kunnat drömma ihop eller Hollywood med för den delen.

  SvaraRadera
 8. Jomenvisst! Det är ju så helvetes med muslimer i Sverige!! Dom har snart tagit över ALLT!!! Och alla är ju förstås terrorister!!! Försvara allt "svenskt"!! OBS! Ironi! VAD är det svenska som hotas, egentligen? Nötter!

  SvaraRadera
 9. Anonym, sluta läs in sådant som inte står skrivet. Vi är emot islam, inte muslimer. Islam är en religion och nazistisk ideologi, inte ett folk, inte en grupp.

  För övrigt är jag inte desperat nog att tro på konspirationsteorier än, Robin. ;)

  SvaraRadera
 10. SVT-debatten igår sa bloggaren Erixson mycket tänkbärt, men inte ens det fick folk att vakna och t o m de muslimer som vill ses som sekulära nappade inte på den avgörande skillnaden mellan dem och radikala islamister utan valde istället att angripa Erixson och försvara alla former av islam. Är de galna, vart ska de fly nästa gång? Av just den anledning ser jag alla "vanliga" muslimer som "sleeper cells" färdga att aktivera och lättdresserade när de radikala islamisterna med siktet inställt på att erövra världen är i majoritet och finner tiden mogen. När inte ens en synbart hyggligt assimilerad, "sekulär" muslim inser att han eller hon betraktas som en otrogen oren människa och riskerar likvidering och dumma svenska, aningslösa politiker tillsammans med lika intelligenta svenska präster säljer ut hela vårt demokratiska system till religiös tokstyrning av mänskligheten ner på detaljnivå á la 700-talet, hur åstadkommer vi som inser faran ett STOPP på den farliga flyktingpolitiken? Jag kan aldrig acceptera att mina barn och barnbarn ska behöva uppleva att Sverige blir som Iran! Aldrig! Vad ska alla vi svenskar som inte är utlänningshatare och de av oss med andra nationella rötter men begriper faran med att islam inte bara är en religion utan ett samhällssystem, gå vidare? Oron är i allra högsta grad befogad och varför finns det så få muslimer som står upp för sitt nya land och fördömer islamisterna?/ Il Padre

  SvaraRadera
 11. Trocadero, den dagen då du kommer inse att konspirationsteorierna är sanna kommer du redan sitta i koncentrations-läger. Tyvärr vill folk inte lyssna på oss utan kallar oss nedsättande för foliehattar. Förmodligen för att det dessa onda människor har planerat för oss är så pass fuktansvärt att man hellre blundar för det och hoppas att det inte är sant. Fast alla tecknen finns där och det blir bara värre och värre. Hur kan ni förneka det? Vakna innan det blir försent!

  SvaraRadera
 12. Jag skulle nog mer hävda på paranoia. Att 6 miljarder människor helt enkelt skulle acceptera total kontroll är omöjligt. Alla med stake kommer slåss emot totalitära samhällen; just som jag gör nu mot islam.

  SvaraRadera
 13. Nej, dom kan inte kontrollera 6 miljarder. Det är just därför dom har uppfunnit svininfluensan som inte är naturlig utan har skapats medvetet i ett lab och det åtföljande vaccinet. När 4-5 miljarder dött av så chippar man resten och kan på så sätt hålla reda på dem.

  SvaraRadera
 14. You gotta hear me! Are you listening? It's not real, man! It's a lie! It's all lies! The government lies to us! They... put robots, i-in the drinking water! Th-the-they put spies in the toilets to watch us!

  Nej men allvarligt. Är alla döda finns det inget att härska över. Iden faller platt på sig själv.

  SvaraRadera
 15. Heja. Underbar blogg. Stollar är det bästa jag vet. Fortsätt så.

  SvaraRadera
 16. Man undrar ju faktiskt om ni menar allvar med det ni skriver eller om ni ironiserar - men å andra sidan krävs det en hel del intelligens för att vara ironisk.... så då faller väl den teorin!?

  SvaraRadera
 17. Läste just "Robin Shadowes" beskrivning av sig själv på dennes blogg..... snacka om borta i skogen!!!!

  SvaraRadera
 18. Namninsamling mot invandringspolitiken

  Se videon på den här länken så är det nog många som vill skriva på!

  http://demokratbloggaren.wordpress.com/2009/12/07/namninsamling-mot-invandringspolitiken/

  SvaraRadera
 19. Svarar här i stället för på Anders blogg.

  "Karl! Skriv mera! Sådana som du behöver vi flera av!"

  Skriver redan mer än jag egentligen har tid till. :) Har debatterat i ämnet i över tio år, och jag kommer inte sluta...

  SvaraRadera
 20. Du skriver bra förresten, doftar sunt förnuft lång väg... :)

  SvaraRadera
 21. Politiker i hela världen är opportunister, det ingår i demokratin att de ska vara det, och suga upp opinionen, göra politik av den och föra ut den.

  Problemet har varit att vi inte haft demokratiska massmedia. Men med informationsteknologin och bloggosfären kommer äntligen folket till tals.

  Det är jätteenkelt att starta upp en blogg och det är jätteenkelt att kommentera.

  Mer direktdemokrati än så här kan det inte bli. Så för att påverka politikerna åt rätt håll så måste vi rekommendera alla att börja blogga, så blir det statistiskt underlag för politikerna att gå efter.

  Det vill säga att vi blåser upp en vind som politikerna av naturliga skäl måste vända kappan mot.

  Politikernas underkastelse inför islam är just att muslimer tillsammans med vänsterfascister har varit så stora i käften och vanligt folk så tysta.

  Men nu är det dags att höras.

  1. Skriv på namninsamlingen för folkomröstning mot invandringspolitiken, även om det inte kommer till en folkomröstning så skakar det om politikerna. Här är länken igen:

  http://demokratbloggaren.wordpress.com/

  2. Säg åt alla att börja blogga om invandringspolitiken så ger det statistik.

  Nu, med hjälp av internet så har vi direktdemokrati som är enklare än någonsin att föra!

  SvaraRadera