onsdag 9 december 2009

Toleransen för islam bäddar för islams diktatur

I hela Europa är makthavarna eniga i sin blinda tolerans inför islam. Därmed bäddar de för demokratins undergång.
Det finns bara en väg ut ur detta vansinne; fortsatta satsningar på våra barnfamiljer, en kraftigt minskad invandring och ökad återvandring.

Siffrorna talar sitt tydliga språk. Ändå låtsas våra politiker som om det regnar, ingen fara föreligger.
Rickard Jomshofs (061116) artikel är lika aktuell idag: Allt fler muslimer i Europa:

"Nativiteten i Tyskland är nu så låg att landets befolkningsminskning inte längre går att hejda, meddelade Walter Rademacher vid Tysklands federala statistikdepartement, FSO, den 7 november. Detta enligt uppgifter från LifeSiteNews.com den 9 november.

Tyskland ligger i dag i Europas botten vad gäller nativiteten, med endast 1,36 barn per kvinna. År 2050 räknar man därför med att den tyska befolkningen har minskat med 12 miljoner. I fjol låg Tysklands befolkningsunderskott på 144 000, och år 2050 tror FSO att befolkningsunderskottet kan vara hela 600 000.

Folkminskningen kommer inte bara att få stora konsekvenser för den tyska välfärden. Tyskland har i dag en muslimsk befolkning på drygt 3 miljoner, och den fortsatt stora muslimska invandringen kan på sikt leda till att Tyskland blir en muslimsk stat, kanske redan år 2050, detta enligt flera bedömare rapporterar Deutsche Welle.

Det är dock inte bara i Tyskland framtiden ser dyster ut vad gäller islams frammarsch. EU:s statistikdepartement, Eurostat, räknar med att Europas befolkning har minskat med 7 miljoner år 2050. Samtidigt meddelar Brussels Journal att så många som en tredjedel av alla Europeiska barn kommer att födas i muslimska familjer år 2025. Dessutom; det finns i dag omkring 50 miljoner muslimer i Europa, om 20 år tror man att denna population har fördubblats.

Det finns bara en väg ut ur detta vansinne; fortsatta satsningar på våra barnfamiljer, en kraftigt minskad invandring och ökad återvandring."


Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. Jag skulle tro att det finns massor av etniskt svenska familjer som skulle nappa på erbjudandet av att få rejält stora barnbidrag, som ju inte ska gå direkt till barnen, utan för hela familjens väfärd.

  Då handlar det också om bostadsbidrag, tandläkarräkningar, bensinersättning och liknande. Barnfamiljerna MÅSTE få tjäna ekonomiskt på att reproducera sig.

  Förr räckte det med om mannen jobbade och var familjeförsörjare, men idag måste båda makarna jobba för att få en inkomst man kan leva på. Det måste löna sig att skaffa barn!

  Då hade det inte dröjt länge förrän svenska familjer hade 6 barn i genomsnitt.

  Jag tror att det ändå hade blivit både billigare och bättre med en sådan politik.

  SvaraRadera
 2. Du har så rätt! Hur ska vi få fler svenska barn? Min idé är en barnomsorgslön(knytet till det yngsta barnet)till hemmaföräldern. Den ska motsvara vad en dagisplats kostar och ge pensionspoäng.

  SvaraRadera
 3. Alldeles utmärkt. Det innebär ju att vårdnadshavaren därmed anses ha en anställning!

  Det innebär att det skapas en hel massa offentliganställda på det här viset, med pensionsgrundad lön och alla arbetsförsäkringar.

  Det här blir likvärdigt med vilken annan skattefinansierad verksamhet som anses viktig för landet, såsom poliväsende, sjukhus och liknande.

  Och det ska vara en lön man kan leva på!

  Vi behöver verkligen den här sortens offentlig sektor om Sverige ska ha en chans att överleva!

  SvaraRadera