fredag 18 december 2009

Muslim: Svenskar förstår inte islam

Mohamed Kadri, fd ordförande i Islamiska föreningen i Uppsala, skriver i UNT: Förvrängd bild av islam i dokumentär:
"Evin Rubar är missnöjd med muslimska representanter i Sverige därför att de är moderata islamister. Vad vill hon ha för slags ledare? Hon vill kanske ha sekulariserade muslimska ledare som inte missionerar bland muslimer och som inte sysslar med Palestinakonflikten och inte gör motstånd mot ockupationen, men ändå säger sig tror på Gud. Det är vad vi muslimer kallar en tom religiositet.
Våra ledare i olika församlingar och förbund arbetar för att få verksamhetsbidrag för att kunna täcka olika driftkostnader och för att ha bra kontakt med oljeländer för att finansiera moskébyggen."
 "Medierna fragmentiserar muslimerna till att vara 'moderata muslimer', 'moderna muslimer', 'islamister' och 'sekulära muslimer'. Denna terminologi hör inte hemma i islam."
 "Islam omfattar som religion alla aspekter av livet. "

 "Islam betyder på svenska underkastelse till Guds bud."
 "Evin Rubar inbillade sig problem som bara är problem från hennes perspektiv, men inte från troende och praktiserande muslimers perspektiv. Avfällingar finns i alla religioner och ideologier. Man behöver inte göra ett tv-program om det. Det är att förvränga verkligheten."
 "Slöja i islam är inte ett tecken på förtryck, som feminister tror. Slöjan är tvärtom en stolthet för våra kvinnor.Vad har Evin Rubar gjort mot porrindustri där kvinnor förnedras och räknas som sexobjekt för att tjäna pengar? Jag har rätt som muslim att ifrågasätta kvinnans ställning i väst jämfört med islam. Jag tycker synd om kvinnor i tidningar och magasin varje gång jag går in på en bensinmack."

"När det gäller musik gick Evin Rubar för långt eftersom detta är en privatsak. Jag som muslim lyssnar till klassisk och avslappnande musik, men inom islam finns också andra instrument som är tillåtna att lyssna till. Varför vill hon tvinga på oss muslimer rock, hiphop, Madonna eller JZ Rihanna? Musik sänder vågor som kan vara skadliga. Det finns sångare som dyrkar satan. Vi har all rätt att tacka nej till sådan musik."

"Kvinnomisshandel finns inte i koranen eller i islam.[...]En vers i koranen handlar om en åtgärd där mannen använder en lätt siwak (pinne), eller ett tyg som väger ännu mindre, för att smiska frun för att bli av med sin ilska om hon uppför sig olämpligt. Det är för att rädda äktenskapet från splittring."

Stefan Nilsson kommenterar: 
"Ordet salaam som ingår i Islam betyder också Fred.... Oooh vad trevligt med fred, inte sant? Men freden som avses är Dar-es-Salaam, Den Slutliga Freden som ENDAST kan uppstå när HELA VÄRLDEN har underkastat sig till Allah... Tills den dagen är det... just det... JIHAD! Men fortsätt du att skönmåla Islam, Mohamed. Taqiyya [Betyder att det är tillåtet att ljuga enligt Islam]funkar ju bra i det här landet..."

Mohamed Kadri visar tydligt att det som är vitt för ickemuslimer är svart för muslimer och tvärtom. Vad som krävs är att islam genomgår en reformering och demokratisering, en anpassning till västvärldens demokratier. Innan detta har skett måste vi i Europa, för vår egen säkerhets skull, stoppa invandringen av de muslimer som är lojala med den oreformerade islam.

Budskapet till muslimerna och deras ledare: Reformera islam först! Sen kan ni komma hit. Det är ni som ska anpassa er till oss - inte vi till er!

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

12 kommentarer:

 1. Här är en informativ och lättläst introktuktion till Islam:

  http://www.inthenameofallah.org/quran.html

  SvaraRadera
 2. Ännu mer lättläst är det att se vad som verkligen händer i Sverige på grund av Islam!

  Det går inte att komma ifrån att det just är muslimer som har startat krig i Sverige. Rosengård i Malmö ser precis ut som på Gaza.

  Och i både Gaza och i Rosengård bor det muslimer.

  Det är den vetenskapliga hållningen, att jämföra teorier med empiriska fakta!

  En teori kan vara hur välformulerad som helst, men om den inte stämmer med empiriska fakta så är det fel på teorin, inte på verkligheten.

  SvaraRadera
 3. Jag förstår islam alldeles utmärkt och jag säger frankt NEJ TACK!!! Men detta har jag tydligen ingen rätt att göra enligt islam. Jag har massor av skivor, både vinyl och cd, mest rock eller rock-relaterat. Detta är tydligen strikt haram enligt islam. När islam härskar i Sverige kommer tydligen alla dessa skivor att tas ifrån mig med tvånga bara för att denna musik anses som anti-islamsk. Sannolikt kommer det inte bara sluta med denna beslagtagning heller. Säkerligen kommer även någon annan form av straff följa efter, kanske fängelse, kanske fysisk som att bli piskad, kanske rent av avrättning eftersom jag har så pass många skivor. Men att tacka nej till islam har jag tydligen ingen rätt till. Nej, islam skall även styra mitt liv trots att jag inte ens är muslim själv. Islam skall köras ned i halsen på mig och många andra svenskar också som inte har valt själva att få hit en massa muslimer. Allt detta har tvingats på oss uppifrån av odemokratiska och politiskt korrekta politiker. Om denne Mohamed vill dyrka sin gud utan att bli störd av oss onda, rasistiska och omoraliska svenskar så föreslår jag att flyttar tillbaka dit han ursprungligen kom ifrån.

  SvaraRadera
 4. Den här bloggen är ett tydligt bevis på den svenska psykiatrins kris.

  SvaraRadera
 5. Invandrargäng som drar genom stan på jakt efter offer för att stilla ekonomiska behov och förvridna sexuella behov är oftast muslimer och nog fasen känner ett tillräckligt antal svenskar till att det bara finns ett islam, inget anpassat läge, och målet är världsherravälde och detaljstyrning av människors liv så långt bort ifrån demokrati, fri- och rättigheter som man kan komma. Det enda jag med glädje kan tänka mig offra för en islamist (alla de som deltar i organiserad bön) är en enkel tillbaks i 2:a klass...// Il Padre

  SvaraRadera
 6. lol...ska ni bekämpa islam får ni väl först sätta er in i islam? Killen är sunnimuslim..Taqqiya finns inte inom sunniislam, bara inom shia...och taqqiya är inte att ljuga utan att hålla sin tro dold...suck..suck...suck..kunskap är makt ;)

  SvaraRadera
 7. Bahlool! För en vanlig simpel svensk är att ljuga och dölja sanningen samma sak. Lögn, hyckleri och förställning.
  Anser du att islam kan demokratiseras? Eller är det vi demokrater som ska konvertera och underkasta oss den "rätta" läran?
  Kunskap är makt... och det är ju bara ni muslimer som har kunskap. Vi andra är bara efterblivna, okunniga och ogudaktiga och kommer att brinna evigt i helveteselden, eller hur?
  Vad anser ni kloka muslimer om Tariq Ramadan? Är han en riktig muslim?

  SvaraRadera
 8. Bara här ser vi hur det blir. "Killen är sunnimuslim" innebär ju att du själv är hatisk motståndare till shiamuslimer. Bråket med dem har du alltså inget emot.

  Och då får vi våld mellan muslimer sedan, precis som i Irak!

  Du har försagt dig själv pysen!

  Försvinn åt helvete med dig och din stora släkt och visa dig aldrig mer här i Sverige, innan varenda svensk blir ursinnig!

  SvaraRadera
 9. Bahlool, klipp dig och skaffa ett jobb istället för att hänga här och gnälla. Ja just det, det går ju inte att lugga en redan flintskallig. Så putsa flinten med poler-vax och skaffa dig ett jobb då.

  SvaraRadera
 10. "[Betyder att det är tillåtet att ljuga enligt Islam]funkar ju bra i det här landet..."
  Alldeles riktigt! Enligt islam får man ljuga precis hur mycket som helst gentemot alla otrogna! Bara det gagnar musslor.

  Och Baloo, det är många av oss som vet mer om islam än vi någonsin velat veta! Blanda inte in dom olika sekterna, ni är ALLA precis lika goda kålsupare. (Pursvenskt uttryck!)

  SvaraRadera
 11. Dar es- salaam betyder fredens hus inte den slutgiltiga freden.

  Bahlool har inget hat mot shias, han är själv shia. Att dölja sin religion är något man endast gör om man är hotad pga av den sk taqqiya....

  Vad gäller musik så finns många muslimer som gillar all möjlig musik, andra lyssnar inte på det. Men t o m i länder som Iran (som har en striktare lagstiftning än de flesta muslimska länder)kan man lyssna på musik fritt i hemmet, finns hur månnga skivaffärer som helst. Det finns popartister, rappare etc. Jag köpte själv en massa skivor när jag var där..

  SvaraRadera
 12. Islamister begriper inte att här är det á priori att ni ska UNDERKASTA ER SVENSKA LAGAR OCH REGLER! Inget annat. 78-åriga mördade Ingers sista ord gick också ut på att invandrarna inte respekterade äldre (svenskar) eller svenska regler (lagar). Min fråga är: har inte svenska politikers och medias politiska korrekthet med anklagelser om islamofobi och främlingsfientlighet bäddat väg för mordet på Inger och mycket annat elände i vårt Sverige? /Il Padre

  SvaraRadera