fredag 25 december 2009

Islamistens vänner?

 Som alltid när det rör sig om Mohamed Omar drabbas jag av akut illamående och en svimningskänsla. Kanske beror det på hans segervissa framtoning och hans många anhängare. Han har över 1 300 vänner på Facebook. De kan väl inte alla vara omedvetna om Omars förvandling från mediernas gulligulliga poet till en oresonlig fanatiker, islamist och antisionist?

Jag roade mig att kolla vilka hans vänner är. Somliga blev jag förvånad över, andra inte.
Ett litet urval av Mohamed Omars Facebook vänner:
1: Abdirisak Waberi. Han anser att mannen kan ha fyra hustrur. Han är muslim och kandidat på moderaternas riksdagslista. Vad tänkte moderaterna på?
2: Ali Esbati. Han är vänsterpartist, född i Iran, kom till Sverige 1986, och är känd för att han ville röka ut överklassen från Östermalm och Askim genom att bygga flyktingförläggningar där.
3: America Vera-Zavala. Vänsterpartist.
4: Anna Waara. Konverterade till islam 2005. Talesperson för Svenska muslimer för fred och rättvisa.
5: Aron Etzler. Chefred. tidningen Flamman. Tidigare Ung Vänster.
6: Cherin Awad. Halal-TV-muslimen som först sade sig stödja dödsstraff genom stening för otrohet, men som sen tag tillbaka det.
7: Daniel Lillman. Troende muslim som menar att Nyamko Sabuni är islamofob och att hennes oro för att muslimska friskolor kan fostra framtida självmordsbombare är helt taget ur luften. Han vill även att vi ifrågasätter 11 september.
8: Isobel Hadley-Kamptz. Journalist på bl.a. Expressen.Citat: "Omar är en spritt språngande uttalad antisemit som inte skyggar för samarbete med kända nazister."(i en kommentar) 
9: Jonas Hassen Khemiri, författare till Ett öga rött.
10: Jüri Lina. Citat: "det inte finns några större ideologiska skillnader mellan nationalsocialism, kommunism och socialdemokrati."
11: Luciano Astudillo. Socialdemokrat. Blogg: Jag älskar Sverige

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. Man blir mörkrädd av att bara se dom där elva.

  SvaraRadera
 2. I wanted to thank you for your good work and wish you a happy and healthy New Year!!

  SvaraRadera
 3. 1.300+ idioter skulle jag vilja påstå, men så lär jag väl också vara rasist!

  Om jag kunde, skulle jag vrida klockan tillbaks sådär 30 år och få tillbaks Sverige till det fantastiska det en gång var innan anstormningen av alltför många musslor! Några stycken är pittoreskt och intressant och man vill veta mer om dom. Men under årens lopp har lärt mig mer om islam än jag någonsin har velat veta!

  SvaraRadera