tisdag 29 december 2009

Hemmaföräldrar måste jämställas med de förvärvsarbetande!

David Norlin har startat ett nätverk - Pappor för individuell föräldraförsäkring - PIFF. Jag har döpt om det till Pappor i feministfällan. Det passar bättre.

Jag hörde David Norlin i radions studio ett och han visade att han inte förstått något om människans medfödda könsskillnader. Det var tragiskt att höra.
 Han har fastnat i feministernas förakt för kvinnans moderskap och deras beundran för det manliga förvärvsarbetet. Han har gått på feministernas lögn om att kvinnan kan jämställas genom att hon jagas, med hjälp av ekonomisk piska, bort från hem och barn ut till lönearbetet. Detta innebär att barnen förlorar den nära kontakten med båda föräldrarna. Från ett års ålder tillbringar de hela dagarna i barnkollektiv med ytliga kontakter och utbytbara vårdare. Att separeras från modern innan de fullbordat anknytningen vid ca tre års ålder är givetvis förödande för barnen.  

Ingen vuxen lär sig i grunden känna sitt barn och inget barn lär sig i grunden känna någon vuxen. Barn och unga mår idag därmed sämre än någonsin. Även kvinnorna mår sämre av stress och jäkt och dåligt samvete.

Vi måste bryta detta vansinne! Kvinnor kan inte jämställas genom förakt, tvång och piskor. Nej, det krävs respekt och uppvärdering av det kvinnliga könet och dess unika egenskaper.


Därför måste hemmaföräldrar få en lön för sitt arbete med barnomsorg! Varför måste kvinnor byta barn med varandra för att vården ska få ett värde? Det är ju samma jobb som utförs i hemmen som på dagis. Vården av egna barn måste jämställas med vården av andras barn. Detta kan inte feminister inse. Därför måste vi andra inse det.
Vi måste upplysa dem om att jämställdhet inte kan byggas på förakt och tvång utan på respekt och valfrihet.
Vad feministerna inte vill förstå är att det är inte moderskapet och vården av barnen i sig som ger henne en sämre ställning i statusjakten, utan etablissemangets förakt för moderskapet och vården av barnen. Så istället för att tvinga kvinnor bort från barnen måste arbetet med dem uppvärderas. Det är ju så enkelt. Varför förstår de inte?
Men det finns trots allt två partier som visat att de vill förstå. Och det är Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna. Tack och lov!

Att en av föräldrarna får möjlighet att vara hemmaförälder ger faktiskt även den bortaarbetande föräldern mer tid för en djupare kontakt med barnen. Ledigheten kan då helt ägnas åt barnen istället för med hushållsarbete. Alla vinner!

Barn, familj och moderskap är tre ting som vi måste respektera och uppskatta. Då kommer kvinnans jämställdhet som ett brev på posten!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
Läs även andra bloggares åsikter om
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

13 kommentarer:

 1. Det här ska väl vara svar nog på att vi måste uppgradera hemarbete till ett riktigt jobb:

  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU

  Om det inte blir en radikal förändring så dör svenskarna ut!

  SvaraRadera
 2. Tror tyvärr inte ens att varken SD eller KD har någon chans att vända sig emot Hjärntvätteriet. Min framtid ligger knappast i landet Sverige, synd nog, men jag vägrar omyndighetsförklaras. Min och min frus uppfostran av våra egna barn skall staten inte lägga sig i överhuvudtaget. Hellre att jag tar en raket till månen och bosätter mig där.

  SvaraRadera
 3. Trocadero

  Det handlar inte om att staten ska lägga sig i dina göranden och låtanden, utan det handlar om att skapa riktiga jobb, precis som busschaufför, sjuksköterska, polis och liknande.

  Det är en utbyggnad av den offentliga sektorn som jag menar, där man får riktig lön för ett arbete i hemmet.

  SvaraRadera
 4. Men så är det ju inte idagens läge, eller hur? Det är staten som säger att alla skall jobba och lämna barnen på närmsta indoktrineringsanstalt.

  SvaraRadera
 5. så, om du blir busschafför så är det likadant då, menar du?

  SvaraRadera
 6. Trocadero

  Jag flyttade från Sverige för länge sen. Man kan väl säga att den utlösande faktorn var Bengt Westerberg och hans asylpolitik, men även familjepolitiken var starkt bidragande. Min fru vill vara hemma med barnen och detta är helt enkelt inte möjligt i Sverige. Även om man har pengar nog går det inte eftersom om barnen inte går på dagis får de inga kompisar och för att få dagisplats måste båda föräldrarna arbeta.
  Min uppfattning är att Sverige har skapat en familjepolitik som endast är normal under krigstid. Att man kan vara "stolt" över detta är helt enkelt sjukt.

  Nu bor jag i Schweiz där det är normalt med hemmafruar. Skillnaden i barnens uppträdande är dramatisk. Om man går på gatan hälsar alla barn artigt, ingen skadegörelse, väldigt lite ungomsvåld, etc. Men visst finns det även andra faktorer som förklarar dessa skillnader, t.ex att Schweiz har väldigt restriktiva asyllagar.

  I Schweiz är lönerna höga (snittlön kring 40.000 kr/månad) och skatterna låga (varierar en del beroende på kanton men en inkomstskatt på mellan 10 och 20% är vanlig, momsen är 7% osv.) Så det går utmärkt att leva på EN lön.

  Utlandssvensk

  SvaraRadera
 7. Så vill jag ha det!

  Därför är det bara att blogga på här i Sverige, för att kunna vända den negativa trenden till en positiv!

  SvaraRadera
 8. Det behöver ju nödvändigtvis inte vara belagt med lön att stanna hemma och ta hand om sina barn. Det enklaste vore ju att bara sänka skatterna istället.

  SvaraRadera
 9. Om vi ska vända den negativa nativitetstrenden där svenska familjer bara får 1,2 barn och muslimerna får 6-8 barn så måste barnafödandet stimuleras KRAFTIGT, så att det verkligen ska löna sig att föda barn.

  Det här är oerhört brådskande om vi inte vill att svenskarna ska dö ut, och att våran kultur försvinner.

  Detta hemarbete ska endast erbjudas svenska medborgare som har bott i Sverige minst 18 år, just för att stimulera etnisk svensk nativitet!

  SvaraRadera
 10. En lösning: Halvera skatten för familjeförsörjare med hemmavarande medförälder!

  Pappan

  SvaraRadera
 11. Det förutsätter ju att man redan har ett bra betalt arbete om en skattehalvering skulle göra nytta. Dessutom tillkommer massor av skatter på all möjlig sorts konsumtion.

  Det skulle bara i praktiken innebära att de flesta inte skulle bry sig.

  Att ta hand om barn är ett heltidsjobb, och allvaret i det här är att just nu håller svenska folket på att sakta förintas.

  Sakta förintas!

  Just det, sakta förintas. Vi har bara 3-4 decennier på oss att avla av oss utav bara den så att detta inte ska ske. Svenska familjer får bara 1,2 barn per familj när det skulle behövas minst det dubbla för att hålla folkstammen intakt.

  Vi behöver ha etniskt svenska familjer som föder minst 6 barn per familj för att inte muslimerna ska ta över, och ändå måste vi snabbt åstadkomma återvandring, vilket antagligen är mycket svårt att göra om vi inte med våld kastar ut dem

  Läget är så pass överhängande för det svenska folket så jag tycker att vi borde faktiskt kasta ut dem och deras destruktiva kultur med våld!

  SvaraRadera
 12. Försöker minnas hur det var när jag var liten på 60-talet. På den tiden fanns inte dagis, bara lekis. Min mamma var hemma på förmiddagarna och skötte hemmet och jobbade på eftermiddagarna. Jag har inget minne av att jag led av att gå på lekis. Så vitt jag minns var det lugnt, inget stök och inga stora grupper men så fanns det ju heller inga blattar på den tiden. Jag gick bara ett år på lekis innan jag började skolan på riktigt. Min syrra som är tre år yngre gick förmodligen på lekis ett par är mer än mig. Det systemet funkade bra - då, både för oss barn och mammorna. Men har svårt att tänka mig att det skulle fungera idag på grund av den enorma massinvandringen. Dom svenska barnen skulle inte få samma lugn och ro idag p g a av stora barngrupper och massor av blatte-barn. Att protestera skulle bara leda till anklagelser om rasism. Möjligtvis skelle det funka om vi lyckas kasta ut blattarna och bygga upp det gamla systemet igen med små grupper så mammorna kan vara både hemma och jobba halvtid utan att frukta för sina barn.

  SvaraRadera
 13. Personligen så kan jag överhuvudtaget inte begripa hur man (feministerna) kan se det som en "fälla" att stanna hemma med barnen.
  Den tid jag var hemma och skötte "markservicen" var inget annat än ett paradis... ingen stress eller betungande på något sätt. Och jag mådde hur bra som helst att vara heltids-pappa.
  Kunde mycket väl tänka mig vara hemmaman om det bara vore möjligt...

  SvaraRadera