måndag 2 november 2009

Vem blir lycklig av mångkultur? Ingen!

Blir invandrare lyckliga i mångkulturens Sverige? Nej, uppenbarligen inte! De är missnöjda med Sverige och svenskarna. Vi är inte tillräckligt anpassade till de nya berikarna. Usch och fy på oss!
En av de muslimska berikarna är IdaD på bloggen Forum För Frihet. Hon visar sin tacksamhet genom att skicka en ask med "medicin mot islamofobi" till riksdagens ledamöter. (Om detta skriver Per Gudmundsson i SvD. Han publicerar även ett citat av IdaD: "Hitler var omtänksam i jämförelse med dagens extremism i Israel.")

Ida berättar att hon vänt sig till Sveriges antidiskrimineringsbyråer med sin "kamp mot muslimhat och islamofobi".

Där får man veta att "Islamofobi – ett hot mot vårt demokratiska samhälle"! Alltså det är svenskarnas hemska fobi mot muslimer som är hotet mot Sverige! Svenskarna är hotet mot sitt eget land! Vidare säger man:
"Enligt Integrationsbarometern från 2007 är 40 procent av svenska befolkningen mer misstänksamma mot personer med muslimsk tro än vad de är mot andra personer. Forum för levande historia fann i sin studie 'Islamofobi - en studie av begreppet, ungdomars attityder och unga muslimers utsatthet' att så gott som var fjärde muslimsk flicka och pojke blir utsatt för någon kränkande behandling någon gång per år. Med undantag av fysiskt våld rapporterar flickor större utsatthet än pojkar. En annan skrämmande rapport kommer från BRÅ:s statistik som visar att islamofobiska hatbrott ökade med 32 procent mellan 2007 och 2008."

Vad menar dom? Jo, nästan halva svenska folket är misstänksamma mot muslimer. Kanske känner de sig otrygga och oroliga? Var fjärde muslimsk ungdom känner sig kränkta av de rädda och oroliga svenskarna. Vad visar då detta? Jo, att mångkulturen inte gör någon lycklig! Varken svenskarna eller berikarna mår bra. Muslimerna vill dominera, inte domineras. Där muslimer är i majoritet förtrycker de minoiteterna. Där de ännu inte nått majoritet bidar man sin tid och förlitar sig på invandring och barnafödande. Förr eller senare bildar de ett eget parti och då kan M.Omar och hans vänner förverkliga sitt idealsamhälle, den muslimska diktaturen.
Är vi svenskar så fega och eftergivliga att vi struntar i om vi blir en förtryckt minoritet?
Mångkulturen fungerar inte. Låt oss avskaffa mångkulturen!

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!
http://intressant.se/intressant

20 kommentarer:

 1. vafan, du kan ju inte skriva "Svenskarna är hotet mot sitt eget land" när hotet du syftar på är islamofobi, eftersom det endast är en äcklig liten minoritet svenskar som tyvärr låter oproportioneligt högt som är islamofober. det är ELAKT att generalisera alla svenskar som islamofober, jag vill inte bli smutskastad på det sättet. jag är FÖR mångkultur och är sjukt mycket räddare för SD än islam. JÖSSES!!!

  och en grej till. att generalisera "muslimer" som grupp och påstå att deras mål är en muslimsk diktatur? är du på riktigt????? alltså du MÅSTE ju vara ett ironiskt skämt skapat av typ 80talister.

  haha pinsamt om det faktiskt är så och jag gick på det..

  SvaraRadera
 2. haha vad roligt skrivet

  "Var fjärde muslimsk ungdom känner sig kränkta av de rädda och oroliga svenskarna. Vad visar då detta? Jo, att mångkulturen inte gör någon lycklig!"

  Hej, här är en idé, läs lite världshistoria, fokusera på migration och globalisering.

  Sen undrar jag, är det inte jobbigt att vara så rädd för allt främmande och annorlunda? Skapar inte räslan en massa ilska och fördomar?

  SvaraRadera
 3. Jag tycker bara att det är märkligt att svenskar som vill bevara den svenska kulturen ska ses som ett hot, medan muslimer som vill göra landet muslimskt inte ses som ett hot. Jag vet att detta inte gäller alla svenskar. Det finns de som tror att mångkultur är bra trots bränder och stenkastning.
  De muslimer som inte vill att islam ska styra i Sverige och hela världen, är väl ingen muslim, eller hur? Du vet väl att det som vi ser som islamisk diktatur ser muslimer som den enda riktiga demokratin: Allahs demokrati. Alla muslimer har ju Koranen och Allah och sharia gemensamt.Det följer med trosbekännelsen.

  SvaraRadera
 4. Du borde nog ifrågasätta dig själv mer.

  Eller skitsamma, du är främlingsfientlig och vågar stå för det, jag håller absolut inte med, men alltid är det något.

  SvaraRadera
 5. Det finns bara ett hot och det stavas I-S-L-A-M!!

  SvaraRadera
 6. "Burgschki" har nog bara läst PK-versionen av Koranen, om ens det. Han/hon har väl suttit med några muslimer i skolan och har ingen större erfarenhet av vad islam verkligen tror och tycker.

  Eller så är ovannämde själv muslim och vill förtrycka skiten som står i Koranen.

  För övrigt, "blondie", så har du inget här att göra. Du är lite för ung för att förstå dig på sådant här. :)

  Tycker det är roligt att när man debatterar med någon om islam, om man säger till motdebattören att man kan köpa och skicka hem en koran till dem, så att de själva kan läsa vad som står däri, så vill de inte debattera något mer.

  SvaraRadera
 7. Du tycker alltså att det är märkligt att "svenskar som vill bevara den svenska kulturen" ses som ett hot?
  Det är klart det är ett hot om det finns hatbrott från den här gruppen gentemot en annan folkgrupp.
  DET är förtryck mot minoriteter.

  Enda anledningen till att ett mångkulturellt samhälle inte skulle fungera är på grund utav sådana som dig.

  Du kan ju även passa på att ställa dig själv frågan; När är man svensk?

  SvaraRadera
 8. Nej, "spegel", mångkulturella samhällen fungerar aldrig eftersom en kultur oundvikligen blir dominant och blir i längden den enda kulturen.

  Förresten, har du några bevis för att hatbrott utförs mot dessa grupper? Något som helst? I dagens läge räknas ju ALLT som hatbrott, så länge det kommer från svenskar vill säga. Det är på grund av folk som DIG som kulturer dör. Folk som dig som tror på allt vad siffror säger utan att kolla vad eventuella "mot-siffror" kan säga. Eller just det, det kan du inte. Hatbrott mot svenskar finns ju inte.

  SvaraRadera
 9. @ Din spegel

  japp! det är för jävligt att Svenskjävlarna inte frivilligt lämnar över territorium och produktionsmedel till främmande folkgrupper.

  På några korta meningar har du ofrivilligt sammanfattat den politiska korrekthetens totalitära ambitioner. Tydligen är du så förblindad av kulturmarxistiskt ideologi att du inte ser den komiska dubbelstandarden du använder dig av i din argumentation.

  Du frågar retoriskt: "När är man svensk?"

  Jag frågar då: "När är man en annan folkgrupp?"

  Hoppas poletten trillade ned!

  Väl mött / Tobbe

  SvaraRadera
 10. Din spegel! Tror du inte att muslimerna vill bevara sin kultur och religion? Varför ses det som rart och gulligt, medan när svenskar vill detsamma är det jämförbart med rasism? Du får gärna förklara det för mig! Vet du att vi svenskar blir i minoritet senast om 50 år? Vill du det? Jag vill det INTE!
  Det du kallar hatbrott, inser du att invandrare kallar svenska flickor hora? Att det inget gör att våldta en svensk flicka för hon går ju nästan naken? Att det är så lätt att råna svenskar för de är så fega? Är inte det hatbrott? Inser du att den svenska jämställdheten är "haram" synd, för muslimer? Att svenskar badar ihop, pussar varandra och håller hand ute på gatan, också är haram, synd och förbjudet? Att bo ihop och få barn utan att vara gifta är haram. Varför försvarar du en religion som kräver detta av sina trogna? Rättrogna muslimer ser alla ickemuslimer som mindre värda. Varför försvarar du detta?

  SvaraRadera
 11. Käre Daniel.

  Jag baserade mina siffror om hatbrott på feminix inlägg. Och jag säger inte alls att det inte händer åt andra hållet. Att tolka det som så är arrogant.

  Varför skulle kulturer dö? Vad baserar du det på? Märkte du hur det vände nu? har du tittat på respektive "mot-siffror"?


  Tobbe.

  När sa jag att vi skulle lämna över produktionsmedel till "främmande" folkgrupper? Man kan väl dela och hjälpa varandra?

  Det är väldigt spännande att du gör ett så ignorant tolkande av mitt uttalande.


  Feminix

  Att bevara kultur är inte rasism, att begränsa någon annans är. Och fortfarande, vad är en svensk? Så innan du vet själv vad du räknar som svensk så kan du inte hävda mycket.
  Ja, jag inser att det finns invandrare som kallar svenskar hora. Det finns även svenskar som kallar invandrare hora. Svenskar kallar också andra svenskar hora. Likaså kallar invandrare varandra hora. Det händer i alla parter!
  Hindrar "haram" dig? Du får fortfarande bada ihop med andra och pussa vem du vill.
  Jag försvarar inte religionen som sådan. Jag förstår bara inte varför du anser dig ha mer rätt än någon annan.

  SvaraRadera
 12. Heja Feminix! :-)

  En stor del av dagens flyktingströmmar i världen beror på motsättningar mellan religioner och kulturer.

  Varför skulle det fungera bättre här?

  Bittergubbe

  SvaraRadera
 13. Varför skulle det inte fungera bättre här? Vill vi inte det?

  Jag är inte bitter, och jag är mig veterligen ingen gubbe, än.

  Sluta nu vara så gnällig.

  SvaraRadera
 14. Jag antar att merparten av jordens befolkning vill leva i fred, men vår reptilhjärna sätter effektivt stopp för detta.
  Vi klarar inte ens av att hålla sams inom familjen, än mindre med grannarna.
  Så hur mycket vi eller dom än önskar att det skall fungera så kommer det att sluta med rabalder.

  Svenskar är varken bättre eller sämre på konflikter än andra delar av världen. Vi har bara varit bortskämda med fred en längre tid.

  Jag upprepar frågan, varför skulle det fungera bättre här?

  Bittergubbe

  SvaraRadera
 15. Jag vet inte hur det är med dig, men jag är kompis! Jag är sams med min familj, med mina grannar och jag är trevlig mot nya personer jag möter.
  Är inte du?

  Som du säger är vi svenskar inte bättre än någon annan.
  Men du säger även att vi varit bortskämda med fred en längre tid.
  Ger inte det oss bättre förutsättningar för att det ska funka bättre här?

  Och sluta nu med tramsiga påhopp, surkärring.

  SvaraRadera
 16. Eller oj! Förlåt!

  Bittergubbe kanske var din signatur?

  SvaraRadera
 17. "Bittergubbe kanske var din signatur?"

  Ja, 40 års motvind sätter sina spår :-)

  Ursäkten godtages! :-)

  Jag instämmer i din personlighetsbeskrivning, men sådana som oss behöver bara ta en tur in i närmaste gemensamma tvättstuga för att se hur det står till med den svenska toleransen.

  Bittergubbe

  SvaraRadera
 18. Jo, men sådana problem finns överallt och kommer alltid finnas, och den "svenska toleransen" är nog inte det avgörande. Konflikten är där, alltid, det är bara anledningen som skiljer sig. Den här anledningen skulle egentligen inte ens finnas, det är bara folk som lägger på mer ved på elden, från båda sidor.
  Alla muslimer har exempelvis inte planer på världsherravälde...

  SvaraRadera
 19. Till alla mina kritiker!
  Jag finner att ni bekräftar min tes att pk-svenskar fördömer svenskar som vill bevara sin kultur från att ätas upp av islamismen, medan ni bejakar alla "nya svenskar" som steg för steg vill ersätta det svenska med det muslimska.

  SvaraRadera
 20. Ja, troligen sa det ar

  SvaraRadera