onsdag 4 november 2009

De föraktar vårt självförakt

Varför är det dåligt när svenskar vill hejda massinvandringen av muslimer, för att kunna rädda den svenska kulturen, medan ingen kritiserar muslimer när de i sina hemländer inte accepterar någon annan kultur och religion än sin egen? Glöm inte hur de behandlar kristna minoriteter i sina länder.

Varför är det OK när muslimer i Sverige vill behålla sin egen kultur och religion helt oförändrad, medan de (och politiskt korrekta svenskar) kräver anpassning från oss svenskar? Muslimerna kämpar hett och med stolthet för sitt kulturarv. De skulle inte drömma om att ifrågasätta dess värde, medan vi verkar skämmas för vårt "ynkliga" kulturarv och ständigt frågar oss: Vad är svenskt?

Vi tävlar i självförakt! De föraktar vårt självförakt, så som man föraktar den fege som inte försvarar sig. De har redan vunnit den första ronden. Och vi, har vi redan kapitulerat utan kamp? Redan nu är väl invandrarna 20 procent? Det är bara en tidsfråga innan vi har ett muslimskt parti i riksdagen. Det finns bara ett parti som står upp för oss svenskar.

Läs: Prästen som törs tala sanning om islam "Var inte så naiva om islam"
Läs även andra bloggares åsikter om ,
Läs även andra bloggares åsikter om
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

66 kommentarer:

 1. Jag borde på något sätt känna mig bra när jag fått dig att skriva ett helt inlägg om saker som jag har tagit upp.

  Men jag gör det inte.

  För jag inser att det jag sagt har så många andra redan sagt till dig, på ett bättre sätt dessutom. Du har bara inte tagit till dig det, och således kommer du aldrig ändra dig.

  Det har varit en intressant diskussion! Tack!

  Adieu!

  SvaraRadera
 2. Harmagedon!Vilken diskussion? Vilka saker har du tagit upp? Hur har du fått mig att skriva?

  SvaraRadera
 3. Du skriver precis om det som diskuterades bland förra inläggets kommentarer.
  Hur är minnet?

  SvaraRadera
 4. Feminix! Detta är moderskeppet! Kom hem!

  SvaraRadera
 5. Du är en rädd människa, allt du skriver bygger på din rädsla och du vill sprida den precis som sverigedemokraterna vill sprida rädsla bland folk. Ditt problem är att du är tvungen till att förvanska information för att kunna skrämma människor, dvs skvarva till statistik, information osv osv för att öka på rädslan hos folk. Då måste du tumma på sanningshalten i forskning och statistik tex. Det blir då ganska enkelt för en humanist som mig att visa på att det du vill föra fram inte stämmer. Jag ser det som viktigt att faktafelen kommer fram i ljuset. Nedan följer 2 exempel :

  Exempel 1:

  Vad menar dom? Jo, nästan halva svenska folket är misstänksamma mot muslimer.

  Svar = Det här kan du inte backa upp med nån slags forskning eller statistik, det är helt taget ur luften. Syftet är givetvis att skrämma människor.

  Exempel 2 :

  En annan skrämmande rapport kommer från BRÅ:s statistik som visar att islamofobiska hatbrott ökade med 32 procent mellan 2007 och 2008."

  Då måste man väga in följande :

  År 2008 infördes en bredare definition av hatbrott som även inkluderar till exempel hatbrott mot personer på grund av kristen religion. Det är en viktig förklaring till att antalet redovisade brott med hatbrottsmotiv har ökat markant mellan 2007 och 2008.

  Aha, dem räknar på ett annat sätt nu, men det talar du inte om på din blogg, eller hur ? Jag vet varför !

  Det som är bra är att människor är smarta, dem förstår att alla muslimer inte är på det speciella sättet som ni säger utan att det finns lika många tolkningar av koranen som det finns människor. Precis på samma sätt är det med kristna, en del är liberala, en del är pingstvänner, en del är livet ord medlemmar, det blir med andra ord omöjligt att dra alla över en kam eller att säga att alla muslimer är ett hot.

  Sen undrar jag hur du räknar när det gäller invandrare ? Räknar du med all arbetskraftsinvandring vi har haft dem senaste 40 åren då, tex finnar, jugoslaver, turkar mm. Isåfall har vi passerat 20 % för länge sen, och det är bra, samhället berikas och utvecklas, vi bör egentligen tacka dem för att dessa människor hjälpte till att bygga detta land.

  Jag tycker mångfald är bättre än enfald, vad tycker du ?

  SvaraRadera
 6. Mycket bra, välskrivet och sant inlägg, allting som står i det stämmer ju.
  Har också läst kommentarerna här ovanför i vilka vissa personer anklagar dig för att sprida lögner och annan smörja, när det är de själva som står för lögnerna. Deras problem är att de inte kan acceptera vad som är sant och vad som inte är det.
  Men vad ska de göra åt detta? Ja, det finns ju bara en sak att göra, nämligen att "komma ut ur garderoben" och se verkligheten som de så länge har levt skilda ifrån. Men de är tydligen rädda för det, och även att ha fel.

  Du har en bra blogg, Feminix, därför fortsätter jag naturligtvis att följa den.

  SvaraRadera
 7. Ok, då fortsätter jag o benar ut var faktafel och felaktigheter finns i detta inlägg :

  1. Finns det nån massinvandring av muslimer i sverige ? Det vill jag se bevis på.

  2. Vill alla muslimer behålla sin kultur när dem kommer till Sverige, svar nej, hade du träffat muslimer hade du också svarat nej på denna fråga. Jag känner personligen flera som inte vill det.

  3. Finns det ingen kritik mot politisk islam i arabländerna, jo det finns det, läs på, så får du se, ett bra exempel är Iran.

  4. Kämpar inte kristna hett och med stolthet för sitt kulturarv ? Där finns det även falanger som inte vill ifrågasätta det värdet.

  5. Vilken kultur vill du rädda, kultur är föränderlig, den är inte statisk.

  6. Kristna behandlar muslimska minoriteter sämre i vissa länder också, det finns det massor med information om på nätet.

  Karpstryparen, du visar inte direkt vad det är som är bra i inlägget, kan du precisera ? Och hitta inte på utan håll dig till sanningen.

  SvaraRadera
 8. 1. Gatorna fulla med vandrande tält.
  2. 99% är inte alla.
  3. Iran har alltid varit ett muslimskt arabland? läs på själv.
  4. Inte är det svenskar iaf, importerat.
  5. Kultur ska förändras pga vetenskap och utveckling.
  6. Sämre och halshuggning är inte synonymer.

  Vad är det som är så bra med invandring när det inte finns arbete åt dom som redan finns här?

  Steffo vill nog mest tacka de invandrare som kommit på senare tid, det tar ju ut sig om de river ner det arbetskraftsinvandringen byggt upp.

  SvaraRadera
 9. Du glömmer visst bort att islam, precis som kristendomen, bara är av människor ihopfantiserade sagor som upphöjts till "religion". Det är religionerna vi ska bekämpa - inte individer, hur förvirrade de än må vara, muslimer så väl som kristna, hinduer och allt annat tjafs där finns.
  Utbildning, kunskap, insikt, tolerans, tålamod, ödmjukhet!
  Kamma till dig nu och väx upp!!

  SvaraRadera
 10. Tack för det, Antitaliban!

  SvaraRadera
 11. Mångkultur och massinvandring handlar inte om att den svenska kulturen blir influerad. Det handlar om att den krossas, och ersätts genom massiv demografisk förändring. Vi ser samma mönster runtom i Europa, vi ser det i våra egna förorter. Åk till Japan och säg till Japanarna att de inte har rätt att bevara sin kultur som huvudkultur i sitt eget land. Åk till Saudiarabien och säg till saudierna att inom 10 - 20 års tid kommer mecka inte längre vara en muslimsk stad. Säg till Japanerna att Tokyos befolkning genom massinvandring, skulle ersättas inom ett par decennium, och därmed se till att den Japanska kulturen blir sekundär i deras eget land, och att deras egen befolkning blir minoritet i deras eget land. EU och FN skulle stå bakom Japanernas rätt till att motsäga sig en invasion av Tokyo.
  Varför?
  Därför att de har rätt att bevara sin kultur i sitt land, de har rätt att vara Japaner i Japan, och vi har rätt att vara svenskar i Sverige.
  All typ av kolonisering är fel, det är fel av muslimer att komma hit och kräva att landet ska anpassa sig till deras religion, precis som det vore fel av en miljon svenskar att hoppa på ett plan, flyga till Bagdad och försöka kolonisera delar av staden till att anpassa sig till svensk kultur, och svenska lagar. Det är kulturimperialism.
  Sekundära muslimer som anpassar sig, och inte lever efter koranens alla hatiska budskap som att alla icke muslimer är otrogna kaffars som ska behandlas illa, är givetvis inget problem. Så länge invandringen bedrivs med måtta, dagens massinvandring däremot förändrar det här landet till det yttersta på många orter, där svenskar hamnar i minoritet, och den svenska kulturen totalt ersätts, och där många svenskar känner sig som en ovälkommen gäst, i sitt eget land. Detta är förkastligt. Det är ett segregerat kaos stavat mångkultur. Vi behöver en tydlig assimilerings politik och en invandring med måtta, om inte det här landet helt ska förlora sin identitet, och förbli ett rotlöst kaos fyllt av motsättningar.

  SvaraRadera
 12. @ Antitaliban
  Du kopplade inte ens halvvägs där va?

  @ feminix
  Du är helt fantastisk! Du är som ett djur! En arg hamster!
  Det hade varit intressant att studera dig i fångenskap och se dig kräla runt och vara arg på allt och ingenting.

  SvaraRadera
 13. Tillägnas: steffo + et al
  Svensken avskyr de mångkulturella bostadsmiljöerna. Journalister och politikers fina prat om mångkultur är falsk. Om inte, så skulle dessa människor betala dyra pengar för att köpa sig en plats i dessa smältdeglar, men så är inte fallet. Tyvärr kommer det inte att spela någon roll vad SD-sympatisörer eller vad någon annan tycker om denna samhällsutveckling. Mångkulturen i dess nuvarande utforming kommer likt tidigare år att producera mer av minskad tillit, kriminalitet och etniska konflikter.

  Administrationen av mångkulturella samhällen är därtill tvingade till självcensur och nedmontering av yttrandefriheten samt etnisk särlagstiftning, då statens viktigaste uppgift blir att dämpa och parera etniska revirstrider. Nivån på yttrandefriheten och välfärdsstatens åtaganden kommer att sättas av den mest kränkta gruppen.

  Sveriges ledarskikt är osentimentalt elitistiskt och imiterar gärna ledande nationers politik och levnadssätt. USA har mångkultur, därför ska vi också ha en mångkultur. Dock måste vi importera basen av våran mångkultur från Nordafrika och Arabländer vilket ger en helt annan utveckling av samhället än det Amerikanska.

  Alltför mycket Svensk idé och debatt importeras från USA. Om något anses viktigt i USA så kommer förr eller senare samma ämne avhandlas i svensk offentlighet. Problemet med det svenska offentliga samtalet är att vi diskuterar en problemformulering och problemlösning skapad av liberala tankesmedjor från USA. Den andra sidans åsikter fastnar någonstans på vägen över Atlanten.

  Vänsterdominansen är delvis ett resultat av den numera USA baserade, tidigare Tysklandbaserade Franfurtskolan, som arbetar efter en kulturmarxistisk agenda, med politisk korrekthet som främsta vapen i kampen mot den otäcka Västerländska civilisationen.
  Västvärldens akademier och institutioner är idag som bekant besatta av multikulturalism, minoritetsfrågor, feminism och hbt. Dessa frågor har en religös status och får inte ifrågasättas. Idealt är att dessa frågor inte alls diskuteras av andra än den marxistiskt skolade, vilket delvis varit fallet i många årtionden. Om så sker har De Europeiska staterna numera garderat sig med en kopia av Amerikansk hatbrottslagstiftning med tillhörande kränkthetsindustris bötfällningar av misshagliga beteenden. Sveriges multikultur, färdiga svar och arbetsmetoder är till stora delar ett resultat av Frankfurtskolans arbete men numera producerade i Amerikanska liberala Universitetsmiljöer. De typiska arbetsmetoderna är att använda sig av dekonstruktion och kritisk teori t e x ”vad är Svenskt”, ”hellre mångfald än enfald”, ”alla lika alla olika”, ”kön är en social konstruktion”. Denna ständigt obstruerande kritiserande värderelativism är ett mycket effektivt retoriskt vapen mot fienden d v s Västerlandet, men för samtalet och samhällanalys är den lika konstruktiv som ett massmöte i Maos kulturrevolution.

  Kulturmarxismen eller mer korrekt Medusas multikulturella gren har vuxit fram och förfinats i efterkrigstidens USA och är som bekant designad för att bryta sönder det Västerländska människoidealet. Kulturmarxismens geografiskt och historiska isolation saknar därmed metodik för att effektivt kunna möta den Islamska civilisationen anspråk på teritoriell kontroll inom de Europeiska nationalstaterna. En sak ska vi dock ha jävligt klart för oss här i Europa, och det är att Islam är en egen civilisation. Denna civilisation är fullt kapabel att forma sitt eget öde och införa Sharia-lagstiftning inom de territorier Islam ges utrymme att verka i. Och det utan att ta hänsyn till de två sekulära religionerna liberalism och marxism.

  Så, vad kommer att hända den närmsta tiden i gamla svedala?

  Svenska politiker kommer liksom tidigare, i brist på egna bättre idéer, att direktimportera det senaste av multikulturella teoribyggen och åtgärdspaket mot rasismen. Allt klart och färdigpaketerat från amerikanska tankesmedjor. Alltid lika övertygade om att denna gång så kommer det Svenska multikulturella Utopia att infinna sig.

  Halleluja!

  Väl mött! / Tobbe

  SvaraRadera
 14. @anonym 01:20
  Citat
  "Det hade varit intressant att studera dig i fångenskap och se dig kräla runt och vara arg på allt och ingenting" slut citat

  I vredesmod kryper den sanna kommunistiska människosynen fram!
  I gamla Sovjet spärrade man man gärna in oliktänkande.
  Gav dem diagnosen sinnessjuka, och studerade dem i fångenskap.

  Jag förmodar att du stämde in i Lars Ohlys gråt då Berlinmuren föll.

  Bittergubbe

  SvaraRadera
 15. Svar till Antitaliban på det mesta :

  1. Du svarar med ett påstående som inte hänger ihop med frågan och svaret, du kan väl bemöta mitt svar där istället, det är mer seriöst. Det du fyller ut med eftersom du inte har ett argument är klassisk vi och dom retorik, tyvärr blir jag inte imponerad.

  2. Faktafel igen, vadå 99%, här får jag vatten på min kvarn när jag säger att ni förvanskar statistik och hittar på. Om du vill motbevisa mig så ta fram statistik eller information som stöder det du skrev under punkt 2.

  3. Jag försöker betona skillnaden mellan politisk islam och en mer moderat och liberal hållning till islam. Jag vill gärna att du läser på om skillnaden om vi ska kunna ta denna punkt längre.

  4. Samma sak här, räkna inte kristna som en hel grupp, det är invider, grupper och församlingar. Om du läser på humanisternas hemsida så ger vi tex exempel på hur olika kristna grupper resonerar. Vi visar också på skillnader mellan politisk islam och liberal islam. Vi skulle också kunna visa på stora skillnader mellan liberala hinduer och mer extrema grupper av hinduer.

  Kort sagt = Dra inte alla muslimer eller för den delen alla kristna över en kam.

  5. Vem bestämmer det, du ? jag ? vi ? Eftersom du håller med mig om att kultur förändras så förstår jag nu att du har fattat att kultur är föränderlig. Alla är med och skapar kultur. Det blir då samtidigt svårt att försvara nåt statiskt som ni försöker göra eftersom det inte är statiskt.

  Jag vill också vända på resonemanget och fråga =

  Vet du om att kulturer också ändras i andra länder, tex Saudiarabien ? sudan ? i kina ? i serbien ? Norge ? Usa ?

  Det innebär att kultur förändras i alla länder, inte bara Sverige ? Det är en process i mänsklighetens utveckling genom att människor byter erfarenheter med varandra, fantastiskt, enligt mitt sätt att se på det. Och en möjlighet att krossa sina egna fördomar om andra människor, och det kan man endast göra om man möter andra människor istället för att sätta upp tesen att det är vi och dem.

  6. Här visar du okunnighet, du vet väl vad som har hänt i Afrika senaste 30 åren. I flera länder söder om Sahara förföljer kristna majoriteter muslimska minoriteter. Mord, våldtäkter och övergrepp är vardagsmat där.

  Där sprack ditt argument att det är bara muslimer som hittar på dumheter.

  SvaraRadera
 16. Det jag undrar, fru feminix, är varför du strävar efter att bli precis som de förtryckande muslimska länderna, men med "rätt" kultur?

  Jag är stolt över att vara svensk. Jag representerar ett land som ser till individen och har religionsfrihet och åsiktsfrihet. Jag representerar ett land som i alla fall försöker värna om alla människor utan att generalisera eller agera diktaturer över vad folk ska tycka eller tänka. Jag bor i ett land där man får klä sig som man vill.

  Ska vi stoppa slöjor så måste vi bli precis som deras länder.
  Det är kanske så att det är personer som du som ignorerar friheten som definierar oss som svenskar, och förstör vår kultur.
  Har du aldrig tänkt på det? Förbud och icketolerans är början på förfall för alla kulturer.

  Fler invandrare till Sverige!

  SvaraRadera
 17. Till Feminix :

  Angående ditt självförakt så tycker jag du kan ställa dig själv följande frågor :

  Handlar ditt hat om den egna självförtroendet/självkänslan ? Hat brukar uppstå av osäkerhet, framförallt på sig själv. Är det inte bättre att du isåfall börjar arbeta med dig själv istället för att agera främlingsfientligt.

  Är det inte egentligen dina egna brister du retar dig på och inte deras brister? Eftersom du faktiskt erkänner att du uppfattar det som att du har ett ynkligt kulturarv. Om du läser på lite så ser du att det finns ett oerhört brett och fantastiskt kulturarv. Däremot ser kulturen helt annorlunda ut nu än på 50-talet tex, eftersom samhället har utvecklats.

  Tyvärr är du rädd och då pekar du ut en annan grupp som du tycker bär skulden, på mycket vaga grunder. Du använder fel metod tycker jag, rannsaka dig själv istället.

  Jag anser att jag som svensk har ett rikt kulturarv, som är under ständig förändring, och är i motsats till dig inte rädd, bara nyfiken.

  Mångfald = Mindre rädsla

  SvaraRadera
 18. Till er alla som kritiserar mig! Det ni skriver bekräftar ju min tes att pk-svenskar hånar och föraktar de svenskar som vill skydda sin kultur från att översvämmas av den muslimska. Samtidigt beundrar ni "det utländska" och välkomnar muslimernas stegvisa förvandling av Sverige.
  Om alla svenskar var som ni behöver vi inget försvar. Det räcker med en telefonsvarare: Vi ger oss!

  SvaraRadera
 19. Citat :

  välkomnar muslimernas stegvisa förvandling av Sverige.

  Svar :

  Nämn nån undersökning, forskning, statistik eller liknande som backar upp ditt påstående.

  Det Påståendet är alltså humbug, men du har givetvis chansen att motbevisa mig.

  Du vill också sortera in människor i fack. Problemet är att du har ju ingen aning om vem jag är. Ändå är du helt fördömande. Jag är ingen Pk-kille...

  På samma sätt dömer du alla muslimer, alla över en kam. Dessutom med alldeles för lite fakta bakom..

  Du bygger ditt liv på rädsla, jag bygger det på humanism, att mångfald är nåt fint och respekt över religions och landsgränser.

  Vågar du verkligen gå utanför din lägenhet/ditt hus på dagarna ? Du måste ju vara rädd för allt ?

  SvaraRadera
 20. Vad är den svenska kulturen då?
  Vad är det för del av vår kultur som går förlorat som ni upplever det?

  SvaraRadera
 21. Mångfald = Mindre rädsla?

  Det tycker jag du skall gå ut och säga till alla dom svenskar, unga som gamla som dagligen råkar ut för kulturberikarnas våld på ett eller annat sätt. Mångfald leder per automatik till enfald och mer rädsla. I det här fallet står enfalden helt hållet för er. Om ni nu tycker att den islamska kulturen är så underbar som ni verkar tycka så föreslår jag att ni flyttar till ett muslimskt land istället för att tvinga på majoriteten denna avskyvärda kultur med tvång och stigmatisera dem med diverse epitet som rasist och islamofob. Vi har inte bett om att få islam nertryckt i halsen på oss eller att få vårt land islamiserat. Jag är så pass gammal nu att ni kommer aldrig att få mig till att tycka att det nya Sverige är så mycket bättre än det gamla, för det är det verkligen inte.

  SvaraRadera
 22. Grattis feminix!
  Du har fått några roliga människor att kommentera, trimma dom lite till och se om du kan få dom att anfalla varandra.
  beklämmande att se vilket tunnelseende och aggressivitet man kan ha mot de som inte tycker precis som dom..

  SvaraRadera
 23. steffo! När man studerar islamkritiker och islamvänners bloggar tar det inte lång tid förrän man inser att det är varje rättrogen muslims plikt att göra allt vad han kan för att sprida islam och islamismen till de länder som de invandrar till. Men detta får man inte forska om. Om detta ska vi tiga, enligt de politiskt korrekta.
  EU är ju med på islamiseringen. Det senaste är ju att EU nu har uppmanat Italien att ta bort sina krucifix från skolorna! De anses ju kränka muslimerna! Mitt påstående är tyvärr inte humbug! Jag skulle önska att det var det!
  Att vara rädd för islamiseringen är en sund rädsla. Jag vill inte att mina barnbarn ska leva i ett muslimskt Sverige, en religiös diktatur. Detta är ju muslimernas mål. Säger de något annat så ljuger de. Det är ju tillåtet inom islam att ljuga för ickemuslimer. Studera själv! Allt finns på nätet, öppet för alla att se! Är alla humanister lika naiva som du? Påstå inte att jag ljuger utan att först ha studerat på nätet!

  SvaraRadera
 24. Men...hohoho!

  Ni är ju stolliga!
  Blir era tankar avlyssnade av amerikans...förlåt...islamiska satelliter också?

  Det här var en jätterolig blogg.

  SvaraRadera
 25. Bäste Tobbe,
  Ditt inlägg "tillägnat Steffo et al" var så intressant (om frankfurterskolan osv) att jag nu kopierar det och publicerar det på min egen blogg. Bara så du vet. Hör av dig om du har problem med det!

  Pappan

  SvaraRadera
 26. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 27. Det finns en sida som heter Revolution Muslim och där säger dom rakt ut vad som är deras mål. Fast det går väl ändå in genom ena örat och ut genom det andra på islam-kramarna.

  SvaraRadera
 28. Robin Shadowes: Vet du, det finns liknande läskiga sidor från kristna, personer som tror på utomjordingar, på djävulen, på kommunism. Det finns stora sådana sammankomster och små.

  Men att se en sida på nätet som "bevis" för en grupps hot/överlägsenhet etc är på tonårsnivå.

  ergo= du är tonåring.

  PS. Islam, som den utövas poltitiskt (ej som releigion, som religion är den helt snarlik kristendomen - faktiskt ett rent plagiat vilket det finns en historisk förklaring till) är aboslut inget som vi behöver se som okej. Däremot, att motarbeta det med tvång och förbud skapar bara starkare krafter (martyrer etc), men genom att förstå, välkomna och sakta men säkert driva in dem i samhället så byggs extrema politiska idéer bort. Nästa generation kvinnor kommer då välja att lägga av sig slöjan, nästa generation män kommer välja att ha en kvinna som väljer honom av egen kraft och är honom jämsides. Men så länge människor i samhället vänder dem ryggen så har de bara varandra och en ålderdomlig kultur som trygghet...

  Släpp in, välkomna, bygg bort.
  Eller fortsätt springa omkring som tonåringar och berätta "råttan i pizzan-sanningar" för varandra och gör islam starkare.

  SvaraRadera
 29. Det som Tobbe väldigt väl skrivit ner, tror jag är den förmodligen största anledningen till varför västra Europa länge har varit så dåliga på att stå upp för, och försvara sin egen kultur.
  Det är lätt att dra en parallell från dagens politikers ständiga underminering av vår kultur, till den linjen som marxisterna började praktisera på 30-talet i Frankfurtskolorna. Dess kulturkritik där man skulle underminera västvärlden genom att konstant attackera alla kärnvärden i våra kulturer och traditioner. Som t ex Kyrkan, armén och yttrandefriheten, osv, osv. En linje som sedan definitivt tog fart under 68 revolutionen när skolorna ju gjorde en stark böjning till vänster, både på gott och ont. Bland det onda menar jag att våra traditioner och kulturer blev starkt underminerade. Det kan nog som sagt vara en stor del till varför västra Europa har så dåligt självförtroende om vår egen historia och kultur. Främst bland många av de som styr idag, som kommer från den generationen.
  Barbariet sa Reinfeldt, Töntigt sa Sahlin, och svenskhet, finns den överhuvudtaget, sa Hägglund.
  Det är en attityd som ska brytas med.

  SvaraRadera
 30. @pappan

  ...Inga problem alls. Du/ni eller vem som helst är helt fri att kopiera och sprida texten i sin helhet eller i delar.

  / Tobbe

  SvaraRadera
 31. Jo, en till sak, kära Skogsälva,
  Läskiga typer är olika. Även om de är lika läskiga. Läskiga kristna kan vi hantera. Läskiga muslimer inte. Varför? För att vi har koden till den kristna läskigheten men inte till den muslimska. Även om vi skulle ha all kunskap som behövs för att "knäcka koden" till den muslimska läskigheten så skulle det inte gå, för att vi inte har den rätta känslan för den. Och även om vi inte har all den kunskap vi behöver för att hantera det läskiga i det kristna, så har vi ärvt den känsla som behövs för att kunskaperna skall funka.

  Förstår du hur jag tänker?

  SvaraRadera
 32. @Tobbe
  Skall jag förstå detta som att jag även har till tillåtelse att städa upp lite i själva språket - t ex ta bort svordomar och annat som jag upplever som onödigt stötande och stående i vägen för sakinnehållet?

  SvaraRadera
 33. En sak apropå att välkomna: Att tala, tänka eller handla nedlåtande om en muslimsk invandrare är att begå kulturellt självmål. Individen är oantastlig. Jag hoppas alla förstår detta. Självklart skall vi som land därför inte välkomna fler invandrare än vi verkligen *kan* välkomna.

  Den som känner sig ovälkommen kommer aldrig att försöka assimilera sig, utan håller sig till sina egna, generation efter generation. Det visar demografiska iakttagelser över allt och i alla tider.

  Pappan

  SvaraRadera
 34. @pappan

  Du har min fulla tillåtelse att rätta språk, stöka om och ta bort stötande ord. Texten är skriven för en bloggkommentar, så jag är bara glad om du "snyggar" upp litet. Jag är bara glad om Frankfurtskolans inflytande på samhället synliggörs.

  Jag har redan så smått börjat på version två som är mer utförlig men som redan från start saknar svordommar.

  SvaraRadera
 35. Tackar. Jag har börjat - du kan se det preliminära resultatet om du vill, och påpeka eventuella missar, på min blogg. Del 2 - kommer du att lägga den här eller annorstädes?

  Min blogg - MURSLEV - är ingen propagandacentral, utan ett forum för ärliga funderingar och ett undersökande samtal. Därför kommer jag att vara lite restriktiv med inlägg av din typ, även om det där med Frankfurtskolan tycks mig så viktigt att jag gjorde ett undantag.

  SvaraRadera
 36. "Nästa generation kvinnor kommer då välja att lägga av sig slöjan, nästa generation män kommer välja att ha en kvinna som väljer honom av egen kraft och är honom jämsides."

  Det finns absolut ingenting som tyder på att du har rätt. Tvärtom blir varje kommande generation efter den första mer extrema i sin religiositet. Därför är den enda realistiska lösningen på muslim-problemet repatriering utan något undantag. Eftersom du tycker det är så mysigt att krama muslimer så föreslår jag att du åker till Saudiarabien eller Somalia så får vi väl se hur länge du stannar hehehe...

  15 år har jag inte varit på mycket länge så jag är förmodligen äldre än dig.

  SvaraRadera
 37. Jag inser att vi har politiker/makthavare som fullständigt struntar i sin egen befolkning. Jag har kommit till den insikten, och är införstådd/lugn med detta. Inga problem. Men så har jag också börjat att planera att lämna Sverige, till förmån för Danmark. Jag är inte intresserad av att jobba och betala skatt i ett land, vars makthavare pissar på oss vanliga små människor. Varför skall jag vara kvar i ett land, där makthavare prioriterar att vara "världsamvete" och ta hit människor från hela världen, och där vi som bor här skall förväntas ta emot, skydda, försörja och anpassa oss efter andra människor/snyltare. Varför? Varför skall min välfärd/skattepengar gå till andra? Jag har fått nog nu. Jag har inte fått rösta om det här. Jag tycker att fler skulle kolla möjligheten att jobba/skatta i annat nordiskt land, så kanske våra makthavare börjar att fatta att folk har tröttnat. Du som bor i Skåne, och nära Öresundsbron/Köpenhamn borde definitivt undersöka möjligheten till detta. Då börjar den svenska statskassan att tryta ännu mer på pengar, och då kanske generositeten börjar att minska. Du som är ung och välutbildad, LÄMNA Sverige. Här finns ingen framtid. Kolla bara på dom andra nordiska länderna. Dom har gått förbi oss med råge i välståndsligan. Och deras makthavare bryr sig om de sina. Sverige har gått från ett respekterat I-land, till en B-stat på två decenier, och hur tror du det ser ut i Sverige om två decenier? Än så länge är vi fria att lämna Sverige (med tanke på Berlinmurens fall), men vad händer längre fram. Skall man enkelrikta Öresundsbron och minera Öresund? Fundera, allihop......

  SvaraRadera
 38. Jag hör vad du säger, Jonas. Men tycker att du smiter från problemet. Vad med alla svenskar som inte är unga och välutbildade då? Skall de stanna som gisslan i ett allt mer orientaliserat och gränslöst Sverige, bara för att de som kan ge sig av är för lata/snåla/fega för att stanna och kämpa för sitt fädernesland??

  Arbeta parlamentariskt. Segra eller dö. Men smit inte.

  SvaraRadera
 39. Jag har varnat sedan mitten på 80-talet för den utvecklingen som idag är verklighet i Sverige. Jag har försökt med demokratiska medel, genom sakliga argument/samtal, försökt skriva insändare i tidningar, försökt ringa Ring P1 (med Täppas Fogelberg), genom politiska partiet få till stånd en förändring av den katastrofala utveckling av samhället, men på alla plan blivit motarbetad. Vad skall jag göra då? Söka upp lokalpolitiker och skjuta dom i knäna, som på Nordirland? Tillverka bilbomber som i Baskien? Bränna ner någon ur etablisemangets sommarstuga? Hota journalisters barn/föräldrar? Knivhugga? Sätta en polisstation i brand? Visst har jag kunskaperna, men jag har spärrar också. Berätta då vad jag skall göra. Berätta hur vi skall få stopp på förstörelsen av Sverige, och få eliten att sluta pissa på oss. Berätta......

  SvaraRadera
 40. Men bäste Jonas, räknar du med att INTE bli motarbetad?? Om man inte skulle bli motarbetad så skulle arbetet inte behövas. Ett tecken på om ens (ideella) arbete behövs eller inte är om det blir motarbetat eller inte. Brinner du för en sak och inte blir motarbetad, då betyder det att du brinner för något betydelselöst. Detta är en naturlag.

  Allt det här är ju i grund och botten en moralisk fråga. Vad lever du för? Dig själv? Din familj? Ditt folk? Dina meningsfränder? Den som bara lever för sig själv kan ju bosätta sig där det är minst obekvämt att bo, helt enkelt, och försöka klara livhanken så länge det går. Inge mer med det. Sedan trillar man av pinn, saknad och sörjd och ihågkommen av ingen alls. Ett meningslöst liv som kom och gick. Utfyllnad, fluff, en statist i en film om något helt annat. Och det är ok att vara en sådan. men bara om man vill. VIll man något annat så gäller det nog att ta reda på vad detta något är, och sedan sätta igång med att leva det, vare sig det "lyckas" eller inte. Det är sekundärt. Dör gör man ändå. Den som dör i eller rentav av kampen för något värdigt ideal har inte levat ett onödigt liv och dör inte en onödig död. Den som bär sig illa åt (skjuta, knivhugga, bilbomba osv osv) motverkar sin sak och är värre än den som bara lever för sin egen skull.

  Men stick du bara. Du får ingen kula i ryggen. Du är bara inte välkommen tillbaka. Inte egentligen. Inte på riktigt. Ingen kommer att säga det men du kommer att känna det. Det är svikarens lott.

  Och om du nu inte sticker, eller ens lägger ner dina ideal och satsar på egen överlevnad (vilket ju är lönlöst eftersom ingen överlever) - då kommer de viktiga frågorna: Vad göra? HUR göra det? Hur förhålla sig till vänner och bekanta som inget gör, eller som agerar kontraproduktivt - UTAN att bli fanatisk och fundamentalistisk och därmed göra kulturellt självmål??

  Charity begins at home, som de säger. Bryr man sig om svensk kultur, STÖD då svensk kultur. Förbanna inte mörkret, tänd ett ljus! Stöd det lokala föreningslivet. Gå i kyrkan. Sjung i kör. Släng ut tvn och börja med mysiga och opretentiösa högläsningskvällar. Läs Selma för din älskade och Stagnelius för dig själv. Eller Torgny Lindgren. Eller Kerstin Ekman. Pippi och Emil och Ronja för barnen. SKAFFA barn om du inte har några. GIFT dig (i kyrkan!) om du inte har gjort det. Skit i att kyrkan är urvattnad och att din tro är skral - ingen av dem blir bättre för att du inte vårdar dig om dem! Samma gäller sångrösten. Sjung i kör, det är det svenskaste (och ibland roligaste) man kan göra. Plocka blåbär och lingon. Sylta och safta. Baka eget bröd. Hugg julgran. Sjung julsångerna. Ta med barnen på lucia- och adventskonserter. Kort sagt: skaffa ett liv. Ett värdigt liv. Ett levande liv. Ett svenskt liv. Skit i vad folk tror och tycker, var ett föredöme, inte en gnällspik. Stärk det som finns.

  SÅ får vi stopp på förstörelsen av Sverige. Ingen kan pissa på en människa som lever ett värdigt liv.

  Pappan

  SvaraRadera
 41. "En dag kommer miljontals män att lämna den södra hemisfären för att ta sig till den nordliga. Men inte som vänner. De kommer att komma som erövrare och de kommer att erövra era länder genom att uppfylla dem med sina egna barn. Segern skall komma genom deras kvinnors livmödrar."

  [Algeriets socialistisk-islamistiske president Houari Boumedienne i ett anförande inför FN:s generalförsamling 1974]

  Är detta sant? Kan det tillstyrkas?

  SvaraRadera
 42. Förakta inte den som föraktar ditt självförakt. Se det som en sund reaktion och hys aktning. Först för den andre - sedan för dig själv. Men minns - självaktning kan inte fejkas. Det kommer spontant till den som lever ett värdigt liv. Lev ett värdigt liv (och se mitt långa meddelande till Jonas härovan!).

  SvaraRadera
 43. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 44. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 45. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 46. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 47. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 48. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 49. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 50. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 51. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 52. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 53. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 54. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 55. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 56. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 57. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 58. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 59. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 60. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 61. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 62. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 63. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 64. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 65. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 66. However, the banking Internet sector has exploded in the past five years.

  This banking Internet option has been very popular not only for customers who want to have some control over their account without having to go to the bank but for banks as well whose man hours have been freed up from performing simple tasks like balance inquiries, account transfers, and the like because the customer does it himself with banking Internet.

  This is the truest form of banking Internet simply because these banks only exist online.

  This is amazing and makes traveling a lot less stressful as well because with banking Internet you always know where your account stands.
  [url=http://pcinternetbanking.com]Online Banking[/url]
  Times are changing, with the internet redefining the banking sector over the last five years. Do not be confused as it continues to develop, the many names it goes by all mean the same thing electronic, online and PC banking are all just synonyms traditional banking services provided through a secure internet portal.

  The banks also benefit from a lesser need for staff due to the migration to internet banking where customers serve themselves.

  Others will also enable you to set up online banking by simply transferring your funds by check.
  [url=http://pcinternetbanking.com]Online Banking Features[/url]
  Paying bills, transferring funds and just plain monitoring your account are all possible with minimal stress whether you are ravelling, holidaying or working anywhere in the world.

  SvaraRadera