tisdag 17 november 2009

Sverige mot avgrunden?

Merith Wager skriver på sin blogg under rubriken "Tryggheten tål inte ökande utanförskap":
"Mauricio Rojas och Folkpartiet rapporterade 2004 att det 1990 fanns tre (3!) s.k. utanförskapsområden i Sverige, områden där hälften av den arbetsföra befolkningen inte hade jobb. 2004 var antalet utanförskapsområden 136, 2006 lär antalet ha ökat till 156. Det går knappt att räkna ut hur många tusen procents ökning det är… Och i många av de områdena är arbetslösheten dessutom betydligt högre än 50 procent.

De politiker som har styrt Sverige under den här tiden har misslyckats kapitalt och någon verklig insikt märks ingenstans, än mindre kan man skönja ens ett hopp om konkret handling. God natt, Sverige!"

Alltså: Tre (3) områden (med många invandrare) där hälften saknar jobb hade på 14 år ökat till 136!
Är det någon som tycker att det är OK? Ska Sverige gå under? Är det inte dags att rösta på ett annat parti nu?
Merith Wager har en sällsynt kunnig och insiktsfull blogg väl värd att ta del av!


Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Läs även andra bloggares åsikter om
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

6 kommentarer:

 1. Detta var en bra mening i Wagers post, och det krävs lite j-drar anamma för att bryta detta:

  "eftersom vi inte har människor i Sverige som [...] vågar uttala sig utanför pk-systemet (av rädsla för att inte få vara med, att kanske tvingas lämna landet, kanske bli kallade ”främlingsfientliga” etc) så händer inte mycket konkret".

  "God natt, Sverige!", är f ö Marits sista ord i posten. Man skulle önska att alla politiker läste din och/eller Marits blogg, men nu rör man sig i sammanhang där det straffar sig att inte ängsligt anta PK-ståndpunkter, även om de är inkorrekta som i fallet med ankarbarnens (eller ankarMÄNNENS) skyddsbehov.

  SvaraRadera
 2. Frågan är om omvärlden kommer reagera när Sverige utropas till islamsk republik och etniska svenskar flyr till våra grannländer. Eller kommer de bara skratta vid gränsen och säga "Som man bäddar får man ligga." och skicka tillbaka oss?

  SvaraRadera
 3. Vi skickade tillbaka många judar under kriget och utlämnade balter till Sovjet bara några år senare. Det är inte utan att vi förtjänar att skickas tillbaka till mussarna och dom islam-nazistiska koncentrationslägren och en säker död.

  SvaraRadera
 4. SD Är inget annat än Nwo puppets och förtjänar storstryk.
  Och regeringen är en bunt korrupta skitstövlar som styr folk med hjälp av motsättningar som förtjänas dumpas i havet.

  Hycklare hela bunten

  SvaraRadera
 5. Se gärna länktipset för att få lite andra perspektiv.

  http://www.youtube.com/watch?v=yG54D6ODn9o

  SvaraRadera
 6. Fy fan vad ni är skojiga!!! Ni menar väl inte att ni är så in i helvetes korkade att ni tror på det ni själva skriver!? "Sverige utropas till islamsk republik" Haha, din hjärna måste bestå av trocadero......

  SvaraRadera