tisdag 17 november 2009

Moderata Asylpartiet?

Bloggen Two Invandrare skriver läsvärt om Moderaterna i Vellinge:
"Moderaternas riksdagsgrupp förnedrar de lokala moderaterna som kritiserat den påtvingade inflyttningen av asylsökande. [...]Nu gör M likadant som socialdemokraterna. Eftersom Moderaterna under Reinfledts styre tagit principbeslutet att ha massinvandring av asylsökande som högsta prioritet så tvingas nu lokala moderater i landet som tidigare inte velat bli inblandade i alla problem som massinvandringen fört med sig, de tvingas nu inte bara tolerera massinvandring i sin egen ort, de tvingas till och med arbeta aktivt så andra kommuner godkänner massinvandring till sina kommuner.[...]


Moderaternas agerande är skrämmande och lämnar en känsla av oro i magen. Det är svårt att uttrycka i ord, men jag är rädd att M som brukade vara ett borgerligt parti för fri företagsamhet och lägre skatter, nu är ett parti mest till förmån för de asylsökande. Vad ska man kalla ett sånt parti? Asylpartiet?
Ska man skatta eller gråta åt Moderaternas nya slogan, 'barns rättigheter (asylsökandes) går före kommunernas (väljarnas rättigheter) bekymmer'. De säger i klartext att väljarnas intressen kommer sist, alla nya asylsökandes intressen kommer först."

Sunt förnuft, eller hur?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

4 kommentarer:

 1. Ja det är tamefan skrämmande!
  Detta hycklande och förnekande bottnar säkert i en stor (utåt) rädsla för SD och för att förlora invällarnas röster. Jag tvivlar inte på att MÅNGA moderater gärna skulle föra en politik i närheten av den sverigedemokraterna står för. Men ingen vågar erkänna det. Muslimerna har blivit så många att man behöver deras röster. På bekostnad av vårt land och vi som trodde vi skulle få fortsätta vara svenskar.

  SvaraRadera
 2. Jag vill bara upplysa om att det gjorts en opinionsundersökning av vad Vellingeborna verkligen tycker om detta (mottagande av flyktingungdomar).
  Det ger ett helt annat intryck än vad media, sd, och hoprafsade protestmöten ger intryck av.
  Hela 63% är POSITIVA till att ta emot ungdomarna. Och kommunen är snart sagt nerringd av folk som gärna ställer upp för att stötta ungdomarna som gode män etc.

  Skönt att humanism och medkänsla lever i hög grad till och med i Vellinge!

  SvaraRadera
 3. Lars-Erick! Den undersökningen säger nog inte hela sanningen. Dels bär det emot att erkänna att man är emot och dels sade en man i RingP1 att motståndarna bojkottade den undersökningen. Bör inte varje land och kommun först och främst prioritera sina egna invånares behov? Nu får vård,skola och omsorg dra in på resurser medan ett enda område tillåts växa. Det anser jag vara horribelt.

  SvaraRadera
 4. Utlänningar borde inte ens ha rätt att rösta i vårt land, inte ens i kommunal-valen. Det största misstaget var att så lättvindigt dela ut medborgarskap. Inte ens PUT borde få finnas, bara TUT på sin höjd.

  SvaraRadera