måndag 23 november 2009

Våra tre hot: feminismen, islam och snällhet

Feminismen krossar samhällets grund; familjen.
Islam vill krossa vår frihet och vår demokrati.
För mycket snällhet leder till självutplåning.

Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

11 kommentarer:

 1. Utmärkt analyserat!

  Feminismen är egentligen ett oresonligt kvinnoförrakt som tar sig uttryck i manshat, och därmed krossar det familjens grund.

  Islam är nazistiskt och vill ha världsherravälde. Dem som är däremot kan komma att halshuggas.

  Snällhet är pacifism, som i sin tur är diktaturkrameri och livsfarligt för bevarandet av demokratin.

  SvaraRadera
 2. Frågan är om man inte i vissa fall kan byta ut "snällhet" mot "dumhet"

  SvaraRadera
 3. Håll utkik efter Demokratbloggen istället för Demokratibloggen

  http://demokratbloggen.wordpress.com/2009/11/24/jag-har-startat-en-ny-blogg-idag/

  SvaraRadera
 4. För att veta att moskéer och Arabiska imamer farligare än nazism och farligaste än massförstörelsevapen.

  fd muslim och fd imam
  http://hahahafunny.wordpress.com

  SvaraRadera
 5. Det är synd att det är så mycket kvinnoförakt i invandringskritiska kretsar. Feminismen slår inte sönder familjerna, feminismen arbetar emot mäns våld mot kvinnor som splittrar familjerna. För att kvinnor ska ha rätt till sin egen kropp, rätt att ta del av samhället och att ha en egen inkomst. Att inte utnyttjas sexuellt av män på olika vis och rätten att besluta om sina barns liv.

  Så det handlar inte om förakt för sig själva, inte för familjen och inte för moderskapet. Det är den extrema vänstern som har dessa tankar, inte feminismen i sig, även om många normala vänsterkvinnor är feminister. De flesta är gifta och har barn och lever ett normalt liv. Så feminismen är inte skulden till det som ständigt påtalas, det är förakt mot en kvinna som fattar egna beslut som man visar då man föraktar feminismen!

  SvaraRadera
 6. S-kvinnorna fick, på 70-talet, igenom "ungkarlsbeskattning" av alla, även familjeförsörjaren. Avsikten var givetvis att ingen förälder skulle kunna försörja sin familj på sin egen lön, medan den andra var hemma och skötte hem och barn. Därmed tog man bort familjen som en ekonomisk enhet. Man krossade den traditionella familjen och möjligheten att vårda egna barn. Man ses inte längre som två vuxna som samarbetar för den gemensamma familjens bästa och kompletterar varandra, utan som två skilda individer som måste försörja sig själv och endast sig själv. Egoism blir norm. Barnen vinner inte sina fäder, utan förlorar nu båda föräldrarna. Barn och föräldrar har idag mindre tid tillsammans än då bara pappan jobbade borta, eftersom båda måste jobba heltid och hushållsarbetet måste skötas på den korta fritiden. Ettåringar tvingas "börja skolan" innan de är utan blöja eller kan tala. De kan inte berätta för föräldrarna vad de upplevt under sina åtta till tio timmar på dagis. Har någon feminist klagat över detta? Har någon feminist krävt att vård av egna barn ska jämställas med ett arbete med barnomsorg och ge lön och pensionspoäng? Det har inte jag hört i alla fall. Men det har kanske du? Handlar inte detta om förakt för den traditionella kvinnorollen, moderskapet och vården av egna barn? Vad handlar det annars om?

  SvaraRadera
 7. mest idiotiska blogg jag någonsin stött på! Du som skriver måste ju bo i en bubbla. Det finns en värld därute där människor inte är så trångsynta. Ta och utbilda dig lite innan du häver ur dig fördomar och galenskaper. Du kommer skämmas senare i livet när du förstår vad du publicerat på nätet för alla att se.

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 10. Bästa Ultra V:

  Tyvärr, Feminix har rätt. Det du kallar feminism, och tror är en välsignelse, är den mest cyniska kvinnofälla som någonsin konstruerats. Feminismen idag ("likhetsfeminism", dvs kön är en social konstruktion och vi är "egentligen" alldeles lika psykologiskt) är vårt största hot - större än t o m islamism.

  Hurså??

  Jo, eftersom vi vanliga, sekulariserade liberalsocialister inte har verktyg att värja oss mot den, utan köper allt med hull och hår. Och de stora förlorarna är barnen. Dvs framtidens kvinnor OCH män.

  SvaraRadera