tisdag 17 november 2009

Det kusligaste med islam

Det kanske mest kusliga med islam är att västerlänningar som konverterar till islam, och som tidigare avskydde stening av otrogna och hängning av homosexuella, även de försvarar efter sin konvertering detta avskyvärda.
De menar, på fullt allvar, att den otrogna ska stenas och den homosexuella ska hängas. De har ju brutit mot Gud. Om din son eller dotter bryter mot Gud är de inte längre din son och dotter, de är bara något avskyvärt, som måste utplånas.
Därför kan en far döda sin dotter. Dottern han tidigare älskat. Därför kan fäder och mödrar, bröder och systrar stena sin dotter och syster, som de tidigare älskat.
Och detta försvaras alltså av människor som är födda i frihetens Sverige och som konverterat. Det är så skrämmande och obegripligt att man värjer sig. Islam är som hjärntvätt. Islam är vidskepelse. Islam är fasansfullt.

Därför måste invandringen av muslimer begränsas till enbart kvotflyktingar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!
http://intressant.se/intressant

6 kommentarer:

 1. Vad gör RFSL? Tiger som muren gör dom. RFSL är en stor organisation. Jag är helt övertygad om att det finns fler bögar än muslimer i Sverige. Så vad är de rädda för? Det räcker bara att de sätter ner foten och ryter ifrån. Så får de svensken med sig. I Sverige så hatar vi inte homosexuella eller vill döda dom. Vi är civiliserade. De som inte vill assimilera sig bör lämna landet!

  SvaraRadera
 2. RFSL tror väl, likt alltför många, i sin enfald att Islam ska vi svenskar kunna påverka med vår "humana" och rättvisa syn på allt och alla.

  Lite konstigt faktiskt att Åke Green åkte in för ett uttalande vilken muslim som helst skulle komma undan med.

  SvaraRadera
 3. En svensk som blir muslim är värre än en invandrad muslim. Några av dessa aparta figurer är ju verksamma på en del debattsajter och i kommentarsfält. Ytterst motbjudande/M#h

  SvaraRadera
 4. Dom homosexuella är lika hjärntvättade som resten av pladderhumanisterna. Konvertiterna är i regel snäppet mer extrema än dom födda muslimerna. Jag har försökt förstå detta fenomen genom att studera konvertiterna men har fullständigt gått bet. Det går inte att diskutera med dem. De är väldigt misstänksamma mot alla kuffar.

  SvaraRadera
 5. Alla muslimer är lika medskyldiga. Oavsett vilka hiskliga saker radikala islamister hittar på så är det knäpptyst på de "snälla" muslimerna.

  De hade annars kunnat ordna motdemonstrationer mot de radikala slöddren, och som det verkar på deras oskyldiga resonemang så tycks de vara i majoritet, så ut och motdemonstrera då för fan!

  Men det gör de inte ... se där, medskyldiga!

  Eftersom de är lika nazismen så borde koranen förbjudas precis som Hitlerkoranen har blivit förbjuden. Det går inte att få tag på den varken på bibliotek eller i bokhandlar.

  Varför? Nazismen kränker människor!

  Men det är ju precis vad muslimerna gör också, radikala såväl som passiva medlöpare.

  Själv får jag inte längre skriva vad jag vill på den där löjliga Metrobloggen, för det är hets mot folkgrupp tycker dom. Lagen om hets mot folkgrupp kan sedan användas för att fullständigt förtrycka landets egna befolkning.

  Jag har bytt bloggtjänst nu, men min blogg heter nästan likadant, men den har en annan adress förstås. Så nu kan jag fortsätta att blogga vidare som om ingenting har hänt.

  Där sket de sig!

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Även om det inte har med ämnet ifråga att göra så måste jag säga det här med tanke på omständigheterna: Jag har varit en beundrare av Nima Dervish, men med tanke på hans kvinnoförakt tar jag helt avstånd från honom: ( http://www.realtid.se/ArticlePages/201002/03/20100203104824_Realtid135/20100203104824_Realtid135.dbp.asp?sAction=lk ).
  Han förtjänar inte längre vårt stöd. Dessutom är han för opålitlig. Ett konsekvent avståndstagande är aktuell.

  SvaraRadera