tisdag 10 november 2009

En myt att SD är farligare än s

SD är inte farligare än sossarnas Lucia-beslut från 1989. Då beslutade s-regeringen att endast konventionsflyktingar skulle tas emot. Det är alltså en myt att SD är farliga. I själva verket är de de mest människovänliga. De vill att alla som bor här, invandrare som svenskar ska få ett jobb och ett bra liv, innan vi släpper in ännu fler ekonomiska "flyktingar". Det är ju ett svek mot alla som redan är här att släppa in ännu fler, som inte kan få jobb och ett tryggt liv. Och ett svek mot de som kommer, att de inte kan få jobb. Googla Lucia-beslutet och jämför med SD:s partiprogram så får ni se!

Margareta Strömstedt (Släpp inte Katla över bron igen
) är bekymrad och tror att Sverigedemokraterna är farliga som "Katla". Men det är ju precis tvärtom. SD är de enda som står upp till försvar för vår svenska kultur och våra svenska värderingar. Dessutom är de det enda partiet som vill att barn, som Emil i Lönneberga, ska kunna få vara hemma hos sin mor de första åren av sina liv. Margareta Strömstedt behöver alltså inte oroa sig.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!
http://intressant.se/intressant

6 kommentarer:

 1. Hur kom Emil in i det här? Vill sd att Sverige ska gå tillbaka till det småländska bondesamhället? Att få Astrid att framstå som sd-anhängare är ju bara löjligt. Om hon levt idag hade hon med största sannolikhet blivit heligt förbannad, oavsett hur skröplig hon varit.

  SvaraRadera
 2. SD vill att barnomsorgspengarna ska delas på alla barn. Nu får dagisbarn ca 100 000 kr/år i subvention för sin dagliga vård, hemmabarn får 0 kr. Du får gärna förklara exakt vad Astrid inte skulle gilla hos SD! Är det att inte ta in fler, än vi kan ta hand om? Är det fel att ta emot endast konventionsflyktingar?(Då hade ju även (s) fel 1989.)
  Är det att svenska jobb främst ska gå till de svenskar och invandrare som redan är här istället för till de som knackar på dörren? Är motsatsen bättre? Har Sahlin rätt i att Mohammed ska ha förtur? Är det fel att stödja de som vill återvända hem? Förlåt mig, men jag förstår inte hur du resonerar?

  SvaraRadera
 3. Vi vill återgå till ett homogent land där svenskar är svenskar och inte araber överallt.

  SvaraRadera
 4. islams värderingar o kultur vill vi riktiga svenskar inte ha i Sverige.!! jag har ALDRIG träffat en riktig svensk som vill ha dessa avarter här i vårt tyvärr redan förstörda Sverige

  SvaraRadera
 5. och jag är så förbannad på alla svenska politiker som inte törs erkänna misstaget att urskillningslöst ta hit alla dessa primitiva arabiska muslimer..som förstört vårt vackra sverige titta tillbaka på 50 och 60 talet då vårat vackra sverige var en idyll det riktiga paradiset....//Pär

  SvaraRadera
 6. Det är inte invadnringen hit eller dit som är det som oroar med SD. Det är vad ni dårar ska göra sen. Som knegare har man fan inget att hämta av sånna borgarrunkare som ni.

  SvaraRadera