söndag 8 november 2009

Svenskar har rätt att vara svenskar i Sverige!

"All typ av kolonisering är fel, det är fel av muslimer att komma hit och kräva att landet ska anpassa sig till deras religion, precis som det vore fel av en miljon svenskar att hoppa på ett plan, flyga till Bagdad och försöka kolonisera delar av staden till att anpassa sig till svensk kultur, och svenska lagar. Det är kulturimperialism." Skeåning


Jag fick en kommentar från Skeåning. Den är så läsvärd så jag lägger den här i sin helhet:

"Mångkultur och massinvandring handlar inte om att den svenska kulturen blir influerad. Det handlar om att den krossas, och ersätts genom massiv demografisk förändring. Vi ser samma mönster runtom i Europa, vi ser det i våra egna förorter. Åk till Japan och säg till Japanarna att de inte har rätt att bevara sin kultur som huvudkultur i sitt eget land. Åk till Saudiarabien och säg till saudierna att inom 10 - 20 års tid kommer mecka inte längre vara en muslimsk stad. Säg till Japanerna att Tokyos befolkning genom massinvandring, skulle ersättas inom ett par decennium, och därmed se till att den Japanska kulturen blir sekundär i deras eget land, och att deras egen befolkning blir minoritet i deras eget land. EU och FN skulle stå bakom Japanernas rätt till att motsäga sig en invasion av Tokyo.
Varför?
Därför att de har rätt att bevara sin kultur i sitt land, de har rätt att vara Japaner i Japan, och vi har rätt att vara svenskar i Sverige.
All typ av kolonisering är fel, det är fel av muslimer att komma hit och kräva att landet ska anpassa sig till deras religion, precis som det vore fel av en miljon svenskar att hoppa på ett plan, flyga till Bagdad och försöka kolonisera delar av staden till att anpassa sig till svensk kultur, och svenska lagar. Det är kulturimperialism.
Sekulariserade muslimer som anpassar sig, och inte lever efter koranens alla hatiska budskap som att alla icke muslimer är otrogna kaffars som ska behandlas illa, är givetvis inget problem. Så länge invandringen bedrivs med måtta, dagens massinvandring däremot förändrar det här landet till det yttersta på många orter, där svenskar hamnar i minoritet, och den svenska kulturen totalt ersätts, och där många svenskar känner sig som en ovälkommen gäst, i sitt eget land. Detta är förkastligt. Det är ett segregerat kaos stavat mångkultur. Vi behöver en tydlig assimilerings politik och en invandring med måtta, om inte det här landet helt ska förlora sin identitet, och förbli ett rotlöst kaos fyllt av motsättningar.

Skeåning, den 5 november 2009 23:44"

Tack Skeåning!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!
http://intressant.se/intressant

4 kommentarer:

 1. Hoppsan! Tack själv Feminix. Och jag menade sekulariserade muslimer, inte sekundära. Fel ordval.

  SvaraRadera
 2. Ändringen är gjord! Tack än en gång!

  SvaraRadera
 3. En Sverige-kämpe mindre. RIP

  http://www.youtube.com/watch?v=dUX0MkPkirg

  SvaraRadera
 4. En stor förlust. RIP Weine!

  SvaraRadera