fredag 2 oktober 2009

Öppna dina ögon Svensson! Vi blir i minoritet!

På bloggen Erik Herbertson finns en kommentator som kallar sig EnEvighet7. Han skriver så bra och säger vad jag skulle vilja säga, men inte förmår. Jag hoppas han inte misstycker att jag kopierar hela hans inlägg, 16 sept. 2009:
"Eurabia är ett reellt hot. Redan idag finns det orter där svenskar är en minoritet, men låt oss ta en titt på helheten…

Sverige har en populationstillväxt på 0,86% (enligt SCB 2009). Detta innebär att vår population kommer att dubbleras på (T(2) = ln 2 / 0,0086) 80,5 år. I dagens tillväxttakt kommer Sverige 2090 alltså bestå av dubbelt så många invånare som idag.

Samtidigt ligger fertilitetstalet i Sverige i snitt (1,91; 1,88; 1,85; 1,77; 2005-2008 enligt SCB) på 1.85 barn/kvinna. Detta innebär att andelen svenskar kommer att minska markant till 2090.

Den här utvecklingen innebär vi svenskar kommer vara en minoritet i vårt eget land inom 30-70 år, förutsatt att samma politik med massinvandring fortsätter. Vilka är det som vill förändra politiken för det bättre, medan vilka är det som vill fortsätta samma kopiösa massinvandring? Sanningen är den att det är enbart Sverigedemokraterna som säger ifrån.

Låt mig fortsätta… Majoritetssamhället kommer alltså att övergå från svenskarna till något annat. Frågan är vad 'något annat' är? De flesta noterar att massinvandringen domineras av människor från muslimska länder. Därför är det bara rimligt att gissa att majoritetssamhället kommer bli muslimskt. Detta är ingen utveckling som är unik för Sverige, utan sker i hela Europa – hence Eurabia!

Ja nativitetstalen sjunker i världen och de är definitivt lägre bland andra generationens invandrare, men de är fortfarande högre än våra tal i väst – bl.a. Sverige – och de kommer fortsätta att vara så i överskådlig tid. Dessutom har etniska minoriteter generellt sett högre nativitetstal än ursprungsbefolkningen. Vi ser inte att detta kommer att förändras de närmaste åren.

Det är även skillnad på folk och folk. Turkar har fertilitetstal på 1.87 (2008) – vilket är typ lägst i hela mellanöstern och därför ett orättvist exempel – medan andra folk som t.ex. somalier har fertilitetstal på 6.6 (2008).

Massinvandringen bidrar kraftigt till vår undergång. Detta är såklart OM samma politik fortsätter, men den kanske förändras (förhoppningsvis). Om du inte vill att dina barn ska växa upp i ett svenskt samhälle baserat på västerländska värderingar så är det dags att säga ifrån. Det som sker i Sverige (och Europa) är inte att det växer en minoritet från nån procent till 8%, utan vad som händer är att svenskarna som folk ersätts med andra folk med andra värderingar.

Samma människor som vi låter stanna och ger rösträtt röstar till 80% på vänstern och de röstar ganska enhälligt för en fortsatt massinvandring. Idag är invandrarrösterna (med fokus på muslimerna) tungan på vågen i många europeiska val – imorgon är de en stark samhällskraft som bara kräver mer bensin på brasan tills vi svenskar är en obetydlig minoritet.

När kommer svenskarna att vakna? Kommer vi att vakna för sent? Om du verkligen bryr dig om det svenska kulturarvet och den västerländska idétraditionen så är det dags att du slutar demonisera partier som Sverigedemokraterna och Danskt Folkeparti. Ja, de har sina brister, men om vi inte får in Sd i riksdagen, om inte politiken förändras radikalt så kommer Sverige gå förlorat. Än så länge är det faktiskt bara Sd som protesterar och tar problematiken på allvar.

Därför säger jag; gör din samhällstjänst och rösta SD 2010!"

Tack så mycket, du okände EnEvighet7!

Tillägg 3/10 09 Min favoritsosse Leif Haglund:"Men här hos oss ska vi vara så jävla politiskt korrekta att vi pålägger oss självcensur för att vara makthavarna till lags. Vad vi innerst inne tycker vågar vi inte säga högt. Det får bli ett slut på hyckleriet. Det var välgörande med Anna Ankas uppfriskande uttalande. Om min hustru inte har något emot det, ska jag hänga upp ett foto på Anna Anka på sovrumsväggen."

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. Har man blundat länge så är risken stor att man blir bländad och inte kan se klart på en stund när man åter öppnar ögonen.

  Se´n har vi ju förstås de som inte ens vågar prova.

  SvaraRadera
 2. http://www.youtube.com/watch?v=bxkV0L829v8

  En föreläsning från en Egypter, som berättar vad som sker då muslimer tar över. Egypterna, kopterna har idag ingen kultur kvar. Araber har tagit över.

  Man får inte ens lära sig om Egyptisk kultur längre i skolorna, eller språket. Enbart Arabiska.

  Det som passar tar muslimer självklart över. Så snart kommer vi att få veta att det var Muhammed som byggde pyramiderna

  SvaraRadera
 3. Jag, EnEvighet7, finner du på YouTube här;

  http://www.youtube.com/user/enevighet17

  Jag är inte Sverigedemokrat, men jag kommer taktikrösta på dom 2010. Dagens invandringspolitik är helt vansinnig och det har den varit ända sen 68-generationen tog makten om det här landet.

  I övrigt är jag bara trött på självhatande socialister som kastar sig i famnen på totalitära krafter och fega liberaler som har övergivit Upplysningen.

  Jag har inget emot att människor flyttar till Sverige, bara de kunde ta seden dit de kom och lärde sig våra sociala koder i syfte att bli en del av det svenska samhället.

  Det hade inte heller skadat om fler människor än Sverigedemokrater vågade ta ideologiska konflikter med Islam. Helt allvarligt, både liberaler och feminister borde klösa ut ögonen på alla dessa islamister som media gullar med. Se t.ex. klippet nedan angående varför islamister stödjer hustrumisshandel:

  http://www.youtube.com/watch?v=DQsPXNlM1gc

  En trevlig idétradition det där...

  /EnEvighet7

  SvaraRadera