måndag 28 september 2009

Islamismens ansikte för hemskt för att visas

Ja, islamismens ansikte är för hemskt för att visas. Jag hade en film på min blogg. I en länk till en annan blogg. En film om en islamistisk avrättning av en fånge. Slakt egentligen. Värre och grymmare än slakten av djur. När jag såg filmen blev jag faktiskt chockad. Jag kan inte ta på mitt ansvar att någon mår dåligt och får mardrömmar av något på min blogg. Därför tog jag bort länken.

Jo, jag vet att alla muslimer inte begår dessa vidriga brott. Men - dessa hemska mord begås i Islams namn. De begås i Allahs namn. Dessa hemska dåd är en del av religionen Islam oavsett vad de "snälla" muslimerna säger.

De "snälla" muslimerna säger att just de har den "rätta" islam. Men detsamma säger de "elaka" muslimerna. Och att gränsen är hårfin, det visar historien om den "snälle" muslimen Mohamed Omar, som över en natt blev "elak". Elak därför att han har regimen i Iran som sitt ideal. Därmed godkänner han hängningar och steningar och piskstraff. Han godkänner avrättningar på "otrogna", gaypersoner, ja alla som gör något som muslimerna anser fel. Han godkänner att dessa människor avrättas på ett grymmare än man slaktar djur.

Och det otäcka och tragiska är att unga naiva sökare blir "förälskade" i denna hemska religion. Och det sprider sig i Sverige, med våra invandrings- och mångkulturskramande politiker goda minne.

Vad angår det oss i Sverige vad "elaka" muslimer i andra länder gör? Och våra muslimer är så snälla, så snälla. Jo, jag vet, men gränsen kan vara hårfin. Se på Muhamed Omar! Och muslimerna är så få. De blir aldrig i majoritet. Var inte för säker!

Med hjälp av enkel matematik och befolkningsfakta kan man räkna ut att muslimerna kommer att bli i majoritet om två eller högst tre generationer. (Om invandringen fortsätter som hittills går det fortare.)

Svenskar föder faktiskt bara 1,5 barn i genomsnitt per kvinna. Den svenska befolkningen krymper därmed med ungefär en fjärdedel för varje generation. 100 svenskar blir 75 på en generation. På två generationer blir de till 56 och på tre generationer 42.
Muslimerna föder i genomsnitt fyra barn per kvinna. Det innebär att de fördubblar sin befolkning för varje generation. Det innebär att 10 muslimer blir 20 på en generation, 40 på 2 och 80 på tre.
Någon gång mellan två och tre generationer blir alltså muslimerna i majoritet. Då är friheten slut i Sverige. Våra efterkommande får betala priset för våra "goda" politikers misstag.

Därför, gott folk, behövs de invandringskritiska Sverigedemokraterna. De är faktiskt vår enda chans.

Bra av Sara Mohammad (Glöm aldrig Pela och Fadime): Kulturrelativister sviker utsatta flickor

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

5 kommentarer:

 1. Jag är övertygad om att problemet i första hand inte är att de är muslimer. Religionen predikar mycket galet men det finns tokigheter i kristendomen också utan att någon följer dem. Vi har civiliserats. Jag tror mer att lösningen finns i generna. Det tror inte SD och därför tror jag inte att SD har lösningarna på problemet.

  Islam är inte välkommet i Sverige, men inte heller arabiska och persiska utövare av kristendom.

  SvaraRadera
 2. Jonas!Jag tror att en fanatisk religion plus stenhård fostran från späd ålder plus koranskola plus terroristutbildning skapar fanatiska människor kapabla till att döda och spränga sig själv och andra. Glöm inte att de tror benhårt på att de som belöning kommer till paradiset. Det är detta som utgör faran för hela världen.
  De får från bandomen lära sig att bortse från sunt förnuft och vetenskap och tro på dessa sagor och vidskepelse. Detta kan bara motverkas genom upplysning om eländet och att vi i väst måste visa att vi är klokare.

  SvaraRadera
 3. Jonas, just nu är bloggaren Allah på bloggen Allah Akhbar hotad till livet av en fanatisk mussla. Denna kvinna utbildar sig dessutom till läkare skriver hon. Jonas, ärligt talat, vill du verkligen bli behandlad av en läkare som hotar meningsmotståndare till livet? Eller som för den delen ställer diagnosen efterbliven på en annan människa bara utifrån en blogg?

  Tycker det var helt rätt att stänga av Nicodon och Hellekant från deras läkarutbildningar. Men denna Sara är ju muslim så då gäller väl helt andra regler än för svenskar i gemen. Korrigering, Nicodon skulle bli syrra inte läkare men ändå.

  SvaraRadera
 4. Islam är hemskt. Förstår att du inte vill visa upp det råa. Är många gånger själv tveksam till vad jag håller på med som lägger upp allting. Men sanningen måste fram

  SvaraRadera
 5. Alla muslimer är inte terrorister men alla terrorister är muslimer...
  //WR

  SvaraRadera