tisdag 15 september 2009

Islam är en mardröm för världen

Sverige är fullt av naiva islamkramare, som tror att islam är som vilken religion som helst. De har inte förstått att islam är en totalitär ideologi.
Det är inte vi i väst som har skapat "vi och dom". Det är islam. Islam säger alltid till sina trogna: Var hård mot de otrogna och god mot dina bröder.
Vi uppmanas att se muslimer som individer. I verkligheten är det islam som gör allt för att avindividualisera muslimerna och göra dem till ett kollektiv.
Islams mål är att göra hela världen muslimsk och införa sharialagar. Enda anledningen till att det inte redan har skett i Sverige är att de ännu befinner sig i uppbyggnadsstadiet. De ökar sin befolkning och de bygger upp sina egna små samhällen i förorterna. De bidar sin tid. Tills den dagen kommer då de vinner makten i det sista demokratiska valet.
Under denna uppbyggnadstid är det muslimens plikt att visa sig artig och ödmjuk inför landets ursprungsbefolkning. Det är inte förbjudet att ljuga inför de otrogna. Tvärtom, det är en god gärning. Skulle man avslöja sanningen att man vill ta över landet, skulle man göra ursprungsbefolkningen fientlig. Det vill man ju inte.

Frågan är alltså inte varför muslimerna ljuger om sina avsikter. Frågan är istället varför våra politiker i samtliga sju riksdagspartier ljuger om invandringens katastrofala följder.
Varför ljuger alla partier om invandringen?
Alla, utom ett: Sverigedemokraterna.


Ted Ekeroth visar på skillnaden mellan kristendomen och islam.
Från Ted Ekeroth:
"Jesu ord: 'Älska era fiender och be för dem som förföljer er; då blir ni er himmelske faders söner.'

Låt mig sätta det i relation till muslimernas främsta förebild, 'den perfekta människan', det moraliska föredömet – profeten Muhammed (Ibn Ishaq s.387):
'Om Gud ger mig vinsten i Quraysh i framtiden, så ska jag lemlästa 30 av deras män'
Ibn Ishaq s. 369:
'Döda varenda jude som du får makt över '
Sahih Muslim, bok 1, nr 29:
'Jag har blivit beordrad att slåss mot människor om de inte säger: Det finns ingen gud utom Allah'
En till? Bukhari, bok 52, volym 4, nummer 177:
'Timmen är inte slagen förrän du slåss mot judarna, och stenen där en jude gömmer sig bakom kommer att säga ‘O muslim! Det är en jude som gömmer sig bakom mig, döda honom!’ ' "


Fredrik Runebert beskriven den islamiska staten.
Från Contra, Fredrik Runebert:
"Kännetecknande för en islamisk stat är att den bygger på teokrati och inte på demokrati. Man kan med andra ord inte rösta bort statsreligionen såsom gjorts i Sverige där stat och kyrka har skilts åt. En teokrati bygger på att Gud styr landet och de som tolkar Guds (Allahs) lag är de skrift- och rättslärda (ulama). Islam skiljer sig från andra religioner på så sätt att det är en allomfattande lära som sträcker sig längre än till privatlivets helgd och till den individuella moralen."
Dick Erixon om illegala invandrares rätt till vård.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Veckans citat är författat av SolGuru, i en kommentar på Wodinaz:
"Givetvis måste de [SD] fortfarande följa samma PR-regler som gör att inte Moderaterna kan prata om 'slöfockar' utan väljer termen 'utanförskap'..."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

5 kommentarer:

 1. precis så sa man om judar för 100 år sedan. och om katoliker i sverige i början på 1900-talet ojoj vad katolikerna har tagit över sverige eller hur....

  SvaraRadera
 2. En liten god nyhet iaf är att Oussama Kassir fick LIVSTID!!! Woooohooooo!!!!

  SvaraRadera
 3. Anynom,
  Du är en idiot om du ens tror att de går att jämföra. Helt andra tider, normer, överlevnadschanser, invandringsantal, you name it.

  SvaraRadera
 4. Ja du, Anonym 17:59
  "precis så sa man om judar för 100 år sedan"

  Och efter 100 år så är det tydligen bara Sverigedemokraterna som står upp för judarnas rättigheter i dag.

  Atomernas vägar äro outgrundliga.

  Medel Svensson

  SvaraRadera
 5. Har märkt något märkligt när det gäller media. När TV bjuder in vissa "kunniga" invandrare-muslimer att delta i programmet och prata, då är det för det mesta snack om - just islam. Sällan kan man höra om hur de som individer ser på det svenska samhället utan tvärtom - de vill klaga över hur svenskt samhälle ser på dem. Och då börjar det med massa eländen. Tänker just nu på Hallal-TV. Vilken skit.
  Och när det gäller islam, då ska de "kunniga" alltid betona att islam är en fredlig religion. Vilka hycklare. Det begås hundratals mord varje dag just i de talrika muslimska länderna runt jorden, i Allahs, Mohammeds och islams namn. Folk dödas ständigt och jämnt av terrorister och självmordsbombare. Som är förstås - muslimer. Och vilka som dör? Muslimerna såklart! Sunni-muslimer slaktar och dödar shia-muslimer och tvärtom i Kandahar, i Islamabad, i Baghdad, muslimska separatister dödar också hinduer i Indien osv.
  De ska försvara sin religion på alla sätt och vis och med alla (o)tillåtna medel, men om nån annan uttalar sig om den mörka sidan av (mass)invandringen då blir man per automatik klassad som islamofob och rasist. Allting är perfekt med islam, felet ligger här hoss oss i våra attityder och värderingar. och vårt system är uppenbart fel på, enligt "de kunniga och lärda". Så - varför inte flytta tillbaka till mindre elände, fred, framgång, hög utvecklad samhälle med demokratiska värderingar som värnar både om individen och om grupper och bla, bla, bla? Man behöver inte byta ens kläderna - man kan använda samma kläder man har här på sig (otminståne kvinnor).

  SvaraRadera