fredag 18 september 2009

Ett sant ord om Sveriges problem

Ovanligt klokt om Sveriges problem skriver bloggen "Kristers blogg - Gluefox". Detta borde alla förstå:
"Sverige har i första hand ansvar för landets egna medborgare, som levt i landet hela sina liv. Att jag tycker det är förskräckligt är inte för att jag är rasist. Jag är inte rasist!!!! Men jag anser att föräldrar, som t ex ger grannarnas barn finare julklappar än de egna barnen och som låter sina egna barn äta avfall och sedan bjuder grannarna på fin middag, är synnerligen dåliga föräldrar. Ja de är t o m ondskefulla!

Nu tänker givetvis någon, 'Och du skall kalla dig kristen och är en sådan rasist och egoist! Skäms!!!' Problemet för dig som tänker så är att det jag säger faktiskt också är den kristna synen! I 1 Tim 5:8 läser vi:
Men om någon inte sörjer för sina anhöriga, i synnerhet den egna familjen, har han förnekat tron och är sämre än en som aldrig har trott.

Ett land som behandlar sina egna invånare sämre än de som kommer utifrån är ett orättfärdigt land. Våra kära politiker, som sitter i regeringen och fattar sådana här beslut, har pensioner på 47 000 kr/månad (eller något liknande) och struntar i vanliga människors villkor. De utgör en egen adelsklass. Men har man arbetat hela sitt liv och sedan skall leva på en relativt liten pension och då ser hur människor som kommit hit från andra länder och aldrig bidragit med ett öre till det svenska välfärdssystemet får det ekonomiskt bättre än en själv, ja då känner man att något är galet. Och det handlar som sagt inte om rasism! Inte alls! Det handlar om rättfärdighet. Om sunt förnuft!

Personligen anser jag att flyktingar som vill ta hit sina anhöriga själva måste bekosta deras uppehälle etc. Så är det i många länder. Här håller jag helt med Sverigedemokraterna (vilket inte betyder att jag röstar på dem – men vem vet?)."

Jag bugar och tackar för dessa kloka ord! Tack Krister - Gluefox!
Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

  1. Här var det sparsamt med kommentarer, verkligen...

    SvaraRadera
  2. http://blogghelvetet.se/blogg/?p=2653

    Värt att läsa

    SvaraRadera