lördag 19 september 2009

Religionskrig börjar med stenar

Folk flyr från religionskrigen i sina "mångkulturella" hemländer.
De välkomnas i Sverige, som blir "mångkulturellt" och får religionskrig.


Religionskrig börjar med stenar.
Våra barnbarn får betala för våra misstag.

Stopp nu! STOPP NU!


Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

4 kommentarer:

 1. Det är hutlöst övermodigt, eller snarare felaktigt, att kalla din sajt för en tankesmedja. Grundidén med en tankesmedja är att samla intellektuella krafter för politisk påverkan.

  Konfliker eller krig av religiös karaktär börjar med att en part hävdar legitimiteten och autenciteten i en religion över en annan. Inte helt olikt det som påstås på "tankesmedjan" Feminix.
  Att förvara en fabel gentemot en annan är lika intellektuellt beklämmande som Finlands och Sveriges kiv över tomtens hemvist.
  Däremot verkar inga tomtefanatiker vara beredda att döda för myten. För det krävs det religiositet.

  SvaraRadera
 2. Men det är ju det islam gör. Hävdar sin överlägsenhet över alla andra.

  SvaraRadera
 3. Religiovakt! Sossarna hade en tankesmedja och då ville inte jag vara sämre. Samla intellektuella krafter för politisk påverkan är just min bloggs motto.

  SvaraRadera
 4. Hörde nyss en ung bimbo på Rapport flinande deklarera att hon alltis skulle rösta på socialdemokratrena. Bara för att dom drev frågor som hon ansåg viktiga. Om hon kommit fram till detta ställningstagande med hjälp av tankesmedjan eller utan den låter jag vara osagt. Brist på tankeverksamhet i just det enskilda hjärnkontoret verkar det dock ha varit.

  SvaraRadera