fredag 28 augusti 2009

Sverige - landet Tvärtom

Min helt privata åsikt är att Sverige av idag har blivit tvärtom mot Sverige av igår.

Förr var man en god patriot när man sade: Sverige åt svenskarna!
Idag ses man som närmast landsförrädare om man säger detsamma.

Sverige är dessutom det enda landet där en dubbelmördare kan bli präst. Vem vill ha en dubbelmördare som själavårdare? Vill svenska folket ha en mördare som präst?

Jag börjar mer och mer skämmas över vad mitt land har blivit. Eliten som styr landet bryr sig inte om vad folket vill. Vi behöver Sverigedemokraterna i riksdagen.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Läs även andra bloggares åsikter om
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

6 kommentarer:

 1. PK-iterna kommer säkert vara jätte-positiva till att en dubbelmördare blir präst och säkert kyrkan själv också. Personligen tycker jag det är lite som att låta en pedofil få jobb på ett barnhem...

  SvaraRadera
 2. Anledningen till att uttrycket "Sverige åt svenskarna" inte längre ses som patriotiskt är att vi i dagens Europa satsar på samarbete över nationsgränserna snarare än nationalism. Genom att uttrycka "Sverige åt svenskarna" exkluderar du alla som inte är svenskar från tillträde till landet. Genom ökat samarbete och ökad handel över nationsgränserna har vi uppnått varaktig fred och välstånd. Genom att utländsk arbetskraft kan komma till Sverige vid behov kan vi öka den ekonomiska tillväxten och därmed välståndet. Det gagnar Sverige att landet inte bara är åt svenskarna.

  SvaraRadera
 3. Sverige åt svenskarna inte längre patriotiskt, hur menar du?
  För mig betyder uttrycket också att svenskar ska bestämma i sitt eget land och att Sverige ska värna sitt eget folk först.
  Svenska skattemedel ska väl i första hand användas till svenska folkets behov. Vi har ingen skyldighet att vara hela världens socialbyrå.
  Ska svenska pensioner sänkas (inte räknas upp), ska vård, skola och omsorg försämras för att vi "måste" ta in alla ekonomiska migranter som kan resa hit?

  SvaraRadera
 4. Hej från Thore
  Jag har skrivit om Islam i 17 år.
  Nu börjar många Svenskar inse att det är fara på färde.
  Läs mera på min sida
  http://kylingecity.spaces.live.com/
  Där finns över 3000 bilder dock inte bara om Islam. Men det finns flera Video om Islam samt länkar. Och så mina funderingar.
  Kram på er
  Thore

  SvaraRadera
 5. Thore! På Kylingecity hittade jag en vacker bild, inget mer!

  SvaraRadera
 6. Att låta en dubbelmördare bli präst är lika lyckat som att låta en våldtäktsman som har mördat sitt offer av barmhärtighet för hennes smärtor i underlivet efter våldtäkten få pris för dett i Svenska hjältar-galan. Men va fasen, i lördags blev ju en brottsling nominerad till pris i denna "gala", nämligen en brottsling till barnmorska som har gömt illegala invandrare i Sverige i minst 18 års tid. Liksom förra året var det en invandrarbrottsling som hade gjort samma sak som blev nominerad, hon fick förresten pris för att ha begått en massa brott så nästa år får väl en våldtäktsman+mördare samma pris!

  SvaraRadera