tisdag 18 augusti 2009

Stoppa invandringen och avlöna moderskapet!

Invandringen måste stoppas tills vi löst integrationsproblemen med de som redan är här! Endast verkliga flyktingar, ca 5%, ska tillåtas.

Att ta in ännu fler arbetslösa afrikaner och araber, när de som redan är här inte kan få ett värdigt liv, det är oansvarigt. De nya kan då inte heller få ett värdigt liv. De blir arbetslösa, trångbodda och en del blir kriminella.

Stoppet får vara så långt som krävs; 10 till 50 år. Huvudsaken är att inte ta in fler, som inte kan erbjudas ett värdigt liv.

Befolkningsfrågan löses genom att stimulera svenska kvinnors barnafödande. Det sker genom att uppvärdera kvinnor som föder och vårdar sina barn. De ska ha lön, motsvarande dagiskostnaden, för detta viktiga arbete i statens tjänst. Föda och vårda nya medborgare är ju ett samhällsnyttigt arbete. Det är inte, som nu menas, en privat hobby, som ska vara oavlönat. Vården av barnen ses nu felaktigt som en del av det oavlönade hemarbetet. Det är givetvis fel eftersom barnen är människor och inte en del av hemmet.

Moderskapet måste alltså uppvärderas, även om feministerna inte vill det. Feministerna får helt enkelt ge sig.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. Med tanke på hur lätt dom gav upp inför islam så borde det väl vara skrattretande enkelt.

  Även om jag inte har någon åsikt om huruvida mödrar ska ha betalt eller inte så håller jag med om att denna stigma som placerats på moderskapet måste bort. Till och med ett dagisbarn måste ju fatta att om det inte tillkommer några nya barn så försvinner ju folket till slut.

  SvaraRadera
 2. vill ni inte göra som hitler och införa medalj för ex antal födda barn? fyra barn gav brons , sex barn silver och åtta eller fler gav guldmedalj, det låter väl som om det vore ngt som skulle passa er.

  SvaraRadera
 3. Till Anonym! Jag hatar Hitler, men jag tycker barnen är det viktigaste vi har och moderskapet är faktiskt något som samhället ska respektera och uppskatta. Så medalj, ja varför inte?

  SvaraRadera