måndag 17 augusti 2009

Sahlinism - en fara för Sverige

Sverige är ett land i förfall. Massinvandringen skulle berika oss med mångkultur, men gav oss brottslighet och otrygghet. Varje stad får nya "Lilla Rosengård". Svenskar känner sig mer och mer som främlingar i sitt eget land. Det är vi som ska anpassa oss till de nya, inte de som ska ta seden dit de kommer.

Och vad gör politikerna? Jo, de ordinerar bara ännu mer av samma som gjort Sverige sjukt.

Monas TAL är ett exempel på detta. Hon citerar ett brev hon fått från en ung flicka, 22 år:

”Jag blir rädd när jag ser hur de tjejer som är yngre en mig mår. Jag blir så ledsen.

Det märks speciellt på internet, i alla modebloggar där unga tjejer laddar upp bilder på trådsmala modeller, som sedan får 50 kommentarer från andra unga läsare 'åh vad vacker, så vill jag så gärna se ut'. Jag märker själv att jag påverkas av bilderna, att jag själv jämför mig.

Det är så synd när feminism inte tas på allvar eller missuppfattas. Feminismens framgång borde ju ha gjort saker o ting bättre men ändå verkar det som om unga tjejer aldrig mått så dåligt som nu. Visst har det förändrat mycket, men det skulle kunna hända så mycket mer.”

Det är ju ett nödrop från en som ser förfallet. Och vad svarar Mona på det?
"... göra mer för jämställdhet och vara mer stolta över den frihetsrevolution för båda könen som jämställdheten faktiskt innebär. Socialdemokraterna - och det är jag stolt över - är ett feministiskt parti... rödgrön regering... den vill jag leda.

Grunden för att tryggt samhälle är starka familjer som håller ihop och som själva fostrar sina barn och överför förfädernas traditioner i en kedja som inte får brytas.

Den grunden har ju krossats. Samtidigt tillåter politikerna en massinvandring som innebär den största försämringen av landet någonsin. Trots det låtsas politikerna att den ger oss något bra. När vi svenskar protesterar hånas vi som "rasister", förlorar våra jobb, hotas och misshandlas.

Vid en avgrund måste man ta ett steg tillbaka. Vi måste återta det arv från våra förfäder som vi förlorat. Familjesammanhållning, traditioner, goda levnadsregler.

Denna syn på familjens värde finns endast hos två partier, KD och SD. Mona avskyr båda. Så här säger hon om Sverigedemokraterna:
"... göder en förlegad syn på föräldraskap... de tycker att mammorna ska vara hemma... emot kvinnors frihet... homofobi... främlingsfientlighet... aldrig... aldrig... aldrig... Sverigedemokraterna... Aldrig!"
Politikerna lider av dåligt samvete efter förintelsen. De är livrädda för "vi och dom". När svenskar klagar över att invandrare rånar och våldtar, ser politikerna gaskamrarna framför sig. De vågar inte erkänna vårt allra största problem.

Vi behöver modiga politiker, som Sverigedemokraterna!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. Jadu, Sahlinskan kan inte ens svara begripligt på en ung flickas nödrop. Den människan är inget annat än en stor jävla katastrof för samhället....Blodsven

  SvaraRadera
 2. Sen när fick M. Muslim rätt att bestämma över kvinnor? Vill alla kvinnor exakt samma sak? Finns nog många kvinnor som vill ha barn och vara hemma med dem, men törs inte utan fruktan för att hennes man/partner skall utmålas som en "kvinnohatare" eller dylikt.

  SvaraRadera
 3. Visst är politiker rädda för att bli stämplade som främlingsfientliga rasister. Och ibland går det faktiskt ut över att vissa frågor, som man borde handskas med, istället behandlas med för stor försiktighet.

  Men man får inte glömma andra sidan av myntet när man säger sånt som t.ex. "Politikerna lider av dåligt samvete efter förintelsen". Det vill säga lärdomen: att rädslan och det samvetet faktiskt kommer ifrån att oförsiktighet, och dolda syften, kan få hemska konsekvenser.

  SDs största problem är ju deras historia, att partiet en gång i tiden kom ur den rasistiska (och även nazistiska) rörelsen. Dock har man flitigt lyckats arbeta bort det och även starkt ta avstånd från sina rötter. Något som kan tyckas paradoxalt (och otrovärdigt) för ett parti vars kärna är att värna om sina rötter.

  SvaraRadera