måndag 17 augusti 2009

Sossarnas bästa?

Jag ville kolla sossebloggar och se om där fanns något jag kunde sympatisera med. Något som påminde om gamla goda tider med Per-Albin och Erlander. Men jag blev grymt besviken. Blev jag inte uttråkad av det politiskt korrekta blev jag äcklad av ett vältrande i Pridevulgaritet. Gammelsossarna, de hederliga, är tydligen utdöda. Det jag hittade var inte mycket att skryta med, men ändå - det bästa sossarna kunde bjuda mig på idag.

Motvallsbloggen: "... har Mona Sahlin gått ut hårt med de rödgrönas kommande stora valfråga - jämställdheten. Det verkar ju ofarligt och dessutom torde det inte locka många väljare i tider när det finns folk, av båda könen, som kommer att helt sakna både valfrihet och anständig försörjning framöver."

Christina Meltin Westerlund: "I vår kommun har vi ett moderat kommunalråd, som verkar ha lika mycket idéer som det regnat i sommar. [...] Nu har han lovat pengar till en förstudie gällande ett James Bond land!
"


Christina Meltin Westerlund: "Hör till min förvåning, att det finns en organisation, som heter "Bara bröst"! Vad jag förstår så försöker den åstadkomma någon form av avdramatisering kring sexualiteten kring bara bröst. [...] Jösses! Det måste väl vara betydligt bättre att visa på att kvinnor och män är jämlika när det gäller intelligens och högre utbildning."

Anders Selin: "Human Rights Watch rapporterar att homosexuella i Irak systematiskt mördas. Detta för att råda bot på 'feminiseringen av irakiska män' och 'omanligt beteende'. [...] Jag förväntar mig att regeringen skyndsamt tar tag i den här frågan och att vi slutar utvisa bland annat homosexuella flyktingar till länder där riskerar systematiska övergrepp på grund av sin sexuella läggning eller sin identitet."

Ola Möller: "Mona Sahlins sommartal verkade göra gällande att stadsborna, i alla fall i Stockholm, är mer intresserade av jämställdhet mellan könen än av ekonomiska skillnader mellan rika och fattiga. [...] men jag är tveksam till om det räcker med en genusdiskussion för att vinna medelklassen."


Som sagt, besviken... Tänk, i min ungdom röstade jag på detta parti! Var det inte Churchill som sade: Den som inte har varit socialist innan 40 års ålder har inget hjärta - den som är socialist efter 40 år har ingen hjärna.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

 1. Det där med Churchill var tänkvärda ord. :-) Det övriga du skrev om var typikst sossefiske - icke kommenterbart. :-)

  SvaraRadera
 2. Ska vi nu idka beskyddare åt alla homosexuella i varlden.Vad månde bliva av detta i förlängningen. :-)

  SvaraRadera
 3. INDEPENDENT HUMAN RIGHTS ACTIVISTS ONLINE i.e. ETOS-Law-Center info: It's no scam/no scrap; just simply useful-legal info from the law office ETOS: "It's LOVE all you need", John LENNON said. And "It's LAW all we need, even after death", I say.


  *`+´*

  HUMAN RIGHTS ACTIVISTS ONLINE: International Law, interpretation, Academicians` consulting and Rehabilitation Center; which famous movement as Jurist&tolk help by ETOS , incl. perfect translation in English, German, Turkish/Kurdish/Arabic, Swedish languages...
  http://www.thecanteen.com/24hrs.gif

  EU-adjusted SWEDISH LAW Center-ETOS is a real INDEPENDENT MOVEMENT for HUMAN RIGHTS WORLDWIDE

  ======================

  HUMAN RIGHTS ACTIVISTS ONLINE; Postal address: EU-adjusted Antidiscrimination Office-Law Center ETOS, att: Human Rights Advocate-interpreter Ekrem TOS, Gillerbacken 43, 12464 Raagsved-Bandhagen, Stockholm-Sweden tel/answeringmachine 00.46.8.6465406 emergency mobil-phone: 00.46.735 88 97 96 Info available via e-mail: Consulting_Bureau@hotmail.com, Advocate_Ekrem_TOS@hotmail.com, Advocate_Ekrem_TOS@yahoo.de, Anwalt_EkremTOS@hotmail.com
  http://www.1art.com/forums/general-art-discussions/messages/359.html
  http://www.dewa.com/animated/new2/ani24.gif
  ===========================
  Ekrem TOS; lawyer-interpreter

  ©EU-adjusted Human Rights Movements&Independent Activists of Jurist Center ETOS

  SvaraRadera