söndag 16 augusti 2009

Sossen som är klokare än sitt parti

Leif Haglund skriver "Vägen till s-valseger 2010":
"S-politikens viktigaste uppgift är att skapa ett gott klimat för nya och gamla företag. Då kan fler beredas arbete, riktiga arbeten, och vi får många som kan betala skatt och därmed kan trygghetssystemen och pensionerna upprätthållas. Utan skattebetalare rämnar välfärdssamhället. Man kan inte trolla fram pengar, inte ens Vänsterpartiet. "

Att han är klokare än sitt parti har han visat med sin kritik av invandringen och den misslyckade integrationen. Bland kommentarerna finns något tänkvärt:
"En liknelse som har en viss bäring:

om du åker flyg så är det alltid en säkerhetsgenomgång före start, och det informeras om hur man ska göra om trycket faller i kabinen och syrgasmaskerna ramlar ner. Du vet säkert.

'Parents with young children - see to YOUR OWN mask first'

Mamman/pappan med spädbarnet måste alltså först se till att själv (!) ha syre först. Sätter man masken på barnet så kan den vuxne snabbt drabbas av syrebrist, och det är lätt att se vad följden då kan bli...

Trycker man till företagen för hårt med skatter så slutar de anställa."
Utan syre till föräldrarna kan inte barnen få syre och utan företag får folk inte jobb. Om föräldrarna följer sin första impuls, att hjälpa barnen först, kan följden bli att alla dör. Detta var så klokt och det där om flygplanen visste jag inte.

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

*
Om att skriva
Uppsnappat på Flashback : "Jag hade en gång en svenska-lärare på gymnasiet som hävdade att skrivkunnighet hade tre stadier, graderat från den lägsta till den högsta: att kunna skriva lättfattat om enkla saker, att kunna skriva invecklat om svåra saker och slutligen att kunna skriva lättfattat om svåra saker. /GronaTrollet"

2 kommentarer:

  1. Mja, kom ihåg att det brukar låta så innan valen från sosse-håll. Tomma löften för att lura in unga nyväljare eller tidigare, glömska väljare.

    SvaraRadera
  2. Lugn, bara lugn, mig lurar de inte.

    SvaraRadera