måndag 27 juli 2009

Vi bekostar vår egen kolonisering

Från den ofattbart bra bloggen "ORD MOT ORD":
"Med hjälp av enorma summor från skattemedel anser sig således oikofoberna ha rätt att förvandla Sverige till ett s k 'mångkulturellt samhälle', dessutom med tvång – trots att svenskarna i alla opinionsundersökningar sagt ifrån att de inte vill ha en sådan samhällsutveckling. DN citerade någon som för flera år sedan (1998) skrev att: 'Detta är första gången i världshistorien som en demokratiskt vald regering tvingar sitt eget folk att bekosta sin egen kolonisering'. Så sant, så sant! Oikofoberna genomför med tvång historiens största omdaning av Sverige utan att svenska folket givit sitt medgivande till det i ett demokratiskt val. Vi får inte ens ifrågasätta det på sakliga grunder!"
Vi svenskar tvingas bekosta vår egen kolonisering. Kan det sägas bättre? Det är ju precis så det är.

Roger Scruton (Wikipedia) brittisk filosof, som myntat begreppet oikofobi, som avser en nedvärdering av den egna nationen och dess kultur.

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

  1. OBS! bara 3 st prenumeranter sedan får Sverige en fri veckotidning. 149 kr för ett kvartal med matrecept, nyheter du aldrig skulle få veta mm reportage om metalmatte, Hagstöms musiktillverkning mm
    http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?notisID=6499

    SvaraRadera
  2. Jag behöver inga matrecept.

    SvaraRadera