lördag 18 juli 2009

Svenska kyrkan: Sverige muslimskt? Äsch, det dröjer länge!

Svenska kyrkan är ofattbart naiv! Kommer Sverige bli muslimskt? frågar någon.
Mia Jaederfeldt svarar:
"OM det så småningom skulle vara så att Sverige blir ett alltmer muslimskt land… så skulle vi som är kristna i Sverige bli tvungna att föra fler ”religions-dialoger” än idag. I allmänhet tror jag många skulle känna sig än mer måna om att känna till vad den tro de bekänner sig till står för. Kanske skulle det kunna bli en sorts väckelse inom den kristna tron, tack vare att muslimerna blir fler. Det skulle vara roligt![...]

Men, som jag redan sagt... Jag kan inte se något som tyder på att Sverige skulle vara muslimskt om 50 år. I de större städerna kanske det kan upplevas så, eftersom vi möter muslimer här, men Sverige är större än så och jag är säker på att det är långt kvar till att Sverige skulle bli muslimskt."
Hur kan någon vara så naiv?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

7 kommentarer:

 1. Jag tror att man ska tänka så här. Den som har makten kan införa något över en natt och att ha makten är nödvändigtvis inte att ha majoritet i riksdagen eller att leda en regering, jag tror för att citera någon kändis att "makt sitter i spjutstångs ände". Om du tänker på införande av högertrafiken det gick väldigt fort från en dag till en annan. Inte var det sedan så att vi fick köra på vilken sida vi ville i 50 år inte, utan rätt sida skulle det vara. Titta ut i trafiken nu, alla som kör, kör på rätt sida utan att knysta och tycker det känns rätt och normalt samma sak kommer att ske med islam.
  /AA

  SvaraRadera
 2. Införandet av en islamisk stat jämförs med införandet av högertrafik? Du kan inte mena allvar?

  SvaraRadera
 3. Nu vet jag inte hur du hade tänkt att Islam ska införas i Sverige, men jag ser det som att någon som har makt måste verkställa det, då det förmodligen kommer att behövas lite våld mot de som vägrar. Om jag drar det till sin spets så kommer det inte att finnas någon möjlighet till val mellan tex nuvarande klädsel för kvinnor eller burka precis som det idag inte är möjligt att köra vänstertrafik. Om någon inte tror mig prova att köra till Enköping eller Uppsala på vänstersida, ni kommer att bli förvånade hur besvärligt (och farligt) det är.

  Mera högertrafik, om jag inte miss minner mig så var det en folkomröstning om högertrafik och de som ville ha högertrafik fick någonting mellan 15-20% men som vanligt så var resultatet av folkomröstningen efter några år bortglömt.
  /AA

  SvaraRadera
 4. aa
  jag vet inte hur du tänker

  kan du utveckla ditt snack lite

  är ditt inlägg något som du fruktar eller är det så att du tror att får vi bara vara med om islamisiringen så vänjer vi oss och då blir allt bra

  vilket är det nu???

  SvaraRadera
 5. Bort med islam och bort med muslimerna. Eller också har vi det snart om de har det i Afghanistan, igår stod det till exeempel på SVT om en ny shiamuslimsk lag i Afghanistan som gör att om en kvinna inte vill ha sex med sin man så har mannen rätt att svälta henne.

  FY FAAN!

  SvaraRadera
 6. AA verkar vara en musse som är säker på att islam kommer vinna i Sverige inom ett tiotal år eller så. Men ni kommer inte få vårt land utan hård och blodig kamp.

  SvaraRadera
 7. Jag har idag skrivit om just detta. En objektiv analys av demografiska data pekar entydigt på att Sverige är muslimskt senast år 2050!

  http://klartexten.wordpress.com/2009/11/12/ar-sverige-muslimskt-ar-2050/

  SvaraRadera