söndag 19 juli 2009

Lösningen: Ut med svenskarna!

Vad ska vi göra med de svenskar som inte vill integrera sig i det mångkulturella Sverige?
Jag har kommit på lösningen på "svenskproblemet"! Lösningen slog mig plötsligt när jag läste ledaren i
Expressen: "Integrera Skåne":
"Visst finns det problem med arbetslöshet bland invandrare, men det handlar ju snarare om dåliga regler och diskriminering, än om invandrarna själva. Och med tanke på sammansättningen av Sverigedemokraternas potentiella väljarstöd borde man nog vända på frågeställningen.
Problemet kanske snarare är att delar av den skånska medelklassen inte är särskilt välintegrerad. Man har svårt att anpassa sig till det omgivande samhället och håller sig helst på sin kant.
I stället för att acceptera det mångkulturella samhället sitter man i sina villor och oroar sig. Det är så farligt i Malmö, och man vet aldrig vad som kan hända om man går över Möllevångstorget på kvällen. För människorna där är ju inte som vi, resonerar somliga.
Det är klart att de lockas av ett parti som förutom främlingsfientligheten utmärks av sin nostalgiska bild av ett Sverige där alla var blonda och glada, Kockums byggde tankfartyg och höjden av äventyr var att ta färjan till Danmark.
Det om något är ett integrationspolitiskt haveri. Skärp er, skåningar!"
Min lösning är att alla "gamla" svenskar får lämna en åsiktsdeklaration. De som kan tänka sig rösta på Sd, de som är rasister och främlingsfientliga, de som hyser "motvilja" mot invandrare och de som tror att invandringen orsakar problem med arbetslöshet och kriminalitet, de får välja mellan "tvångsintegrering" i Rosengårdsliknande bostadsområden runtom i Sverige eller utvisning till något obebott ökenområde i Afrika.

Detta borde lösa problemet med de otäcka svenskar, som hotar den svenska mångkulturen och som utgör det största hotet mot invandrarnas trygghet och välfärd i Sverige!

Tipset lämnas härmed gratis till alla mångfaldspartier i Sverige: UT MED SVENSKARNA!

En något annan syn på problemet har: Christian Valtersson: "Integrera den sydskånska medelklassen med resten av Sverige"

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

2 kommentarer:

  1. Usch, denna förskräckliga mångkultur. Själv tänker jag flytta till ett land där de inte tar emot invandrare.

    SvaraRadera
  2. Ja, enligt alla avskyvärda mångkulturextremister, t ex Mona Sahlin och hennes dräggkompani, så är tydligen vi svenskar det sämsta, värsta och ondaste folket. Nej, sådana avskum som hon & Co behöver råka ut för en rejäl gruppvåldtäkt begådd utav de kulturberikare som hon sätter så högt!

    Svar: Tackar. Ja, haha, jag är inte förvånad, det finns många som inte har alla hundra hästar hemma riktigt.

    SvaraRadera