onsdag 22 juli 2009

"Snälla" muslimer?

I Sverige sägs det alltid om de "elaka" muslimerna att de är "fel" sorts muslimer. Hos oss finns bara "snälla" muslimer. Samtidigt hävdas det att det bara finns en enda sorts islam.

På bloggen "Herr Blå" återges utdrag från muslimernas egna forum. Där avslöjar muslimerna själva hur rättrogna de är och hur rättvisa och goda sharialagarna är och mycket de hatar sådana "grisar"som kritiserar islam. Hur mycket de vill att grisarna ska dö. Och hur mycket de önskar att islams martyrer/mördarna ska lyckas mörda dem. För att vara "fredens religion" finns det ovanligt mycket hat och våld och mord. Men, javisst ja, om morden sker i islams namn, så är det ju inte mord och mördarna/martyrerna åker direkt till islams paradis!

Herr Blå: Muslimer mot omvärlden

Dessa muslimers forum och deras islam och detta hat känner förstås "Svarten" och "Bahlool" och "The Banana" till. Och gillar?

När ska svenska folket få veta vad "snälla" muslimer pratar om? Alla andra problem ter sig futtiga i jämförelse med detta!

Läs "Herr Blå"! Om du vågar!

Och vad säger Gudrun Schyman om hur muslimska länder löser problemet med deras förbud att avrätta oskulder? I religionens namn är allt godtagbart? Varför hörs inte ett pip från de annars så talträngda feministerna?

Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

8 kommentarer:

 1. Du ska veta hur förbannad jag är för att muslimerna inte protesterar! Vi tar avstånd från denna våld som en del utför.

  Det finns mängder muslimska forum och den där blåa herren kanske var inne på ett skitforum. Där någon talar så illa, där sätter inte normala människor sina fötter, vare sig man är muslim eller ej.

  De muslimer som säger så tillhör garanterat en sekt. Sekter är många ggr otäcka. Jag rekommenderar www.svenskmuslim.se istället. något mer liberala muslimer om man säger så.

  Ta till dig detta är du snäll, JAG och de FLESTA muslimer tar avstånd från dessa åsikter och tro. Dessa muslimer finns, ja, men de representerar inte ISLAM. De representerar en SEKT i Islam.

  Sen finns det bara en RÄTT sorts Islam på riktigt, men det finns mängder olika "Islam". Jag vet inte vilken jag tillhör, det vet ingen men jag hoppas att min är den rätta givetvis.

  SvaraRadera
 2. Hur skall vi kunna veta vad som är rätt eller inte när det finns begrepp som taqyyia och kitman? Vi får väl skaffa en sådan där väska på hjul och kånka ner en lögndetektor att ta med oss utifall vi möter någon mussla. Fast det hjälper ju inte så mycket på internet.

  SvaraRadera
 3. Gwendolen! Jag är kanske dum, men den som konverterar till islam, den VÄLJER ju vilken GUD man vill tro på. Varför välja en gud som tillåter terrorhandlingar i hans namn? Varför välja en gud som kräver att du ska be på ett främmande språk? Varför duger inte svenska för islams gud? En sån gud som islams skulle jag aldrig välja, så länge jag har mitt förnuft kvar!
  Du hoppas att din islam är den rätta? Vad händer annars? Helvetet?

  SvaraRadera
 4. Vänta dig inget svar. Det skall tydligen förbli ett mysterium för oss kufr varför man väljer att konvertera. Eller så blir det ett svar där dom snirklat in sig såpass att man tror man har hamnat i ett terrarium istället.

  SvaraRadera
 5. Feminix vad det gäller språket så handlar det om att man inte vill att Koranen korrumperas, såsom skett med biblen och torahn. Sålänge man talar ett språk, så kan det inte ske några misstag och förvrängningar. Om duhar sådan förnuft som du säger dig besitta, då borde du förstå det logiska i det här.
  På samma sätt kräver man att alla ska tala svenska i Sverige (du retar dig ju själv på att folk inte talar ordentlig svenska på p1)

  SvaraRadera
 6. Bahlool! Är det er gud eller era höga muslimer som bestämt att bara arabiska duger?

  Det är inte jämförbart att vi inte vill ha blattesvenska i radion. Din religion ÄR extrem. Skulle en klok och god gud, om han fanns, bry sig om vilket språk man ber på? Alla språk och alla folk är väl guds skapelser och lika goda i guds ögon?

  SvaraRadera
 7. Bahloo borde göra en sökning på The Sana'a Manuscript så får du veta att din oheliga koran visst det har förvanskats som alla andra böcker genom historien. Det handlar nämligen om islams motsvarighet till kristenhetens dödahavsrullar.

  SvaraRadera
 8. Hur kan man va så sjuk som feminix och robin shadowes? (skriver med små bokstav för ni är inte värda stort ;) )

  SvaraRadera