onsdag 22 juli 2009

Islam hör inte hemma i Sverige

Svenska politiker vill ha "mångfald" och "mångkultur". Muslimer vill ha islam och inget annat än islam.

Därför hör inte islam hemma i Sverige. Räcker inte det? Vill du ha flera skäl?

OK! I muslimska länder är det inte tillåtet, enligt islam, att avrätta oskulder. En ung lovande fångvaktare får, som belöning, gifta sig med flickan och sen våldta henne. Efter våldtäkten är det tillåtet att avrätta henne. Detta är lagligt enligt islam. Detta kallar vi i väst för barbari. Muslimer kallar det islam.

Men om du frågar en "svensk" muslim så kanske han tar avstånd från detta. Kom då ihåg att enligt islam får muslimer ljuga för ickemuslimer.

Vill vi rädda Sverige från att bli en islamisk monokultur måste vi stoppa den muslimska invandringen.

Jag är rädd för islam för att: ISLAM ÄR FANATISM!


Läs även andra bloggares åsikter om ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

10 kommentarer:

 1. Jaså? Vart har du hört detta? Ny info för mig iaf. Men det får gärna vara förbjudet att avrätta oskulder eftersom jag är emot dödsstraff.
  Ju fler som slipper desto bättre.

  "Muslimer vill ha islam och inget annat" Jaså? Vem säger det? Jag vill helt klart ha Islam, OCH massa annat. Likaså min man, hans familj och släkt och i princip alla muslimer jag känner som inte är fanatiker.

  Jag tar avstånd från fanatism.

  "Jämställ kvinnan - Värdera moderskapet som arbete! " Klokt sagt. Islam gör detta. Bra va?

  och du, sverige åt svenskarna, tack så mycket. jag är svensk så då kan ju jag bo kvar här :)

  SvaraRadera
 2. Just det, en sak till. Du får gärna kritisera saker du hatar, men kan du inte göra det med de som lider av dessa extrema åsikter istället? jag tror på en fin Islam som de flesta gör, där det är rent ut sagt förbjudet att behandla folk illa hur som helst, så kritisera istället de som tycker annorlunda.

  En annan sak, feminism är tyvärr nu mera ett negativt laddad ord. Jag tror (som människa och kvinna) att feminism är ett uttryck som står för att kvinnor ska få vara dom vi är och göra vad vi vill. Vill vi arbeta, fine, om inte så går det oxå bra. En syn på feminism bara men jag vet att ordet nu mera känns dåligt.

  SvaraRadera
 3. Jag förstår väl lite hur du känner. Sharia kan verka skrämmande men det finns inte ens i egypten där 95% av befolkningen är muslimer. Varför skulle det då komma till sverige för? Sverige kommer aldrig bli så muslimskt som egypten. Jag är inte Gud, men utifrån mitt eget tänkande så är det omöjligt. Något som du bör tänka på är att det faktiskt verkar bo fler fanatiker i sverige än i många andra muslimska länder procentuellt. Det kanske har med att många folk från somalia, och iran har kommit till sverige. Många ifrån de länderna har ofta en mer sträng syn än andra.

  Om du ska diskutera Islam så ber jag dig ta information från en Imam som är öppensinnad och tydlig. Min imam fördömer verkligen inte andra religioner, nationer och andra kulturer. Det är såna folk du ska ta information ifrån, inte wahabis och liknande. Kanske är deras väg den rätta, men det är en sekt och många muslimer fördömer den. Inkl. jag.


  Tänk på en sak, de är alltid de dåliga som syns. De är dem som tar plats och står i. De är så med allt. Lugna fridfulla muslimer är inget nyhetsvärde, och det är inte lika intressant. Så är det med precis allting. Det udda sticker ut.

  (och nej, jag skulle inte rösta på ett muslimsk parti hur som helst. det är väldigt viktigt att de är liberala och har samma syn som jag)

  SvaraRadera
 4. Gwendolyn! Islam tycks ha många ansikten. Hur kan du tillbe en gud som tillåter både de grymma och de goda? Ingen annan religion är i vår tid så grym och barbarisk.
  Det står ju i haditerna att muslimen ska straffa de skyldiga även om det är de egna döttrarna och att man inte ska tycka synd om dem.
  En muslim kan bevittna offentliga dödsstaff och samtidigt tacka sin "barmhärtige" gud. De är ofattbart att du kan vilja vara en del av den religionen.

  SvaraRadera
 5. Så du då vår käre demokrat? Vad är du för människa som tillåter det grymma fängelsestraffet? Det grymma utvisningsbeslutet det grymma dittan och dattan? Du är en rätt fin hycklare som beklagar dig över muslimer som kan bevittna dödsstraff när det finns många grymheter som du som god medmänniska bevittnar och stödjer..

  SvaraRadera
 6. Dude, du glömde att avsluta med allahu akhbar. LOL

  SvaraRadera
 7. Som vanligt inga vettiga svar Robin..att du orkar belysa din ignorans är rätt skrämmande...

  SvaraRadera
 8. men nu är det ju fanatikerna du talar om hoppas jag. kan säga att jag börjar tvivla lite efter div insändare som varit i tidningar hur de behandlar hbt- personer. att de limmar igen stjärthålet med superlim o ger de laxermedel... plågsam död..

  SvaraRadera
 9. Bahlool! Vilka hemska grymheter menar du att vi i Sverige tillåter?

  SvaraRadera