söndag 12 juli 2009

Inte främlingshat att stoppa islamiseringen!

Nedanstående inlägg, ordagrant sånär som på de sista röda raderna, har ikväll blivit borttaget på min Expressenblogg (mammakomhem) ! Detta tålde de inte! Vad är det för farligt med sanningen? Ord är farliga, tydligen!


Europas verkliga fiende är främlingshatet påstår
Expressens ledarskribent. Det är lögn. Fienden är islam och islamisterna.

Vi som varnar för islamiseringen hatar inte främlingar, vi vill bara bevara våra länder från att bli muslimska diktaturer.

Det är enkel matematik att så kommer att ske. Massinvandringen i kombination med muslimernas stora barnafödande talar för sig självt. Inom en eller två generationer är det slut med våra demokratier.

Det är detta vi protesterar mot!
STOPPA INVANDRINGEN AV MUSLIMER!
För frihet och demokrati!
Muslimer vill införa muslimsk, religiös diktatur i Europa och Sverige. Men de säger det inte öppet.

LÄR ER DETTA: ATT VILJA SKYDDA SITT EGET LAND ÄR INTE ATT HATA FRÄMLINGAR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

4 kommentarer:

 1. "Vad är det för farligt med sanningen? Ord är farliga, tydligen!"

  Ja, sanningen vill dom aldrig släppa fram. Den lilla maktelit som styr samhället fullkomligen hatar yttrandefrihet.

  En modig muslim som dock utmanar etablisemanget och åberopar yttrandefriheten är Muhamed Omar.
  I hans blogg kommer sanningar fram.
  http://alazerius.wordpress.com/

  SvaraRadera
 2. Det är väl bara de mest konservativa extrema muslimernas sanning som syns på Omars blogg? Glöm inte att Omars ideal är Iran. Där hänger man bögar och där stenar man våldtagna kvinnor. Omar släpper väl inte fram kritik mot islamisterna i Iran, eller?

  SvaraRadera
 3. Ditt problem är att du har en onyanserad bild av islam och muslimer. det beror väl på att du inte känner tillräckligt många. Alla muslimer har inte samma syn på religion och de flesta vill ha ett demokratiskt och fritt samhälle tycker synd om dig för att du är så rädd. måste vara jobbigt att gå runt och tro man ska bli krossad av en tsunami när som helst.....

  SvaraRadera
 4. Det är bara att se vad som hänt med mellanösterns kristna? De finns knappt några kvar. Erfarenheten visar att när muslimer blir majoritet (Vilket kan vara fallet om några generationer i Sverige, iom deras "flitiga" barnafödande)så överger de Mecka-perioden och Medina-perioden börjar. Dvs dessa "snälla" muslimer kan sluta använda den tillåtna lögnen som koranen ger dem rätt att använda, och halshuggnningar av svenskarnas barnbarn kan börja. Dags att vakna svenskar! Är inte svensk själv, men jag älskar demokratin i detta landet, och vill inte ha skiten med sharialagar hit.

  SvaraRadera