måndag 13 juli 2009

Islamvarning ersätts med välkomnande

Istället för mitt borttagna inlägg på Expressenbloggen (se förra inlägget) har jag totat ihop ett nytt islamvänligt inlägg för att passa Expressen:


"Islam - välkommen till Sverige!

Mitt förra inlägg blev borttaget för det var olämpligt.
Bloggar får inte innehålla: Förolämpningar, förtal, hotelser, hets mot folkgrupp eller andra trakasserier.

Mitt inlägg var ett svar på Expressens ledare, som skrev att Europas verkliga fiende är främlingshatet.

I mitt inlägg sade jag att vi som varnar för islamiseringen inte hatar främlingar utan bara vill bevara våra länder från att bli muslimska.

Vidare påstod jag att den stora invandringen och stort barnafödande skulle göra att muslimerna blir i majoritet inom en eller två generationer.

Jag menar att när muslimerna blir i majoritet i ett land kommer de att införa ett islamistiskt styrelseskick, ett gott styrelseskick. Det är av godhet de vill göra vårt land muslimskt. Islam är den enda rätta, den enda sanna religionen. Att införa islam i vårt land är därför en god gärning.

Svenska folket kommer snart att inse detta och sluta protestera. Ju mer vi lär oss om islam ju mer kommer vi att älska islam. Vi kommer inom några tiotal år ha vant oss vid islam och funnit att islam är gott och bra. Svenska kvinnor kommer att klä sig anständigt när de går ut. Vi kommer att ha lärt oss recitera ur Koranen på arabiska. Fler och fler av oss kommer att konvertera till kärlekens religion, islam.

Att varna för den goda religionen islam, som jag var dum nog att försöka, är dumt och olämpligt. Jag ångrar detta.

Därför vill jag nu istället välkomna islam till Sverige. Vi svenskar ska tacka muslimerna för att de vill komma hit och rädda vårt sekulerade land och omoraliska folk.

Vi behöver en moralisk upprustning! Vi behöver islam!"

Självklart tycker jag inte så (förutom moralisk upprustning, det tycker jag faktiskt). Det skrevs som ett test i vreden över det borttagna inlägget. Fjäskar man för islam får man tala, men varnar man för islam tystas man. Och så tror vi att vi har yttrandefrihet!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

3 kommentarer:

  1. Felet med Expressen och annan vidrig PK-media är att de är som småbarn när de får mothugg.

    SvaraRadera
  2. så är det med det mesta i dagens samhälle tycker jag.. bra att det finns några som kan stå för vad de säger även att jag bara håller med dig delvis..

    SvaraRadera
  3. Jag antar att detta inlägg däremot fick vara kvar?

    SvaraRadera